Evers Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 že by samolepky? děkuji, jinak jsem se rozhodl, že asi na sraz dorazím, tak se tam snad potkáme a koupím ti pivko Nepotkame ja mam kapelni soustredeni -_- -_- -_- -_- -_- potom nocni pak se sousedama a ve finale pak mam pristi tejden dovolenou abych se z toho dostal .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Jirko teda to je sakra nabity vikend, no ale mi to spolu nejak vyresime na nejak zas prazskem miniraziku vid no to si beres pak dovolenou ne po takovem vikendu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 To je škoda, tak to vážně budem muset udělat nějakej hospodskej srazík, protože z hospody tam skoro nikdo nebude Tak hlevně si ten nacpanej víkend užij Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Ondro si vyber : Karla ( alias Karol ) bo Josefa ( alias Pepinu ) tak za B Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 tak ho musime pohlidat po vecernicku a spat na večerníček se dívám s malou,teď je Mach a Šebestová ,potom se díváme ještě na primacool v 19 na Grifinovi a pak jdu malou dát spát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 na večerníček se dívám s malou,teď je Mach a Šebestová ,potom se díváme ještě na primacool v 19 na Grifinovi a pak jdu malou dát spát takovej přehled Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Chvalim kudy chodim, jinak psal jsem na icq jeden dotazek a je to parada jsme to s tatou pustili na aparature doma a byl to hukot co to bylo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 já taky s malou čučím na macha...a pak na homera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 co to bylo? KISS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 já taky s malou čučím na macha...a pak na homera On ted bezi Mach a Sebestova jako vecernicek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 To je škoda, tak to vážně budem muset udělat nějakej hospodskej srazík, protože z hospody tam skoro nikdo nebude Tak hlevně si ten nacpanej víkend užij JJ ten sraz hospody bychom meli zpunktovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 já taky s malou čučím na macha...a pak na homera jestli máš Cool tak doporučuji Grifinovi :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 On ted bezi Mach a Sebestova jako vecernicek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 On ted bezi Mach a Sebestova jako vecernicek? jj luxusní večerda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 jestli máš Cool tak doporučuji Grifinovi taky znám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 jj luxusní večerda Tak snad to dneska stihnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 taky znám Me to nejak neoslovilo, proste Simpsnovi je klasika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Jaky mesto by jste navrhli, aby bylo dostupne ve stejnou vzdalenost cca, pro vsechny štamgasty tady, ze bych usporadali sraz mistni hospody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Tak Ondra : BRNAK , Marek KV , my Praha no to je tak na uprostřed ) Bagr ty ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 JÁ NAVRHUJU BERLÍN..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 (editace) velký šenov, úplně na severu Editováno: 21. Říjen 2009, autor: baris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 JÁ NAVRHUJU BERLÍN..... Ja veděl, že ta pleška má nějakej význam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 JÁ NAVRHUJU BERLÍN..... tak jestli platíš ubytování v hotelu The Regent Berlin, tak beru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 chceš vidět nej akvárko jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.