Říjen 21, 200915 r že by samolepky? děkuji, jinak jsem se rozhodl, že asi na sraz dorazím, tak se tam snad potkáme a koupím ti pivko Nepotkame ja mam kapelni soustredeni -_- -_- -_- -_- -_- potom nocni pak se sousedama a ve finale pak mam pristi tejden dovolenou abych se z toho dostal .)
Říjen 21, 200915 r Jirko teda to je sakra nabity vikend, no ale mi to spolu nejak vyresime na nejak zas prazskem miniraziku vid no to si beres pak dovolenou ne po takovem vikendu
Říjen 21, 200915 r To je škoda, tak to vážně budem muset udělat nějakej hospodskej srazík, protože z hospody tam skoro nikdo nebude Tak hlevně si ten nacpanej víkend užij
Říjen 21, 200915 r tak ho musime pohlidat po vecernicku a spat na večerníček se dívám s malou,teď je Mach a Šebestová ,potom se díváme ještě na primacool v 19 na Grifinovi a pak jdu malou dát spát
Říjen 21, 200915 r na večerníček se dívám s malou,teď je Mach a Šebestová ,potom se díváme ještě na primacool v 19 na Grifinovi a pak jdu malou dát spát takovej přehled
Říjen 21, 200915 r Chvalim kudy chodim, jinak psal jsem na icq jeden dotazek a je to parada jsme to s tatou pustili na aparature doma a byl to hukot co to bylo?
Říjen 21, 200915 r já taky s malou čučím na macha...a pak na homera On ted bezi Mach a Sebestova jako vecernicek?
Říjen 21, 200915 r To je škoda, tak to vážně budem muset udělat nějakej hospodskej srazík, protože z hospody tam skoro nikdo nebude Tak hlevně si ten nacpanej víkend užij JJ ten sraz hospody bychom meli zpunktovat
Říjen 21, 200915 r já taky s malou čučím na macha...a pak na homera jestli máš Cool tak doporučuji Grifinovi :palec2:
Říjen 21, 200915 r Jaky mesto by jste navrhli, aby bylo dostupne ve stejnou vzdalenost cca, pro vsechny štamgasty tady, ze bych usporadali sraz mistni hospody
Říjen 21, 200915 r JÁ NAVRHUJU BERLÍN..... tak jestli platíš ubytování v hotelu The Regent Berlin, tak beru
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.