Říjen 20, 200915 r Autor tak na telce mužeš mít HDMI,Scart i jen ob.cinch,jen se ptám jaká je situace u tebe jasně rozumím.....ale bude na 99% boxem..
Říjen 20, 200915 r jasně rozumím.....ale bude na 99% boxem.. hele,pokud jsem to dobře pochopil bydlíš s v paneláku a je to spol,tak mě napadlo skočit za sousedkou a zkusit ten její třeba
Říjen 20, 200915 r Autor hele,pokud jsem to dobře pochopil bydlíš s v paneláku a je to spol,tak mě napadlo skočit za sousedkou a zkusit ten její třeba všemto jde...ale každej má jinej box
Říjen 20, 200915 r hele,pokud jsem to dobře pochopil bydlíš s v paneláku a je to spol,tak mě napadlo skočit za sousedkou a zkusit ten její třeba Udělej to jako ondra skoč za sousedkou at ti pujčí , že jí to zejtra vrátíš
Říjen 20, 200915 r Tak už mlčím... ááááá čukotkáář Co ty tady ?? .) Sis splet fórka néé ? .) Jak se máme ??
Říjen 20, 200915 r Autor ááááá čukotkáář Co ty tady ?? .) Sis splet fórka néé ? .) Jak se máme ?? nebav se s ním....óčkařem
Říjen 20, 200915 r Serj je cool ten mi sednul, je tam trochu znatelnejch rukopis starejch dobrejch SOAD )
Říjen 20, 200915 r ondro to tahas z w*ar fora bo odkud ? .) ee poradí strejda google a hledej jen napíšu co chci
Říjen 20, 200915 r Serj je cool ten mi sednul, je tam trochu znatelnejch rukopis starejch dobrejch SOAD ) jako je u obou jak Serj tak SOB cítit rukopis SOAD,vždyť jsou to dvě nej osobnosti SOAD,ale já fakt ujíždím na SOB
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.