Říjen 21, 200915 r hele už si dneska vůbec hodnotil????jestli né tak víš že můžeš zatím jen číst a né přispívat ještě jsem nehodnotil, vubec se mi do toho nechce Jirko, přesně tak, název mi stačil
Říjen 21, 200915 r ještě jsem tu našel v mailu video jak se baví dnešní mládež o přestávce...chcete vidět??
Říjen 21, 200915 r Bagr tak to nééééééééééééééééééééééééééééééééé Když nejde Mohamed k hoře , musí hora k mohamedovi. Říkej body 1-10
Říjen 21, 200915 r Bagr tak to néééééééééééééééééééééééééééééééééKdyž nejde Mohamed k hoře , musí hora k mohamedovi. Říkej body 1-10 doprde.le fuj
Říjen 21, 200915 r ahoj lidi, koukám že vše při starým, zas jen to jedno co Ondro, na to video jsem radši nekoukal zdravíčko
Říjen 21, 200915 r Bagr tak to néééééééééééééééééééééééééééééééééKdyž nejde Mohamed k hoře , musí hora k mohamedovi. Říkej body 1-10 tak to je slušná hadice
Říjen 21, 200915 r no Ondro,pfůůůůůůůůůůůůj ..ty mě sem nejdřív zlákáš a pak tohle to tady je mi ještě hůř než mi bylo doposud pfuj...na tohle nemám
Říjen 21, 200915 r no Ondro,pfůůůůůůůůůůůůj ..ty mě sem nejdřív zlákáš a pak tohle to tady je mi ještě hůř než mi bylo doposud pfuj...na tohle nemám hele co já,já sem tu hadici nedal :smich:
Říjen 21, 200915 r no Ondro,pfůůůůůůůůůůůůj ..ty mě sem nejdřív zlákáš a pak tohle to tady je mi ještě hůř než mi bylo doposud pfuj...na tohle nemám tak řekni co by ti zlepšilo náladu třeba??
Říjen 21, 200915 r zdravím všechny Zdravim Stando tak jak se vede nebude zas nejaky miniprazsky srazik
Říjen 21, 200915 r koukám, že dnešní téma je seznamování To je dneska prijemne tema vcera to byli ho*na
Říjen 21, 200915 r Zdravim Stando tak jak se vede nebude zas nejaky miniprazsky srazik čau Tome, velkej bude v sobotu, jinak můžeme udělat v týdnu klidně další
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.