Marek Vloženo 21. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 koukám že se dnes na nic moc nezmůžeš to byla prdel...sorry...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 kde jsi viděl můj vůz v "rusku" jsem nebyl, takže tvůj ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 (editace) ale je tu krásně..přijeď a já tě provedu...ukážu Ti i mají továrnu...kde makám a vládnu..... Editováno: 21. Říjen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 (editace) mažu se věnovat herečce... ... zítra ráno okolo 6 jsem zde znovu MĚJTE SE Editováno: 21. Říjen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 mažu se věnovat herečce... ... zítra ráno okolo 6 jsem zde znovuMĚJTE SE tak se měj a nezapomeň si vzít modrou pilulku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 To zase dostal příkaz aby se šel umejt že něco bude s herečkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 PILULKA NENÍ POTŘEBA......ZATÍM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 To zase dostal příkaz aby se šel umejt že něco bude s herečkou naco mejt pěkně na prasáka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 no jo na piškvorky se mejt nemusíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 woe........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 tak čus......a hned ráno se stav...v 6 tu jsem..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 jo a klidně mě práskni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 naco mejt pěkně na prasáka jojo najednou, nevím kdo tu minule vyprávěl, jak se musí mej :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 (editace) co načuhuješ se bojiš že tě budem pomlouvat co tak se s váma taky rozloučím tak čus bando. Editováno: 21. Říjen 2009, autor: Riper Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 měj se Máro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 co načuhuješ se bojiš že tě budem pomlouvat co tak se s váma taky rozloučím tak čus bando. tak čus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 tady už je zavřeno?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 tady už je zavřeno?? vrchní už odešel, ale zapoměl zamknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 vrchní už odešel, ale zapoměl zamknout achááá,tak to se bude ráno divit jak to tu bude mít vymeteno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 vrchní už odešel, ale zapoměl zamknout achááá,tak to se bude ráno divit jak to tu bude mít vymeteno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 (editace) no myslím že to tu Markovi do rána vydrží, kdo by měl zájem o teplý pivo a studený párky Editováno: 21. Říjen 2009, autor: baris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 dobrý večer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 dobrý večer a helejme se, Ondra. Tak co pařil si dneska? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 ještě ani jedna hlava nebyla,teď to půjdu asi dohnat...udělám si čaj a jdu na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 ještě ani jedna hlava nebyla,teď to půjdu asi dohnat...udělám si čaj a jdu na to tak držím palce, ale ať si do 12 v postely :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.