spineshank Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Tak na to že to údajně vubec nehraje, tak myslím že dobrý :smich: no on nám to všem tady tvrdí že nehraje a přitom u toho leží pořád ,ale ještě musí trošku potrénovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Ondro si vyber : Karla ( alias Karol ) bo Josefa ( alias Pepinu ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 no on říkal že do 12 pujde spát, takže přetahoval tak ho musime pohlidat po vecernicku a spat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 no on nám to všem tady tvrdí že nehraje a přitom u toho leží pořád ,ale ještě musí trošku potrénovat tak už je to dědula, tak ty postřehy asi už nic moc :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Tome tak cos mel na braně ? .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 tak mi tam 2až 3 slečny rezrvuj,přijedu taky na juu udelame gangabang ja se pridam taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 tak ho musime pohlidat po vecernicku a spat pujde spát hezky spolu s Markem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 pujde spát hezky spolu s Markem hele neber Boží jméno nadarmo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 hele neber Boží jméno nadarmo to taky neberu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Marku diky moc vcera to dorazilo je to pecka Není zač...jsem spolehlivej...JEN MĚ TEĎKA VŠUDE CHVAL... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Není zač...jsem spolehlivej...JEN MĚ TEĎKA VŠUDE CHVAL... a co to bylo, že se chceš nechat tak chválit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Není zač...jsem spolehlivej...JEN MĚ TEĎKA VŠUDE CHVAL... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 no on říkal že do 12 pujde spát, takže přetahoval a co si přetahoval????? Kůžičku??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 a co to bylo, že se chceš nechat tak chválit se zeptej Tomase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Tome tak cos mel na braně ? .) Juuuuu Jirko tak ted jsem byl na brane no moc dekuju parada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 (editace) Juuuuu Jirko tak ted jsem byl na brane no moc dekuju parada Není zač...jsem spolehlivej...JEN MĚ TEĎKA VŠUDE CHVAL... Editováno: 21. Říjen 2009, autor: Evers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Není zač...jsem spolehlivej...JEN MĚ TEĎKA VŠUDE CHVAL... Chvalim kudy chodim, jinak psal jsem na icq jeden dotazek a je to parada jsme to s tatou pustili na aparature doma a byl to hukot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Není zač...jsem spolehlivej...JEN MĚ TEĎKA VŠUDE CHVAL... Takze jako Marka kudy chodit tudy chvalit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 a co si přetahoval????? Kůžičku??? předKůžičku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Takze jako Marka kudy chodit tudy chvalit Mě chval na boha se vy**r Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 tak pojd na ICQ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 se zeptej Tomase ty z toho děláš drahoty, už to vím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Juuuuu Jirko tak ted jsem byl na brane no moc dekuju parada Nezapomen se podelit s tim bagrem .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Nezapomen se podelit s tim bagrem .) že by samolepky? děkuji, jinak jsem se rozhodl, že asi na sraz dorazím, tak se tam snad potkáme a koupím ti pivko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Nezapomen se podelit s tim bagrem .) S bagrem jsem mluvil na icq a premluvil ho aby prijel na Sh sraz v sobotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.