Říjen 21, 200915 r než pujdete mrkněte na mojeho oře .. dával jsem tam video,jak hraju cod4 já.. tak se něco přiučte .. jinak dobré ráno všem... před 5 minutama jsem vstával Upraveno Říjen 21, 200915 r od azriel
Říjen 21, 200915 r Me to nejak neoslovilo, proste Simpsnovi je klasika tak jasně Simpsni,futurama to je pecka,ale i toto je hodně povedený
Říjen 21, 200915 r tak jasně Simpsni,futurama to je pecka,ale i toto je hodně povedený Futurama dobra
Říjen 21, 200915 r než pujdete mrkněte na mojeho oře .. dával jsem tam video,jak hraju cod4 já.. tak se něco přiučte .. jinak dobré ráno všem... před 5 minutama jsem vstával dobré ráno
Říjen 21, 200915 r njn dneska jdu na noční .. akže jsem pospával jak to jen šlo .. ta první je vždycky vražedná
Říjen 21, 200915 r No kdyz to tam vidim, tak to opravdu nebude jednoduche, no z KV do prahy stejne nejak cca jako z Brna, ze severu jakbysmet to je cca 150km, z varu asi taky Brno tak tech 190km, tak nevim , no praha by nebyla spatna, ale zase vim ze je to nespravedlivy, tak to udelame v krkonosich
Říjen 21, 200915 r njn dneska jdu na noční .. akže jsem pospával jak to jen šlo .. ta první je vždycky vražedná Nocni je peklo to vidim u taty a pak cely vikend se zase aklimatizujs do normlaniho rezimu
Říjen 21, 200915 r než pujdete mrkněte na mojeho oře .. dával jsem tam video,jak hraju cod4 já.. tak se něco přiučte .. jinak dobré ráno všem... před 5 minutama jsem vstával tak jsu na to
Říjen 21, 200915 r Autor No kdyz to tam vidim, tak to opravdu nebude jednoduche, no z KV do prahy stejne nejak cca jako z Brna, ze severu jakbysmet to je cca 150km, z varu asi taky Brno tak tech 190km, tak nevim , no praha by nebyla spatna, ale zase vim ze je to nespravedlivy, tak to udelame v krkonosich prahu nebrat!!!!!!!!!!!!! radši košice
Říjen 21, 200915 r Nocni je peklo to vidim u taty a pak cely vikend se zase aklimatizujs do normlaniho rezimu mno jenže já dělám 3noční,den volno, 3raní, 3 dny volno,3noční ,2dny volno,3raní ... pořád dokola .. od 6:30 - 5:11 ale do práce vyjíždim v 5 a vracim se za 13 hodin Toyota pičo Pokud neni svátek,tak nemam ani jeden víkend volný Upraveno Říjen 21, 200915 r od azriel
Říjen 21, 200915 r No kdyz to tam vidim, tak to opravdu nebude jednoduche, no z KV do prahy stejne nejak cca jako z Brna, ze severu jakbysmet to je cca 150km, z varu asi taky Brno tak tech 190km, tak nevim , no praha by nebyla spatna, ale zase vim ze je to nespravedlivy, tak to udelame v krkonosich tak to bude složitý, každej z jinýho konce republiky
Říjen 21, 200915 r Autor tak to bude složitý, každej z jinýho konce republiky no hlavně ten tvůj konec je dobrej.....
Říjen 21, 200915 r no hlavně ten tvůj konec je dobrej..... a co kolín? ten je uprostřed,takže sem ne?
Říjen 21, 200915 r Chlapi my z tech konci jsme uz v koncich, tak nec navrhnete co vas napada ajmse zvedavy preci vsichi na kazdyho , ale vim Marek ne ten to nema zapotrebi ale my jo tak neco musime vymyslet
Říjen 21, 200915 r No kdyz to tam vidim, tak to opravdu nebude jednoduche, no z KV do prahy stejne nejak cca jako z Brna, ze severu jakbysmet to je cca 150km, z varu asi taky Brno tak tech 190km, tak nevim , no praha by nebyla spatna, ale zase vim ze je to nespravedlivy, tak to udelame v krkonosich hele a co Vysoký Tatry??? to by bylo fér
Říjen 21, 200915 r co máš proti kolínu ty pepíku z prahééé Nic jen to byla nějaka hlaska nekde, preci Potakli se u Kolína nebo tak Upraveno Říjen 21, 200915 r od Tomas86
Říjen 21, 200915 r no hlavně ten tvůj konec je dobrej..... Ahoj Máro.Neflákej se a běž už konečně něco dělat!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.