Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Já dnes žeru jako prorvanej...ted jsem měl dort a přemýšlim že to půjdu rozchodit na zahradu...

s motyčkou na zahonek romane??....... :D :D :D :D :D :D

to já jsem taky po večeři, ale jednu kouřovou bych si taky dal a vůbec bych se nezlobil

Nene...já už ne.Na to mám lidi :smich: manželku a děti ;)

Já dnes žeru jako prorvanej...ted jsem měl dort a přemýšlim že to půjdu rozchodit na zahradu...

z toho kouká jedno točený, orošený :smich:

Tak jenom jedno...a výjimečně!!! :p

hmmm kalíšek by taky bodnul.....ale doma nic nemam a jak koukam z okna tak naše vesnicka knajpa má zhasnuto....tak se rozšoupnu u čaje :-)

taky řešení problému. dej do něho placetnici a máš vystaráno a nemusíš nikam chodit ;)

Stando: přijedeš v létě ke mě na opékačku?

• Autor

hoši..pijte , jezte..já platím...ale zatáhnu to zítra.....s pinglem jsem domluvenej...doufám, že nevypijete celou hospodu...já se musím věnovat rodince....tak se mějte a pijte vesele dál....zítra ráno si to zkontroluju...

Stando: přijedeš v létě ke mě na opékačku?

řekni kdy a kde a pokud to dobře vymyslím, tak není problém. rád se přidám

hoši..pijte , jezte..já platím...ale zatáhnu to zítra.....s pinglem jsem domluvenej...doufám, že nevypijete celou hospodu...já se musím věnovat rodince....tak se mějte a pijte vesele dál....zítra ráno si to zkontroluju...

dobře tati. připrav si na zítra menšíííí obnos na zaplacení :smich:

Je to vymyšleny ke konci července ale dám dopředu vědět.Bude to v Hradci Králové.

• Autor

Dobré ránko.

Tak koukám, že jste to zabalili nějak brzy...to asi nemáte TAŤKU moc rádi a nepili jste na jeho zravíčko...hlavně mě sklamal opilec RACA......no co alespoň to nebylo tak drahý :-) Myslel jsem, že se tady bude ještě ráno válet po zemi.....

ahoj no včera sem nebyl ve formě...a šel sem brzo chrnět,abych dneska vstal bez problemu do práce.Mame odstavku jedny linky tak si trochu maknem.... <_<

• Autor

tak konečně jednou budeš makat...a ne jen čučet tady v hospodě..... :-)

Dobré pevné járto :)

Evers: čáu ty kluku jeden.Poznamenej si datum 11 července.Ano?

Změna a přesun a chceš mě určitě vidět vid ? :)

O tom žádná!!!

Ahoj Lukky , sorrac ze sem te vcera tak odbyl , ale mame doma nejaky zdravotni problemy tak sem z toho celej na praseky.

Jirko dle tvýho tónu do telefonu mi to bylo hnedka jasný, rodina je na prvním místě.....doufá, že brzy bude vše OK!!!

Romane : Oki , tahle nedele teda nic jo???.... potreboval bych to pripomenout tak tejden dopredu :))) Uz sem si udelal poznamku ale tak vis jak :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.