cerrtinka Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 koukám, že dnešní téma je seznamování ahoj,nj,nějak se začít musí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 To je dneska prijemne tema vcera to byli ho*na tak to buď rád, že jsi sem nechodil, když hospoda začánala.kibi, raca, Marek, já, Evers by mohli vyprávět, to byly teprve témata dne na hlubokomyslné myšlenky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 To je dneska prijemne tema vcera to byli ho*na Přesně, a zrovna, když se tu po takový době změní téma, tak musím jít. Jdu přehodit na zimní papuče, tak se tu zatím mějte A Žanet, doufám žese tu zas ukážeš, ať se tu furt neřeší to samí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 ahoj,nj,nějak se začít musí a co to, že jsi se konečně vrátila za náma?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 tak to buď rád, že jsi sem nechodil, když hospoda začánala.kibi, raca, Marek, já, Evers by mohli vyprávět, to byly teprve témata dne na hlubokomyslné myšlenky raca už tu dlouho nebyl, to je škoda, ten by to tu operlil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 tak to buď rád, že jsi sem nechodil, když hospoda začánala.kibi, raca, Marek, já, Evers by mohli vyprávět, to byly teprve témata dne na hlubokomyslné myšlenky Ono u takovych hlubomyslenych tematech si clovek odpocine a relaxuje Jsme se s Ondrou zjistili ze oba mame stejny obor na vedlejsi pracovni pomer (PP) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 těší mě, Libor sem myslel že bagr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 raca už tu dlouho nebyl, to je škoda, ten by to tu operlil to ja taky nejaky vytecnik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 sem myslel že bagr no sem cekal kdo to napise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 raca už tu dlouho nebyl, to je škoda, ten by to tu operlil to je fakt, asi má od herečky útrum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Ono u takovych hlubomyslenych tematech si clovek odpocine a relaxuje Jsme se s Ondrou zjistili ze oba mame stejny obor na vedlejsi pracovni pomer (PP) tak u těchto jsi si moc neodpočinul a co máte za vedlejší poměr?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 sem myslel že bagr tos mě potěšil jak průjem v narvaným autobuse , nemusíš hned všechno vyslepičit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 tak u těchto jsi si moc neodpočinul a co máte za vedlejší poměr?? sexuolog amatér Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 to ja taky nejaky vytecnik u jeho příspěvků ses vždy lámal smíchy, kor když šel do Marka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 a co to, že jsi se konečně vrátila za náma?? moméént joo ty seš téén,co mu Ládík neboli šterny dával krapet do kupy autí co??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 sexuolog amatér a k čemu jste ve své profesi došli?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 tos mě potěšil jak průjem v narvaným autobuse , nemusíš hned všechno vyslepičit hele a proč ti vlastně nevím kdo napsal bagr??nějak sem to nepostřehl ten začátek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 moméént joo ty seš téén,co mu Ládík neboli šterny dával krapet do kupy autí co??? jj Žanet, to jsem já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 hele a proč ti vlastně nevím kdo napsal bagr??nějak sem to nepostřehl ten začátek myslím že jirka postupně upravoval můj nick až z toho vzniklo tohle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 tak zatím čau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 tak zatím čau čau bagr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Přesně, a zrovna, když se tu po takový době změní téma, tak musím jít. Jdu přehodit na zimní papuče, tak se tu zatím mějte A Žanet, doufám žese tu zas ukážeš, ať se tu furt neřeší to samí budu se snažit sem za vámi mrknout tak čauky když musíš.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 co jinak?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 jj Žanet, to jsem já sem si říkala že tě odněkud znám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 ježiši .. vlezu sem a první co na mě bafne je kabel v hajzlu .. já to tady už nedávám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.