Romariooo Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Já dnes žeru jako prorvanej...ted jsem měl dort a přemýšlim že to půjdu rozchodit na zahradu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 s motyčkou na zahonek romane??....... :D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 to já jsem taky po večeři, ale jednu kouřovou bych si taky dal a vůbec bych se nezlobil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Nene...já už ne.Na to mám lidi manželku a děti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Já dnes žeru jako prorvanej...ted jsem měl dort a přemýšlim že to půjdu rozchodit na zahradu... z toho kouká jedno točený, orošený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Tak jenom jedno...a výjimečně!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 já to tušil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 hmmm kalíšek by taky bodnul.....ale doma nic nemam a jak koukam z okna tak naše vesnicka knajpa má zhasnuto....tak se rozšoupnu u čaje :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 taky řešení problému. dej do něho placetnici a máš vystaráno a nemusíš nikam chodit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Stando: přijedeš v létě ke mě na opékačku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 5. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 hoši..pijte , jezte..já platím...ale zatáhnu to zítra.....s pinglem jsem domluvenej...doufám, že nevypijete celou hospodu...já se musím věnovat rodince....tak se mějte a pijte vesele dál....zítra ráno si to zkontroluju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Stando: přijedeš v létě ke mě na opékačku? řekni kdy a kde a pokud to dobře vymyslím, tak není problém. rád se přidám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 hoši..pijte , jezte..já platím...ale zatáhnu to zítra.....s pinglem jsem domluvenej...doufám, že nevypijete celou hospodu...já se musím věnovat rodince....tak se mějte a pijte vesele dál....zítra ráno si to zkontroluju... dobře tati. připrav si na zítra menšíííí obnos na zaplacení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Je to vymyšleny ke konci července ale dám dopředu vědět.Bude to v Hradci Králové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 to by šlo Romane, zatím nevím o ničem, co by mi do toho mělo vlézt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 6. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Dobré ránko. Tak koukám, že jste to zabalili nějak brzy...to asi nemáte TAŤKU moc rádi a nepili jste na jeho zravíčko...hlavně mě sklamal opilec RACA......no co alespoň to nebylo tak drahý :-) Myslel jsem, že se tady bude ještě ráno válet po zemi..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 ahoj no včera sem nebyl ve formě...a šel sem brzo chrnět,abych dneska vstal bez problemu do práce.Mame odstavku jedny linky tak si trochu maknem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 6. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 tak konečně jednou budeš makat...a ne jen čučet tady v hospodě..... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Dobré pevné járto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Evers: čáu ty kluku jeden.Poznamenej si datum 11 července.Ano? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Změna a přesun a chceš mě určitě vidět vid ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 O tom žádná!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Ahoj Lukky , sorrac ze sem te vcera tak odbyl , ale mame doma nejaky zdravotni problemy tak sem z toho celej na praseky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Jirko dle tvýho tónu do telefonu mi to bylo hnedka jasný, rodina je na prvním místě.....doufá, že brzy bude vše OK!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Romane : Oki , tahle nedele teda nic jo???.... potreboval bych to pripomenout tak tejden dopredu )) Uz sem si udelal poznamku ale tak vis jak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.