Říjen 26, 200915 r jo psal...to jsi zjistil brzy..... sem tu včera nebyl,až teď ráno jsem se prodíral poštou tady
Říjen 26, 200915 r jak prodíral..mě to vyhodí okno a hned vím že někdo psal jj to mě taky,ale měl jsem tu 9 new SZ
Říjen 26, 200915 r Já se nedíval..... kdybys nekecal......ale taky si měl po startu nervy co se to dějě že jede tak jak jel
Říjen 26, 200915 r Autor Hlavně ten moula co přijel pozdě na start...to je jouda co ten mu to vlastně vyhrál Upraveno Říjen 26, 200915 r od Marek
Říjen 26, 200915 r hele doktor se zachoval férově,počkal na něj a pak teprve začal závodit a nebýt toho že jel o titul tak věřím že by ještě dal i Daniho
Říjen 26, 200915 r Autor hele doktor se zachoval férově,počkal na něj a pak teprve začal závodit a nebýt toho že jel o titul tak věřím že by ještě dal i Daniho to bylo prodaný.....
Říjen 26, 200915 r já jsem tu, už se vám stejskalo? :smich: nějak nestíhám, venku je dnes nádherně, sluníčko a 16 stupňů, takže jsem venku a teď zas jdu na oběd, tak přeju Ondro taky dobrou chuť
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.