Evers Vloženo 23. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2009 mám natrénovano z NFS no ty vole maskovací síť .)a do lesa s kýblem na borůvky ... se chlámu ještě teď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 23. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2009 ted jsem uplne miimo mísu ... myslis ty samolepi ( fabia ) ? myslím něco jako toto kámoš to pro někoho chce a chtěl to u nás vyřezat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 23. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2009 eee .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 23. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2009 čau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 23. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2009 nazdar , tak to uz mas odhlasovano kdyz des tak pozde ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 23. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2009 Jooo uz ma barg vylepeno ?? Jinak tam nesmi , ho zlincujou ... to sou fakt blazni ty SH crew .-) Ještě nemám, Tom by jí měl vzít na sraz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 23. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2009 nazdar , tak to uz mas odhlasovano kdyz des tak pozde ne ? nemám jsem koukal, že když jsem tu nebyl, tak to tady vubec nežilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 23. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2009 nemám jsem koukal, že když jsem tu nebyl, tak to tady vubec nežilo omg .. proste to asi nechapes vid .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 23. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2009 nemám jsem koukal, že když jsem tu nebyl, tak to tady vubec nežilo hele aspoň 50 fotek musíš už dnes mít přece,jsme se tak domluvili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 23. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2009 a proč to nemáš ?? To snad zabere 5 minut ne ?? \By tě neubylo dodržovat tradice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 23. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2009 hele aspoň 50 fotek musíš už dnes mít přece,jsme se tak domluvili všechno bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 23. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2009 a proč to nemáš ?? To snad zabere 5 minut ne ?? \By tě neubylo dodržovat tradice neboj, pro tebe to udělám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 23. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2009 Pánové odcházím , týden dovolená Ondro máš to na povel , až se vrátím chci vidět výsledky!! A doufám že zarazíš Bagrovi ten jeho anarchistickej přístup, na nějaký vyfetovaný punkáče tu nejsme zvyklý ne ? ČAO snad tu nezhebnete .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 23. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2009 (editace) Pánové odcházím , týden dovolená Ondro máš to na povel , až se vrátím chci vidět výsledky!! A doufám že zarazíš Bagrovi ten jeho anarchistickej přístup, na nějaký vyfetovaný punkáče tu nejsme zvyklý ne ? ČAO snad tu nezhebnete .) Tak se měj a neboj, až se vrátíš, bude splněno, mám taky tejden volna Editováno: 23. Říjen 2009, autor: baris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 23. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2009 Pánové odcházím , týden dovolená Ondro máš to na povel , až se vrátím chci vidět výsledky!! A doufám že zarazíš Bagrovi ten jeho anarchistickej přístup, na nějaký vyfetovaný punkáče tu nejsme zvyklý ne ? ČAO snad tu nezhebnete .) neboj dám to tady do latě pěknou dovču a doufám že sem tam dojdeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 24. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2009 brej večír Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2009 čus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 24. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2009 Tak jsem právě dovezl a rozbali balíček od člena MONTYK ....super zabaleno a ještě mi tam nechal Blesk na čtení ...takže jeden z mála se kterým je dobré "obchodovat"....co se domluvilo bylo dodrženo....... díky chlape Nemáš zač sem rád že sem mohl někomu udělat radost a to balení bylo trošku schválnně sem se těšil na to jak se budeš tvářit při dobejvání do balíku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2009 NO krabici jsem musel rozřezat / ještě že se peru a mám ostrej nůž /......a ten Blesk se taky hodil....co taky dělat v práci že ... kdy jdeš zase makat "ještěrkáři " Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 24. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2009 NO krabici jsem musel rozřezat / ještě že se peru a mám ostrej nůž /......a ten Blesk se taky hodil....co taky dělat v práci že ...kdy jdeš zase makat "ještěrkáři " Ahoj všem ve spolek neboj jdu až v pondělí na odpolední Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2009 Tak to máš dloooooooooouhý volno co..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2009 čus Baris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 24. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2009 Tak to máš dloooooooooouhý volno co..... to jo to jo a co nového?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2009 NIC VĚTŠINA JE NA SRAZU V CHABRECH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2009 NIC VĚTŠINA JE NA SRAZU V CHABRECH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.