Marek Vloženo 22. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 ja muzu furt takovy nezbeda kecy..může jen když jsi připuštěn..a to je jen tak sem tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 ven běž ale vem si foťák a pak to sem dej nebo zkus neco jako rychlyprachy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 Kdybychom tu nebyli tak by byl Mara smutnej ze nemuze do nikoho rejpat ještě ty začínej....pražáku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 to ne no, mladá by mě pak zabila :smich: se nesmíš dát,musíš jí to rozumě vysvětlit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 kecy..může jen když jsi připuštěn..a to je jen tak sem tam obcas to jsou stavy ze by clovek ojel i damske kolo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 ven běž ale vem si foťák a pak to sem dej mám tu jen mobil a to by bylo nic moc tak mi můžete jen závidět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 :smich: se nesmíš dát,musíš jí to rozumě vysvětlit a nebo radsi nic nerikat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 nebo zkus neco jako rychlyprachy :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 mám tu jen mobil a to by bylo nic moc tak mi můžete jen závidět stejně kecáš...prohlížíš si časák a u toho sníš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 mám tu jen mobil a to by bylo nic moc tak mi můžete jen závidět Co mas za mobil no zkus nebo nekde honem nejaky sezen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 kde je dneska Jirka vůbec??? včera taky nedošel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 mám tu jen mobil a to by bylo nic moc tak mi můžete jen závidět hele bagr,nelakuj nás tady a mazej fotit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 nebo zkus neco jako rychlyprachy jj to je ta soutěž s Petrem Rychlým že?? :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 :smich: :smich: Ale ten financni zaklad je asi problem vid u me by byl taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 jj to je ta soutěž s Petrem Rychlým že?? :smich: zrovna ty delej ze nevis co to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 kde je dneska Jirka vůbec??? včera taky nedošel No to ja nevim vcera nejak nic nerikal , no asi ma hodne prace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 Koukám, že se tu najednou objevila hromada příspěvků,,, a už tu nejsou, to jste si myslely, že tu budou běhat do večera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 chcete půjčit lami, aby jste si mohli přetáhnouit kůžičky?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 Ale ten financni zaklad je asi problem vid u me by byl taky asi tak no, bych jim to mohl dávat po pětikorunách :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 stejně kecáš...prohlížíš si časák a u toho si ho honíšihezky si to Máro napsal :kol-98: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 zrovna ty delej ze nevis co to je jako vůbec .................ale nej byla ta černovlasá slovenka po Petřínem,ta byla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 ihezky si to Máro napsal :kol-98: :smich: nj Marku, to je leda tak tvoje představa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 tak se tu mějte, musíl zajet něco zařídit a pak na oběd, čau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 Koukám, že se tu najednou objevila hromada příspěvků,,, a už tu nejsou, to jste si myslely, že tu budou běhat do večera tak to je teda náhodička zrovna když jsme chtěli že Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 jako vůbec .................ale nej byla ta černovlasá slovenka po Petřínem,ta byla Jj tak ta byla vonava nebo ta blondyna jak jednou ji zkousel v tom baru a pak ji nekde venku potkal a tak teda musel pritlacit prachama ale pak to bylo neco teda nemas to nekde nasharovany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.