cerrtinka Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 dobrou klucíí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 a koukám, že jste se tu pěkně rozjeli.....akorát nevím, pro tu trpíte žanetku-přeběhlici k OC foru.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 co je to nikdo ještě nehákuje?????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 co je to nikdo ještě nehákuje?????? tak já se hlásím jako že já jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 Dobre rano ja jsem dneska o hodinu zaspal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 kdopak ti přilehnul pižámko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 Jedna hezka slecna a nejen pyzamko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 Tak jsem právě dovezl a rozbali balíček od člena MONTYK ....super zabaleno a ještě mi tam nechal Blesk na čtení ...takže jeden z mála se kterým je dobré "obchodovat"....co se domluvilo bylo dodrženo....... díky chlape Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 Jedna hezka slecna a nejen pyzamko že by bylo usmiřovací Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 že by bylo usmiřovací no jo no clovek si musi zprijemnit ten zivot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 Tak jsem právě dovezl a rozbali balíček od člena MONTYK ....super zabaleno a ještě mi tam nechal Blesk na čtení ...takže jeden z mála se kterým je dobré "obchodovat"....co se domluvilo bylo dodrženo....... díky chlape No tak to ted muzes delat machry i v zime vid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 Dobre rano ja jsem dneska o hodinu zaspal co ti do toho přišlo?? že by Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 pánové,jak jsem psak včera tak hlásím že mám taky přezuto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 pánové,jak jsem psak včera tak hlásím že mám taky přezuto koukam ze teda zustavam pozadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 co ti do toho přišlo?? že by priznam ze dneska rano vyjmecne ne, ale vecer ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 ty voe prej dělo....chvástá se tu "fullem" a přitom má prorezavělýho Formana v plynu kecám Mára má opravdu fulla FII - chtěl jsem napsat pěknou, ale copak je FII pěkná jináč klucí ohledně plechů na zimu...vím že se říká co je malý to je hezký....ale já mám 15" sem kaňour cooo koukam ze teda zustavam pozadu tak s tím koukej něco dělat,jinak si tu s tebou nebude nikdo psát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 tak s tím koukej něco dělat,jinak si tu s tebou nebude nikdo psát No tak po sobote prezuju,a le driv ne na sraz chci jet aby to trosku vypadalo jeste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 kup si hlíny i na zimu a nebudeš to řešit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 zdar, pánové....já přezuju asi zítra(až mi budou odvrtány stržené fest utáhlé bezpečáky na obou předních kolech). mimochodem přezuji ze 17" alu na 15" alu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 No ted mi kamarad nabizel zimaky na hlinach 195/55 ale nedal bych uz na to retezy, ach jo ja chci casem 4x4 at totok neresim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 zdar, pánové....já přezuju asi zítra(až mi budou odvrtány stržené fest utáhlé bezpečáky na obou předních kolech). mimochodem přezuji ze 17" alu na 15" alu Cao Lukyne tak i ty jdes na zimaky, to jse teda asi posledni ostuda no takze bude krasavice i v zime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 Tome, na zimáky, ale až po odstranění těch šroubů, který jsou pekelně zatuhlý a hlavně už nejdou ani přes adpter povolit, asi mi to budou muset títra v práci odvrtat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 No tak to je sila teda co s tim pred tim delali, ze se bude muset odvrtavat?hele chlapi tak asi budu mit zimaky s litakama 195/55 foto hodim do meho topicu v sekci Vase Fabie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 je to holt sakra moc utažený a při pokusu to povolit normálně přes adapter jsme ty šrouby strhli.....nepomohlo ani navaření matky na ten šroub.....tudiž odvrtat je asi poslední možnost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.