Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
No tak to je sila teda co s tim pred tim delali, ze se bude muset odvrtavat?hele chlapi tak asi budu mit zimaky s litakama 195/55 foto hodim do meho topicu v sekci Vase Fabie :palec2:

hmmm tady chce někdo honit vodu :palec2: ,no jsem zvědavej jaký budou,akorát ten rozměr je :feve:

Vloženo
Ondro copak s tim rozmerem?ze by me mohli na STK (na kterou musimv unoru) a pripadne policemani buzerovat? rozmer je na FII ja vim :( foto jsem tam uz hodil

už jsem ti to psal těch 55 myslím není na FI,tam by mělo být 195/50,ale radši si to ověř

Vloženo
už jsem ti to psal těch 55 myslím není na FI,tam by mělo být 195/50,ale radši si to ověř

To mas uplnou pravdu ja o tom vim :( na F1 je 195/50 a na FII je 195/55, a hlavne i kvuli tem retezum :(

Vloženo
Asi kompromis 14" Alu lol no hlavne musism zjistit zda na origo 14" alu skoda se da dat retez nektery alu to neumoznuji :(

já časem, až dodělám tyhle zimáky, tak chci stávající ALU taky nechat na zimu a koupit něco lepšího

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...