Tomas86 Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Tak dneska do fitka a moc se mi tam nechce a navic mame prvni schuzy vlastniku bytovych jednotek, tak jsem zvedavy na ty plky tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 tak jsem tady smradi diagnostika na tim NB funguje krásně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 teď se tu objevily docela raritní sedačky do FI http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=76432&hl= mrkněte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 To už bych nesměl žrát mastný kuře v autě .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 myslím že by to ty kůži ani nevadilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 i když ta bílá je na hovno,známej to měl v Supovi a jak jel v riflich tam mu to krásně tu bílou kůži zamodřilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 ale ke kůži přece patří maso takže se ty sedačky nebudou zlobit,když tu a tam něco pustíš z koutku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Ja jsem je videl pred dvouma tydnama na aukru, ale byli bez taoecu docela jsem nad nima uvazoval, jelikoz to je kuze a a ta ja udrzbu paradni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 na pendrek .. jedine jeansy -) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Tak jsem volal k nam do seatu a ptal se na cenu toho liza z ibizy cupra a chteji za nej 680,-, neumite nekdo levneji a v kelly jsem ho nenasel , jen jsem to zkusil a ani v aci ho nemaji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Tak ja za chvili uz letim z prace mejtese tu hezky a zas zitra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 tě pic .. snad na tebe nezapomenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Ja jsem je videl pred dvouma tydnama na aukru, ale byli bez taoecu docela jsem nad nima uvazoval, jelikoz to je kuze a a ta ja udrzbu paradni no tmavá možná,ale ta bílá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Tak jsem volal k nam do seatu a ptal se na cenu toho liza z ibizy cupra a chteji za nej 680,-, neumite nekdo levneji a v kelly jsem ho nenasel , jen jsem to zkusil a ani v aci ho nemaji vydrž prťka mmt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Tak jsem volal k nam do seatu a ptal se na cenu toho liza z ibizy cupra a chteji za nej 680,-, neumite nekdo levneji a v kelly jsem ho nenasel , jen jsem to zkusil a ani v aci ho nemaji být tebou moc neváhám http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=75801 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 teď se tu objevily docela raritní sedačky do FI http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=76432&hl= mrkněte čus kluci tak tyhle by nebyly marný v autě, to bych i oželel sedačky z Oll Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 být tebou moc neváhám http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=75801 bych se bál, že mi ho cestou česká pošta zlomí nebo kdo ví, co udělá, když občas vidím v jakém stavu chodí balíky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 čus klucitak tyhle by nebyly marný v autě, to bych i oželel sedačky z Oll ja myslím že OII budou pohodlnější Stando a radši bych něco přidal a vzal z OII RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 bych se bál, že mi ho cestou česká pošta zlomí nebo kdo ví, co udělá, když občas vidím v jakém stavu chodí balíky no je pravda že toto je na poslání docela blbý,toto je spíš na osobní předání ¨já bych to lízo myslím sehnal tak okolo 490,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 víš, co. z Oll je má skoro každy, kůže je málo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 no je pravda že toto je na poslání docela blbý,toto je spíš na osobní předání¨já bych to lízo myslím sehnal tak okolo 490,- osobní předání je nejlepší, ale když je dotyčný až ze severu, tak to je malonko zruky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 jestli chcete aby se to stratilo poslete to general parclem čechy - debilove Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 víš, co. z Oll je má skoro každy, kůže je málo ale z OIIRS dle mě vypadaj líp,líp vedou . Je pravda že tyto jen tak někdo nemá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 jestli chcete aby se to stratilo poslete to general parclem čechy - debilove u těch přeprav si nevybereš,PPl,DHL,čp toptrans..se všema byl vždycky nějakej problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 GPĆ - ze 111 zasilek 35 nedorucenejch / ztracenejch .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.