Říjen 22, 200915 r brej , nechte si chutnat nazdra,kde se flákáš??nějaká slečna se ti připletla do cesty??
Říjen 22, 200915 r nazdra,kde se flákáš??nějaká slečna se ti připletla do cesty?? Jo pepina co sis včera vybral ( je to peknej debil .))
Říjen 22, 200915 r A copak bylo dobreho?U nas byl Katův šleh s ryzi tak dnes moc dobrá dršťková polívka a Smažený pangasius, brambor, čalamáda moc jsem si pochutnal :palec2:
Říjen 22, 200915 r Jo pepina co sis včera vybral ( je to peknej debil .)) mě to bylo jasný že asi nějakej fofr v praáci nebo průser
Říjen 22, 200915 r kua to je vostry... to bude masakr az to poleze ven ( minimalne TOP 10 na ratemypoo )
Říjen 22, 200915 r tak dnes moc dobrá dršťková polívka a Smažený pangasius, brambor, čalamáda moc jsem si pochutnal :palec2: Hmm tak to byla basta toho pangase jsme meli v nedeli je to dobre
Říjen 22, 200915 r kua to je vostry... to bude masakr az to poleze ven ( minimalne TOP 10 na ratemypoo ) no tak uz aby Ondra zakaldal nove vlakno
Říjen 22, 200915 r kua to je vostry... to bude masakr az to poleze ven ( minimalne TOP 10 na ratemypoo ) jako až ták cos snědl že tě to tak trápí?
Říjen 22, 200915 r jako až ták cos snědl že tě to tak trápí? nevim říkali tomu Kuřeci po sečuansku s rejží .)ú
Říjen 22, 200915 r Hmm tak to byla basta toho pangase jsme meli v nedeli je to dobre jj byl fakt dobrej a ještě k tomu byla ta domácí čalamáda a tu maj fakt
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.