Říjen 21, 200915 r než pujdete mrkněte na mojeho oře .. dával jsem tam video,jak hraju cod4 já.. tak se něco přiučte .. jinak dobré ráno všem... před 5 minutama jsem vstával tak video pěkný :palec2: je vidět že seš skill
Říjen 21, 200915 r tak video pěkný :palec2: je vidět že seš skill bejvávalo .. už nehraju ... za prachy .. jen to tak šmrdlám při armě2 ... stará láska ke kalachu nerezaví
Říjen 21, 200915 r Nic jen to byla nějaka hlaska nekde, preci Potakli se u Kolína nebo tak jj medvědi od Kolína...parádaní věc :palec2:
Říjen 21, 200915 r bejvávalo .. už nehraju ... za prachy .. jen to tak šmrdlám při armě2 ... stará láska ke kalachu nerezaví jj kalach je spolu s MP5 s nima hraju nejraději
Říjen 21, 200915 r halo pane ,pojdte si hrát na mašinku ... polibte mě prdel ... mlask ... a jedééém no to je dobry
Říjen 21, 200915 r Azi : si jel za prachy jo??? V cem si hral ? jo měli jsme sponzory.Vystřídal jsem toho hodně.Přez AMF,IRL,US,a další ... ale největší slávu naše crew! zažila na COD2 kdy jsme byly na LAN ve švýcarsku 6
Říjen 21, 200915 r jo měli jsme sponzory.Vystřídal jsem toho hodně.Přez AMF,IRL,US,a další ... ale největší slávu naše crew! zažila na COD2 kdy jsme byly na LAN ve švýcarsku 6 nj ty seš jiná třída jako já ,já to hraju for fun
Říjen 21, 200915 r Autor Hele Maro nic proti, ale kdyby do Kosic, tak to odjedeme vlakem a ne uz autama kamkoliv jen ne pragl...
Říjen 21, 200915 r Autor No tak bezim na obed, tak si taky nechte chutnat ti kdo jdete DO PRÁCE PŘIJDEŠ V 10 A UŽ JDE NA OBĚD???? ZASLOUŽÍŠ SI HO VŮBEC???
Říjen 21, 200915 r jelikož jsem právě nejezenej tak mi s tím teď chuť neuděláš,ale kdybych nešel tak bych si jej taky s chutí dal,hlavně musí být dobrá tatarka...ne Helmans,to je hnus kyselej
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.