Montyk Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 to baris to časem také muže přijít ale ještě sem mladej tak se potřebuju vyřádit tak se mějte mažu do práce ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Jo ale i náklaďáky a tahačema převážim 50tunové formy atd traktory prostě mě baví ježdění nejlepší je na tom když jezdím na ještěrce a připadám si jek dráp co hlídá lidi jak makaj a dokládá práci prostě bez volantu nebo pák bych umřel seděl jsem chvilku v kanclu a dělal mistra alle brrr nejsem kancelařskej šotek to mě nebaví člověk se alespoň vyřádí tak to jsme na tom stejně, taky bych nemohl bez řízení být Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 mno dá se toho víc máme pro sebe jako škodovácí special prodejnu s dílama se tam dal koupit třeba i poloviční cenu i míň jsou věci co se vyřazujou jen na kosmetické vady mno a samozřejmě pak jsou v koubence takzvaní čorkaři a od těch se dá koupit vše tak další dobrá věc, co aspoň víme. když budeme něco potřebovat rádi se na tebe obrátíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 to baris to časem také muže přijít ale ještě sem mladej tak se potřebuju vyřádit tak se mějte mažu do práce ahoj ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 (editace) ale přeci nebudete montyka nutit aby se kontaktoval s čorkařema..........co asi budu potřebovat já :) Editováno: 21. Říjen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Ahojte lidi jak je při dnešku? jen sem vlezu a hned tahle držka: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 (editace) hele nech montyka....šel jedinej z nás makat a já mám od něj puklice .........................na poště.... Editováno: 21. Říjen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 šak ti ho neberu ale ta fotka je jak příprava na sobotu jedu k němu přezouvat a makat jdu taky,ráno a až do večera ale stejně je to držka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 (editace) je....ale pššššt....... :) ...... a co Tvoje držka :) máš ji tu na foru? Editováno: 21. Říjen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 (editace) je....ale pššššt...... radši ne ty tu svou sem taky necpeš Editováno: 21. Říjen 2009, autor: Riper Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 mám ji tu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 ještě že sem na ni nenarazil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 je pěkně schovaná, ale je tu....mohl bych jí se dát znavu, ale.....nerad se chlubím..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Marku Fábku neukážeš, ale držku jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 ani tu ne...když jste takový lami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 ale prosimtě, nebuď urážlivej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 nejsem.....ale neukážu...najděte si jí...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 to Baris: si nikdy neviděl FULL? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 nedalo mi to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 ty jsi ale držka..počkej já Tě prásknu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 to Baris: si nikdy neviděl FULL? neviděl bagr je wůl.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 nedalo mi to :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 to Baris: si nikdy neviděl FULL? ale jo viděl :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 neviděl bagr je wůl.. koukám že se dnes na nic moc nezmůžeš lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 kde jsi viděl můj vůz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.