spineshank Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 To mam podobnou myslenku jen s tim ze soucany letnaky bych asi jako zimaky moc rad nedaval ale nejaky 15" na zimu by nebylo spatne jj 15" jsou ideální kompromis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 Ano vsichni pojedem Ondra style na zimu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 já mám na full 15" a teď už i s pokličkama hele pokud nemáš hlíny nemáš full Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 se nacháš mnou inspirovat jasně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 Ano vsichni pojedem Ondra style na zimu no toto označení se mi líbí...vám nechám udělat samolepky na auta....ONDRA STYLE :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 no toto označení se mi líbí...vám nechám udělat samolepky na auta....ONDRA STYLE :smich: Tak bychom to meli pridat do topicu samolepky skodahome, ze je nova kategorie ONDRA STYLE, aneb hliny na zimu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 zde ALU a plech z mé FULL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 Tak bychom to meli pridat do topicu samolepky skodahome, ze je nova kategorie ONDRA STYLE, aneb hliny na zimu tj ale jen 15" žádný 14" ,se 14" žádná samolepka nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 (editace) 14" maj jen béčka Editováno: 22. Říjen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 tj ale jen 15" žádný 14" ,se 14" žádná samolepka nebude Tak to abych vzal i ty 15" 195/55 abych byl v klubu vid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 stačí 185... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 14" maj jen béčka No maro pekny no ty kola co tam mas ty na leto, tak ty jsem mel na leto taky chvili na fabce i ten rozmer, nekde bych jeste nasel foto asi, no tak konecne spokojen a mas vsechny puklice jj chce to 15" a hlavne na ten motor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 Klucí, teď mi tu na na silnici běhaj mocpěkný holčiny, že bych vás opustil a šel se koukat ven? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 stačí 185... Ja jsem hazel do sveho topicu v sekci Vase Fabie, foto kol ktere muzu mit i se zimakam dyztak mrkni Maro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 no stejně ti nic jinýho než koukat nezbývá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 Klucí, teď mi tu na na silnici běhaj mocpěkný holčiny, že bych vás opustil a šel se koukat ven? Ne ty je hezky nalozis a my za tebou prijedeme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 no stejně ti nic jinýho než koukat nezbývá to ne no, mladá by mě pak zabila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 to ne no, mladá by mě pak zabila to by bylo dobře..pro club a silnici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 Ne ty je hezky nalozis a my za tebou prijedeme copak nějakej neukojenej.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 Ne ty je hezky nalozis a my za tebou prijedeme no některý jsou fakt pěkný :prc: , co tak koukám z okna, je to nějakej závod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 to by bylo dobře..pro club a silnici ale ty bys byl smutnej a to ti nemužu udělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 copak nějakej neukojenej.. ja muzu furt takovy nezbeda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 nebyl to mi věř...tančil bych a byl veselý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 Klucí, teď mi tu na na silnici běhaj mocpěkný holčiny, že bych vás opustil a šel se koukat ven? ven běž ale vem si foťák a pak to sem dej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 ale ty bys byl smutnej a to ti nemužu udělat Kdybychom tu nebyli tak by byl Mara smutnej ze nemuze do nikoho rejpat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.