Tomas86 Vloženo 26. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2009 a já volno čt a pá ..takže doma...stř - ne Ze bych si taky vzal CT a PA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 26. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2009 chudá herečka Tak to jsem zase neco napsal lol lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Říjen 2009 jo to víš, cokoliv napíšeš bude použito proti tobě.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2009 tak co říkáš na 46 teď jsem se díval žes mi psal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Říjen 2009 jo psal...to jsi zjistil brzy..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 26. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2009 jo to víš, cokoliv napíšeš bude použito proti tobě.... Tak to uz jsem si zvykl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Říjen 2009 Tak to uz jsem si zvykl a bude hůř...to mi věř Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2009 Tak od včera je to tam :palec2: :palec2: :palec2: Kdo jste se dívali??, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2009 jo psal...to jsi zjistil brzy..... sem tu včera nebyl,až teď ráno jsem se prodíral poštou tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Říjen 2009 jak prodíral..mě to vyhodí okno a hned vím že někdo psal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Říjen 2009 Tak od včera je to tam Kdo jste se dívali??, Já se nedíval..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2009 jak prodíral..mě to vyhodí okno a hned vím že někdo psal jj to mě taky,ale měl jsem tu 9 new SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2009 Já se nedíval..... kdybys nekecal......ale taky si měl po startu nervy co se to dějě že jede tak jak jel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Říjen 2009 (editace) Hlavně ten moula co přijel pozdě na start...to je jouda co ten mu to vlastně vyhrál Editováno: 26. Říjen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2009 stejně si myslím že by to Jorge nedal,ten náskok byl docela velkej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Říjen 2009 aly bylo by to větší drámo.... mělo ještě nasněžit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2009 hele doktor se zachoval férově,počkal na něj a pak teprve začal závodit a nebýt toho že jel o titul tak věřím že by ještě dal i Daniho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2009 ale u 250 byl luxusní závod,to nemělo chybu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Říjen 2009 hele doktor se zachoval férově,počkal na něj a pak teprve začal závodit a nebýt toho že jel o titul tak věřím že by ještě dal i Daniho to bylo prodaný..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2009 jen mě ale nasrali že tam nedali podium,to utli moc brzo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Říjen 2009 kde jsou všichni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2009 taky nad tím přemýšlím,Jirka má dovču to vím,ale kde je třeba bagr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2009 jdu na oběd ,mám hlad jak prase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2009 já jsem tu, už se vám stejskalo? :smich: nějak nestíhám, venku je dnes nádherně, sluníčko a 16 stupňů, takže jsem venku a teď zas jdu na oběd, tak přeju Ondro taky dobrou chuť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2009 tak jsem z5 a dobře napapanej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.