spineshank Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 tak já už taky valím,zatím páček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Tak ja letim az za dvacet minut , no asi zkouknu nejaky ty webky Tak zitra ogari Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Tak jsem tu a tady pusto prázdno A nechte si už toho bagra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 ahoj BAGR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 co tady ještě děláš..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 před chvílí jsem přišel, jsem byl přezouvat na zimní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 tak jsi neodolal jo...to je rozumný...já teď jen tak odběhnul přetěsnit sprchovou beterii v kuchyni...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 je to lepší to mít přezutý, nikdy nevíš kdy to zas přijde a dnes na to bylo krásný počasí já si teď zas odběhnu na večeři Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 tak ať Ti zaskočí .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 no večeře byla výborná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 a co?? já mám teď bramborovou kaši a sekanou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 já měl bramborák s pikantní směsí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 jo to můžu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 jj no mě chutná všechno kromě luštěnin a vnitřností a tak podobně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Hoj klucíí tak už mám autíí doma to je rychlost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Hoj klucíí tak už mám autíí doma to je rychlost Ahoj, tak jak to dopadlo? Všechno v pořádku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Oprava 11Tis ale na záruku zadarmo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Oprava 11Tis ale na záruku zadarmo ještě že tak, dávat jedenáctku by nebylo moc příjemný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 zjistily že mi nejde 4 válec ještě že mám polovinu šestiválce ne sranda na třetím valci propouštěl vstřik pouštěl víc a ukapával a ještě sem ji řekl že mám hlučnej ventilátor tak mi ho také dali novej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 jo a ještě tlak ve valci sníženej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Marku už ti dorazila krabička?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 brý večer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 brý večer ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 zjistily že mi nejde 4 válec ještě že mám polovinu šestiválce ne sranda na třetím valci propouštěl vstřik pouštěl víc a ukapával a ještě sem ji řekl že mám hlučnej ventilátor tak mi ho také dali novej nj, na záruku se to opravuje pěkně Tak hlavně ať slouží a nejsou už další problémy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.