Evers Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Si ho včera nějak unavil ne ?? Si šel asi zase hajnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 custom maps EOB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 co dnes dáme?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Dobre dopoledne chlapi, dneska az na desatou do prace, ale zas musim byt az do sesti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Marku diky moc vcera to dorazilo je to pecka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 co dnes dáme?? snad se zadari , mam naplanovano na celej vecer ,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 no já určo dám,ale nevím jak dlouho,včera jsem to protáhl až do 00,45 hod dnes bych chtěl jít dříve spát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Dobre dopoledne chlapi, dneska az na desatou do prace, ale zas musim byt az do sesti nazdar stříkači Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 nazdar stříkači zdar pane no o strikaci nemluv vcera to zas bylo neco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 no já určo dám,ale nevím jak dlouho,včera jsem to protáhl až do 00,45 hod dnes bych chtěl jít dříve spát tak jsem to dkoro odhadl, když jsem včera psal, že půjdeš tak v 1 :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Jirko nemam se dneska nekam stavit nebo prijede messik? Jinak uvidime se v sobotu na srazu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 tak jsem to dkoro odhadl, když jsem včera psal, že půjdeš tak v 1 :smich: No ale Ondra se lepsi rikalo se v jednu a sel dokonce v 00:45 to jde do sebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Jirko tak ted mi prisel mail, ze si mam neco vyzvednou na recepci to je rychlost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 No ale Ondra se lepsi rikalo se v jednu a sel dokonce v 00:45 to jde do sebe no on říkal že do 12 pujde spát, takže přetahoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 tak jsem to dkoro odhadl, když jsem včera psal, že půjdeš tak v 1 :smich: no tak jako že se dařilo,mrkni na screeny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 zdar pane no o strikaci nemluv vcera to zas bylo neco no tak bacha ať ji třebas neutopíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 no tak jako že se dařilo,mrkni na screeny koukal jsem a dokonce si zapojil i Marka :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 no on říkal že do 12 pujde spát, takže přetahoval chtěl jsem,ale ještě sem si řekl že 1 mapu a jdu,no a nakonec to byly mapy 2 Tak doufám že dnes se do půlnoci dostanu do postele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 koukal jsem a dokonce si zapojil i Marka :smich: jj včera jsem ho nachytal,nám tady bude vykládat že nehraje a na tom prvním screenu je jasnej důkaz!!! Marku co nám k tomu teda řekneš??? jináč mu to ale zase tak moc nešlo :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 To je bordel .. tady zase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 jj včera jsem ho nachytal,nám tady bude vykládat že nehraje a na tom prvním screenu je jasnej důkaz!!!Marku co nám k tomu teda řekneš??? jináč mu to ale zase tak moc nešlo :smich: Tak na to že to údajně vubec nehraje, tak myslím že dobrý :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 To je bordel .. tady zase můžeš bejt rád, že se tu zas neřeší nějakej fekál :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Bari : ale tady u me v praci tady na foru je to spis fekalparty .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Bari : ale tady u me v praci tady na foru je to spis fekalparty .) aha , tak to tam srovnej do latě a máš klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 To je bordel .. tady zase tak mi tam 2až 3 slečny rezrvuj,přijedu taky na Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.