baris Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 jééé jak to víš....... vím no, proto jsem ti chtěl sehnat i to lego Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 tak jsem se díval a skladem mám nyní jen FII Sportline a FII Greenline,ale ten je bloklej,takže bych ti ten 16V musel objednat jedině.......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 tak jsem se díval a skladem mám nyní jen FII Sportline a FII Greenline,ale ten je bloklej,takže bych ti ten 16V musel objednat jedině.......... a stihl bys to do Chaber, jedeš tam? Já uvažuju, že se tam možná ukážu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 vím no, proto jsem ti chtěl sehnat i to lego ty jsi hodněj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 věř že neumřel.....jde o zvyk.....ale zase jsem ve 14 doma a ty hákuješ do 17...nebo 18... tak je pravda že jsem do 17 v práci ,ale vstávám v 7,25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 a stihl bys to do Chaber, jedeš tam? Já uvažuju, že se tam možná ukážu to je kolik dní?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 to je kolik dní?? teď v sobotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 ty jsi hodněj dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 ty jsi hodněj lego tu někdo nabízí v bazaru s 30% slevou ...prý jakékoli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 to já bych tak dlouho nevydržel spát...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 lego tu někdo nabízí v bazaru s 30% slevou ...prý jakékoli :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 teď v sobotu tak to určo ne,to i kdybych měl a poslal ti to tak na100% by to taky nemuselo dojít,to sis měl vzpomenout o chvilku dříve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 lego tu někdo nabízí v bazaru s 30% slevou ...prý jakékoli ale to už bude ošahaný...když už tak new Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 ale to už bude ošahaný...když už tak new nějakej rozmlsanej ne lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 to já bych tak dlouho nevydržel spát...... tak já chodím nejdříve o půlnoci spát takže zase tak moc toho nenaspím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 tak to určo ne,to i kdybych měl a poslal ti to tak na100% by to taky nemuselo dojít,to sis měl vzpomenout o chvilku dříve tak to víš to jsi ti dnešní mladí lidí...chtějí vše hned a bez objednání a čekání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 tak to určo ne,to i kdybych měl a poslal ti to tak na100% by to taky nemuselo dojít,to sis měl vzpomenout o chvilku dříve né, já myslel, že kdybys jel do Chaber, tak bys mi ho vzal s sebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 ale to už bude ošahaný...když už tak new ee vybereš si jaký chceš nový a on ti jej prý sežene ...žádný ošahaný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 né, já myslel, že kdybys jel do Chaber, tak bys mi ho vzal s sebou jo a donést až pod nos a taky nalepit co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 jo a donést až pod nos a taky nalepit co nerejpej , ale bylo by to fajn :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 né, já myslel, že kdybys jel do Chaber, tak bys mi ho vzal s sebou tak to je další věc která nebude pravda ...bohužel tam stejně nejedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 ee vybereš si jaký chceš nový a on ti jej prý sežene ...žádný ošahaný jo a bude to jako s těma poklicema ten dobrodruh co je tu prodává.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 nerejpej , ale bylo by to fajn ale smůůůla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 jo a donést až pod nos a taky nalepit co nerejpej , ale bylo by to fajn :smich: tak to bych klíďo udělal už jsem to dělal sobě ai 2 kámošům takže dá se říct že jsem v tom profík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 tak to je další věc která nebude pravda ...bohužel tam stejně nejedu tak v tom případě to nespěchá, prostě až bude, tak bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.