Tomas86 Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 tak se tu mějte, musíl zajet něco zařídit a pak na oběd, čau tak zatim cao a umej to az zitra, pred sobotou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 chcete půjčit lami, aby jste si mohli přetáhnouit kůžičky?? Dokud ze ja za to nemusim platit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 asi tak no, bych jim to mohl dávat po pětikorunách :smich: A nebo na lizatka bychom jim mohli davat ty piskaci aby si nestezovali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 tak zatim cao a umej to az zitra, pred sobotou koukám že v sobotu tam bude samá leštěnka a voňafka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 jen moje FULL tam nebude ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 koukám že v sobotu tam bude samá leštěnka a voňafka No to ja jsem jim psal do srazu jak tam kazdy psal ze bude lestit a bla bla, no jsem tam rikal ze to je snad sraz o lidech a tak vubec nez nejaky show&shine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 jen moje FULL tam nebude ... Tak proc neprijedes? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 No to ja jsem jim psal do srazu jak tam kazdy psal ze bude lestit a bla bla, no jsem tam rikal ze to je snad sraz o lidech a tak vubec nez nejaky show&shine a navíc v tomto počasí už bych to ani neřešil,něco jinýho v létě kdy je krásně,ale teď kdy chvíli prší,padá sníh.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 a navíc v tomto počasí už bych to ani neřešil,něco jinýho v létě kdy je krásně,ale teď kdy chvíli prší,padá sníh.... Presne tak tady chvilema nevis jestli bude snezit prset nebo jak bude, tak bych to fakt v tomhle neresil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 Tak proc neprijedes? páč nejsem zvědavej na ty vaše ksichty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 to je pech teda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 páč nejsem zvědavej na ty vaše ksichty nedelej Zetorku (od Zagorky) prosim te Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 to je pech teda to na*ere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 nedelej Zetorku (od Zagorky) prosim te a budu tím jsem známej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 a budu tím jsem známej a jéééé honorace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 pánové jdu papkat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 brej , nechte si chutnat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 a jéééé honorace jo jo vedoucí....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 brej , nechte si chutnat čus co tak pozdě...ondra už volal na PČR ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 brej , nechte si chutnat JJ Jirko ahoj taky si nech chutnat a kdepak jsi byl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 pánové jdu papkat A copak bylo dobreho? U nas byl Katův šleh s ryzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 No co jako sem mel nejaky litani... jo PCR tu uz byli - mili kuci ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 No co jako sem mel nejaky litani... jo PCR tu uz byli - mili kuci ... Ja to rikal ze jsi mel fofr No jinak vcera samolepka nalepena dolu doprostred celniho skla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 no tak snad se PCR nebude zlobit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 jdu si pro kočky a psi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.