Květen 5, 200916 r Já dnes žeru jako prorvanej...ted jsem měl dort a přemýšlim že to půjdu rozchodit na zahradu...
Květen 5, 200916 r to já jsem taky po večeři, ale jednu kouřovou bych si taky dal a vůbec bych se nezlobil
Květen 5, 200916 r Já dnes žeru jako prorvanej...ted jsem měl dort a přemýšlim že to půjdu rozchodit na zahradu... z toho kouká jedno točený, orošený
Květen 5, 200916 r hmmm kalíšek by taky bodnul.....ale doma nic nemam a jak koukam z okna tak naše vesnicka knajpa má zhasnuto....tak se rozšoupnu u čaje :-)
Květen 5, 200916 r taky řešení problému. dej do něho placetnici a máš vystaráno a nemusíš nikam chodit
Květen 5, 200916 r Autor hoši..pijte , jezte..já platím...ale zatáhnu to zítra.....s pinglem jsem domluvenej...doufám, že nevypijete celou hospodu...já se musím věnovat rodince....tak se mějte a pijte vesele dál....zítra ráno si to zkontroluju...
Květen 5, 200916 r Stando: přijedeš v létě ke mě na opékačku? řekni kdy a kde a pokud to dobře vymyslím, tak není problém. rád se přidám
Květen 5, 200916 r hoši..pijte , jezte..já platím...ale zatáhnu to zítra.....s pinglem jsem domluvenej...doufám, že nevypijete celou hospodu...já se musím věnovat rodince....tak se mějte a pijte vesele dál....zítra ráno si to zkontroluju... dobře tati. připrav si na zítra menšíííí obnos na zaplacení
Květen 6, 200916 r Autor Dobré ránko. Tak koukám, že jste to zabalili nějak brzy...to asi nemáte TAŤKU moc rádi a nepili jste na jeho zravíčko...hlavně mě sklamal opilec RACA......no co alespoň to nebylo tak drahý :-) Myslel jsem, že se tady bude ještě ráno válet po zemi.....
Květen 6, 200916 r ahoj no včera sem nebyl ve formě...a šel sem brzo chrnět,abych dneska vstal bez problemu do práce.Mame odstavku jedny linky tak si trochu maknem....
Květen 6, 200916 r Ahoj Lukky , sorrac ze sem te vcera tak odbyl , ale mame doma nejaky zdravotni problemy tak sem z toho celej na praseky.
Květen 6, 200916 r Jirko dle tvýho tónu do telefonu mi to bylo hnedka jasný, rodina je na prvním místě.....doufá, že brzy bude vše OK!!!
Květen 6, 200916 r Romane : Oki , tahle nedele teda nic jo???.... potreboval bych to pripomenout tak tejden dopredu )) Uz sem si udelal poznamku ale tak vis jak
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.