Říjen 22, 200915 r zajímavej článek na http://www.esuba.eu/template.php?lang=cz&a...&page_mode= další názory tady
Říjen 22, 200915 r Ze by vam delali nejaky technicky zmeny na tech game srverech a jak casto to hrajete , me tohle nejak neoslovilo, resp. jsem se po tom nejak moc nepidil a nebyl cas
Říjen 22, 200915 r NO tak sem docela prekvapen ze to lidi berou vcelku sportovne hele,90% lidí má fedry jen o to jestli jim pojede neorigo si myslím
Říjen 22, 200915 r Ze by vam delali nejaky technicky zmeny na tech game srverech a jak casto to hrajete , me tohle nejak neoslovilo, resp. jsem se po tom nejak moc nepidil a nebyl cas jak píše Jirka,většinou večer jindy čas není+víkend jak je čas,ale hrajem fur fun
Říjen 22, 200915 r ja to teda hraju abych nasral marka:) jooooo vidiš na tento důvod jsem úplně zapoměl
Říjen 22, 200915 r mno já nevim .. cod neni co bývalo ... už se honěj jen prachy .. taková 2 či UO ty bylo jiný kafe
Říjen 22, 200915 r mno já nevim .. cod neni co bývalo ... už se honěj jen prachy .. taková 2 či UO ty bylo jiný kafe nevim no ja to pro prachy nikdy nehral )
Říjen 22, 200915 r mno já nevim .. cod neni co bývalo ... už se honěj jen prachy .. taková 2 či UO ty bylo jiný kafe jak se na tom da honit prachy nebo vydelavat?
Říjen 22, 200915 r Tak po vecerech kdyz neni do ceho Potrebuju rychlej net a nejaky čtyrjadro ne Upraveno Říjen 22, 200915 r od Tomas86
Říjen 22, 200915 r nevim no ja to pro prachy nikdy nehral ) já taky ne ,ale pokud byste někdo chtěli mě sponzorovat tak vám dám číslo účtu
Říjen 22, 200915 r On to miluje a hraje potaji ... ale tela ze ne Takze on nemuze verejne a tak kdyz se o tom bavite tak je nastvany ze nemuze taky, protoze rika ze to nehraje to je bordel ale
Říjen 22, 200915 r Potrebuju rychlej net a nejaky čtyrjadro ne tak net už snad vytáčenej nemáš a 2jádro je lepší
Říjen 22, 200915 r On to miluje a hraje potaji ... ale tela ze ne však se mnou hrál,ten jeden screen ho odhalil
Říjen 22, 200915 r Potrebuju rychlej net a nejaky čtyrjadro ne si se posral neee normalka klasika megovka ti staci + ja mam sputnik jednojadro
Říjen 22, 200915 r si se posral neee normalka klasika megovka ti staci + ja mam sputnik jednojadro sputnik no ja mam notas dvoujadro a velky pecko nemam zasitovany a k notasu mam CDMA modem takze vytaceny, no bych musel nechat nejak zaridit net, ja ten co mam , tak je od prace
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.