Marek Vloženo 20. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 tak na telce mužeš mít HDMI,Scart i jen ob.cinch,jen se ptám jaká je situace u tebe jasně rozumím.....ale bude na 99% boxem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 jasně rozumím.....ale bude na 99% boxem.. hele,pokud jsem to dobře pochopil bydlíš s v paneláku a je to spol,tak mě napadlo skočit za sousedkou a zkusit ten její třeba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 hele,pokud jsem to dobře pochopil bydlíš s v paneláku a je to spol,tak mě napadlo skočit za sousedkou a zkusit ten její třeba všemto jde...ale každej má jinej box Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 vedoucí jsem já.. Tak už mlčím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 hele,pokud jsem to dobře pochopil bydlíš s v paneláku a je to spol,tak mě napadlo skočit za sousedkou a zkusit ten její třeba Udělej to jako ondra skoč za sousedkou at ti pujčí , že jí to zejtra vrátíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Tak už mlčím... ááááá čukotkáář Co ty tady ?? .) Sis splet fórka néé ? .) Jak se máme ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Tak už mlčím... no proto.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 ááááá čukotkáář Co ty tady ?? .) Sis splet fórka néé ? .) Jak se máme ?? nebav se s ním....óčkařem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 nebav se s ním....óčkařem Pardón sem nechtěl porušit pravidla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 tak se tu mějte, já mizím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Cus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 pánové taky končím...tak nezlobte..a večer znova... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 tak a sem tu sam... cus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 čuss a nezapomeň večer hodnotit kol1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 tak a sem tu sam... cus neboj,jsem tu s tebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 uz sem se bal )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 tak co jak ti sedl Serj??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Serj je cool ten mi sednul, je tam trochu znatelnejch rukopis starejch dobrejch SOAD ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 ondro to tahas z w*ar fora bo odkud ? .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Kazdej mizi a pracujici lid jeste v praci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 ondro to tahas z w*ar fora bo odkud ? .) ee poradí strejda google a hledej jen napíšu co chci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 ee poradí strejda google a hledej jen napíšu co chci jooo táák .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Google to je mocny pomocnik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Serj je cool ten mi sednul, je tam trochu znatelnejch rukopis starejch dobrejch SOAD ) jako je u obou jak Serj tak SOB cítit rukopis SOAD,vždyť jsou to dvě nej osobnosti SOAD,ale já fakt ujíždím na SOB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 jooo táák .) prostě simply clever Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.