Říjen 22, 200915 r To mam podobnou myslenku jen s tim ze soucany letnaky bych asi jako zimaky moc rad nedaval ale nejaky 15" na zimu by nebylo spatne jj 15" jsou ideální kompromis
Říjen 22, 200915 r Ano vsichni pojedem Ondra style na zimu no toto označení se mi líbí...vám nechám udělat samolepky na auta....ONDRA STYLE :smich:
Říjen 22, 200915 r no toto označení se mi líbí...vám nechám udělat samolepky na auta....ONDRA STYLE :smich: Tak bychom to meli pridat do topicu samolepky skodahome, ze je nova kategorie ONDRA STYLE, aneb hliny na zimu
Říjen 22, 200915 r Tak bychom to meli pridat do topicu samolepky skodahome, ze je nova kategorie ONDRA STYLE, aneb hliny na zimu tj ale jen 15" žádný 14" ,se 14" žádná samolepka nebude
Říjen 22, 200915 r tj ale jen 15" žádný 14" ,se 14" žádná samolepka nebude Tak to abych vzal i ty 15" 195/55 abych byl v klubu vid
Říjen 22, 200915 r 14" maj jen béčka No maro pekny no ty kola co tam mas ty na leto, tak ty jsem mel na leto taky chvili na fabce i ten rozmer, nekde bych jeste nasel foto asi, no tak konecne spokojen a mas vsechny puklice jj chce to 15" a hlavne na ten motor
Říjen 22, 200915 r Klucí, teď mi tu na na silnici běhaj mocpěkný holčiny, že bych vás opustil a šel se koukat ven?
Říjen 22, 200915 r stačí 185... Ja jsem hazel do sveho topicu v sekci Vase Fabie, foto kol ktere muzu mit i se zimakam dyztak mrkni Maro
Říjen 22, 200915 r Klucí, teď mi tu na na silnici běhaj mocpěkný holčiny, že bych vás opustil a šel se koukat ven? Ne ty je hezky nalozis a my za tebou prijedeme
Říjen 22, 200915 r Ne ty je hezky nalozis a my za tebou prijedeme no některý jsou fakt pěkný :prc: , co tak koukám z okna, je to nějakej závod
Říjen 22, 200915 r Klucí, teď mi tu na na silnici běhaj mocpěkný holčiny, že bych vás opustil a šel se koukat ven? ven běž ale vem si foťák a pak to sem dej
Říjen 22, 200915 r ale ty bys byl smutnej a to ti nemužu udělat Kdybychom tu nebyli tak by byl Mara smutnej ze nemuze do nikoho rejpat
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.