Říjen 21, 200915 r to baris to časem také muže přijít ale ještě sem mladej tak se potřebuju vyřádit tak se mějte mažu do práce ahoj
Říjen 21, 200915 r Jo ale i náklaďáky a tahačema převážim 50tunové formy atd traktory prostě mě baví ježdění nejlepší je na tom když jezdím na ještěrce a připadám si jek dráp co hlídá lidi jak makaj a dokládá práci prostě bez volantu nebo pák bych umřel seděl jsem chvilku v kanclu a dělal mistra alle brrr nejsem kancelařskej šotek to mě nebaví člověk se alespoň vyřádí tak to jsme na tom stejně, taky bych nemohl bez řízení být
Říjen 21, 200915 r mno dá se toho víc máme pro sebe jako škodovácí special prodejnu s dílama se tam dal koupit třeba i poloviční cenu i míň jsou věci co se vyřazujou jen na kosmetické vady mno a samozřejmě pak jsou v koubence takzvaní čorkaři a od těch se dá koupit vše tak další dobrá věc, co aspoň víme. když budeme něco potřebovat rádi se na tebe obrátíme
Říjen 21, 200915 r to baris to časem také muže přijít ale ještě sem mladej tak se potřebuju vyřádit tak se mějte mažu do práce ahoj ahoj
Říjen 21, 200915 r Autor ale přeci nebudete montyka nutit aby se kontaktoval s čorkařema..........co asi budu potřebovat já :) Upraveno Říjen 21, 200915 r od Marek
Říjen 21, 200915 r Autor hele nech montyka....šel jedinej z nás makat a já mám od něj puklice .........................na poště.... Upraveno Říjen 21, 200915 r od Marek
Říjen 21, 200915 r šak ti ho neberu ale ta fotka je jak příprava na sobotu jedu k němu přezouvat a makat jdu taky,ráno a až do večera ale stejně je to držka
Říjen 21, 200915 r Autor je....ale pššššt....... :) ...... a co Tvoje držka :) máš ji tu na foru? Upraveno Říjen 21, 200915 r od Marek
Říjen 21, 200915 r je....ale pššššt...... radši ne ty tu svou sem taky necpeš Upraveno Říjen 21, 200915 r od Riper
Říjen 21, 200915 r Autor je pěkně schovaná, ale je tu....mohl bych jí se dát znavu, ale.....nerad se chlubím.....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.