Říjen 22, 200915 r Autor ja muzu furt takovy nezbeda kecy..může jen když jsi připuštěn..a to je jen tak sem tam
Říjen 22, 200915 r Autor Kdybychom tu nebyli tak by byl Mara smutnej ze nemuze do nikoho rejpat ještě ty začínej....pražáku
Říjen 22, 200915 r to ne no, mladá by mě pak zabila :smich: se nesmíš dát,musíš jí to rozumě vysvětlit
Říjen 22, 200915 r kecy..může jen když jsi připuštěn..a to je jen tak sem tam obcas to jsou stavy ze by clovek ojel i damske kolo
Říjen 22, 200915 r ven běž ale vem si foťák a pak to sem dej mám tu jen mobil a to by bylo nic moc tak mi můžete jen závidět
Říjen 22, 200915 r Autor mám tu jen mobil a to by bylo nic moc tak mi můžete jen závidět stejně kecáš...prohlížíš si časák a u toho sníš
Říjen 22, 200915 r mám tu jen mobil a to by bylo nic moc tak mi můžete jen závidět Co mas za mobil no zkus nebo nekde honem nejaky sezen
Říjen 22, 200915 r mám tu jen mobil a to by bylo nic moc tak mi můžete jen závidět hele bagr,nelakuj nás tady a mazej fotit
Říjen 22, 200915 r jj to je ta soutěž s Petrem Rychlým že?? :smich: zrovna ty delej ze nevis co to je
Říjen 22, 200915 r kde je dneska Jirka vůbec??? včera taky nedošel No to ja nevim vcera nejak nic nerikal , no asi ma hodne prace
Říjen 22, 200915 r Koukám, že se tu najednou objevila hromada příspěvků,,, a už tu nejsou, to jste si myslely, že tu budou běhat do večera
Říjen 22, 200915 r Ale ten financni zaklad je asi problem vid u me by byl taky asi tak no, bych jim to mohl dávat po pětikorunách :smich:
Říjen 22, 200915 r stejně kecáš...prohlížíš si časák a u toho si ho honíšihezky si to Máro napsal :kol-98:
Říjen 22, 200915 r zrovna ty delej ze nevis co to je jako vůbec .................ale nej byla ta černovlasá slovenka po Petřínem,ta byla
Říjen 22, 200915 r ihezky si to Máro napsal :kol-98: :smich: nj Marku, to je leda tak tvoje představa
Říjen 22, 200915 r Koukám, že se tu najednou objevila hromada příspěvků,,, a už tu nejsou, to jste si myslely, že tu budou běhat do večera tak to je teda náhodička zrovna když jsme chtěli že
Říjen 22, 200915 r jako vůbec .................ale nej byla ta černovlasá slovenka po Petřínem,ta byla Jj tak ta byla vonava nebo ta blondyna jak jednou ji zkousel v tom baru a pak ji nekde venku potkal a tak teda musel pritlacit prachama ale pak to bylo neco teda nemas to nekde nasharovany
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.