Evers Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 No tak uz ste se pohadali .) tak sraz davat enmusime .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 než pujdete mrkněte na mojeho oře .. dával jsem tam video,jak hraju cod4 já.. tak se něco přiučte .. jinak dobré ráno všem... před 5 minutama jsem vstával tak video pěkný :palec2: je vidět že seš skill Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Hele Maro nic proti, ale kdyby do Kosic, tak to odjedeme vlakem a ne uz autama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 tak video pěkný :palec2: je vidět že seš skill bejvávalo .. už nehraju ... za prachy .. jen to tak šmrdlám při armě2 ... stará láska ke kalachu nerezaví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Nic jen to byla nějaka hlaska nekde, preci Potakli se u Kolína nebo tak jj medvědi od Kolína...parádaní věc :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 jj medvědi od Kolína...parádaní věc :palec2: tj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 halo pane ,pojdte si hrát na mašinku ... polibte mě prdel ... mlask ... a jedééém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Azi : si jel za prachy jo??? V cem si hral ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 bejvávalo .. už nehraju ... za prachy .. jen to tak šmrdlám při armě2 ... stará láska ke kalachu nerezaví jj kalach je spolu s MP5 s nima hraju nejraději Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 halo pane ,pojdte si hrát na mašinku ... polibte mě prdel ... mlask ... a jedééém no to je dobry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 jj medvědi od Kolína...parádaní věc :palec2: JJ to je ono Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Azi : si jel za prachy jo??? V cem si hral ? jo měli jsme sponzory.Vystřídal jsem toho hodně.Přez AMF,IRL,US,a další ... ale největší slávu naše crew! zažila na COD2 kdy jsme byly na LAN ve švýcarsku 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 No tak bezim na obed, tak si taky nechte chutnat ti kdo jdete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 já teprv snídám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Tak ať už jdete na oběd nebo snídáte, tak přeju dobrou chuť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 jo měli jsme sponzory.Vystřídal jsem toho hodně.Přez AMF,IRL,US,a další ... ale největší slávu naše crew! zažila na COD2 kdy jsme byly na LAN ve švýcarsku 6 nj ty seš jiná třída jako já ,já to hraju for fun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 No tak bezim na obed, tak si taky nechte chutnat ti kdo jdete taku jdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Hele Maro nic proti, ale kdyby do Kosic, tak to odjedeme vlakem a ne uz autama kamkoliv jen ne pragl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 kamkoliv jen ne pragl... A JAKO PROČ ?????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 (editace) nemám rád prahu...... Editováno: 21. Říjen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 No tak bezim na obed, tak si taky nechte chutnat ti kdo jdete DO PRÁCE PŘIJDEŠ V 10 A UŽ JDE NA OBĚD???? ZASLOUŽÍŠ SI HO VŮBEC??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 tak jsem z5,dnes jsem měl Pánev od Ančete....no jako Anče dobrá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 já mám doma hranole a smažáček... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 jelikož jsem právě nejezenej tak mi s tím teď chuť neuděláš,ale kdybych nešel tak bych si jej taky s chutí dal,hlavně musí být dobrá tatarka...ne Helmans,to je hnus kyselej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 já jedu Heinz... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.