baris Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 hele už si dneska vůbec hodnotil????jestli né tak víš že můžeš zatím jen číst a né přispívat ještě jsem nehodnotil, vubec se mi do toho nechce Jirko, přesně tak, název mi stačil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 ještě jsem tu našel v mailu video jak se baví dnešní mládež o přestávce...chcete vidět?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Bagr tak to nééééééééééééééééééééééééééééééééé Když nejde Mohamed k hoře , musí hora k mohamedovi. Říkej body 1-10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Bagr tak to néééééééééééééééééééééééééééééééééKdyž nejde Mohamed k hoře , musí hora k mohamedovi. Říkej body 1-10 doprde.le fuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 doprde.le fuj musis vic srozumitelne - to znamena jaka znamka ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 musis vic srozumitelne - to znamena jaka znamka ? no 10 samozdřejmě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 ahoj lidi, koukám že vše při starým, zas jen to jedno co Ondro, na to video jsem radši nekoukal zdravíčko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 zdravíčko a hle, někdo nový, ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Bagr tak to néééééééééééééééééééééééééééééééééKdyž nejde Mohamed k hoře , musí hora k mohamedovi. Říkej body 1-10 tak to je slušná hadice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 No tak to je hnuj tohle by melo projit cenzurou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 a hle, někdo nový, ahoj spíš staronový Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 spíš staronový nj, koukám, že Veterán Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 no Ondro,pfůůůůůůůůůůůůj ..ty mě sem nejdřív zlákáš a pak tohle to tady je mi ještě hůř než mi bylo doposud pfuj...na tohle nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 nj, koukám, že Veterán ee veteránka nemá piňdoura Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 no Ondro,pfůůůůůůůůůůůůj ..ty mě sem nejdřív zlákáš a pak tohle to tady je mi ještě hůř než mi bylo doposud pfuj...na tohle nemám hele co já,já sem tu hadici nedal :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 no Ondro,pfůůůůůůůůůůůůj ..ty mě sem nejdřív zlákáš a pak tohle to tady je mi ještě hůř než mi bylo doposud pfuj...na tohle nemám tak řekni co by ti zlepšilo náladu třeba?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 ee veteránka nemá piňdoura vím ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 nj, koukám, že Veterán jj ale my se ještě neznáme..sem Žaneta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 zdravím všechny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 jj ale my se ještě neznáme..sem Žaneta těší mě, Libor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 vím ne transky maji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 koukám, že dnešní téma je seznamování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 zdravím všechny Zdravim Stando tak jak se vede nebude zas nejaky miniprazsky srazik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 koukám, že dnešní téma je seznamování To je dneska prijemne tema vcera to byli ho*na Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Zdravim Stando tak jak se vede nebude zas nejaky miniprazsky srazik čau Tome, velkej bude v sobotu, jinak můžeme udělat v týdnu klidně další Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.