Říjen 22, 200915 r tak se tu mějte, musíl zajet něco zařídit a pak na oběd, čau tak zatim cao a umej to az zitra, pred sobotou
Říjen 22, 200915 r chcete půjčit lami, aby jste si mohli přetáhnouit kůžičky?? Dokud ze ja za to nemusim platit
Říjen 22, 200915 r asi tak no, bych jim to mohl dávat po pětikorunách :smich: A nebo na lizatka bychom jim mohli davat ty piskaci aby si nestezovali
Říjen 22, 200915 r tak zatim cao a umej to az zitra, pred sobotou koukám že v sobotu tam bude samá leštěnka a voňafka
Říjen 22, 200915 r koukám že v sobotu tam bude samá leštěnka a voňafka No to ja jsem jim psal do srazu jak tam kazdy psal ze bude lestit a bla bla, no jsem tam rikal ze to je snad sraz o lidech a tak vubec nez nejaky show&shine
Říjen 22, 200915 r No to ja jsem jim psal do srazu jak tam kazdy psal ze bude lestit a bla bla, no jsem tam rikal ze to je snad sraz o lidech a tak vubec nez nejaky show&shine a navíc v tomto počasí už bych to ani neřešil,něco jinýho v létě kdy je krásně,ale teď kdy chvíli prší,padá sníh....
Říjen 22, 200915 r a navíc v tomto počasí už bych to ani neřešil,něco jinýho v létě kdy je krásně,ale teď kdy chvíli prší,padá sníh.... Presne tak tady chvilema nevis jestli bude snezit prset nebo jak bude, tak bych to fakt v tomhle neresil
Říjen 22, 200915 r No co jako sem mel nejaky litani... jo PCR tu uz byli - mili kuci ... Ja to rikal ze jsi mel fofr No jinak vcera samolepka nalepena dolu doprostred celniho skla
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.