Říjen 26, 200915 r hmm,to vypadá že si asi pokecám jen sám se sebou...... takže jak to dneska Ondro jde??
Říjen 26, 200915 r hmm,to vypadá že si asi pokecám jen sám se sebou......takže jak to dneska Ondro jde?? a tak docela joo,dík za optání,ale nějaká nuda dnes tady...nemyslíš...... :smich:
Říjen 26, 200915 r Odro koukám, že je to tu dnes nějaký špatný, když si tu povídáš sám se sebou :smich:
Říjen 27, 200915 r Odro koukám, že je to tu dnes nějaký špatný, když si tu povídáš sám se sebou :smich: jj byl to děs tak co jiný mi zbývalo
Říjen 27, 200915 r Ahoj, no to snad ne, tak cvicit pujdu az odpoledne ted pojedu asi do Escape6 a zeptat se na pruziny od Eibachu co by za ne chteli a za jak dlouho by tady mely byt nepotrebujete nekdo nejaky ifo na nejaky dily
Říjen 27, 200915 r Porad mi vrtaji ve skebly ty piskotovy kola, ale nevim porad jestli 17 jo nebo zda to tam zapisu , nekdo to tam prej ma
Říjen 27, 200915 r tak to nevim no, jedině se tam zastavit a pozeptat a nebo jim zavolat jak je to se zápisem
Říjen 27, 200915 r dobré ráno, hmm že by druhý mrtvý den? hele bagr ,nestraš dneska snad se to tady trošku pohne
Říjen 27, 200915 r hele bagr ,nestraš dneska snad se to tady trošku pohne tak to jsem zvědavej, a kde máš Marka, vždy tu straší už od rána
Říjen 27, 200915 r Porad mi vrtaji ve skebly ty piskotovy kola, ale nevim porad jestli 17 jo nebo zda to tam zapisu , nekdo to tam prej ma má je tu zapsáno myslím víc lidí takže by to snad neměl být problém
Říjen 27, 200915 r tak snad koncem týdne budu mít pro tebe to logo FII 16V super a za kolik bude? A kde ty vubec pracuješ, abych věděl jakej máš sortiment? Kdyžtak SZ
Říjen 27, 200915 r tak to jsem zvědavej, a kde máš Marka, vždy tu straší už od rána tak já ho ještě neviděl a ani sem nepísnul dnes nic
Říjen 27, 200915 r tak já ho ještě neviděl a ani sem nepísnul dnes nic tj, každej den je tu první a dneska nic, aso ho herečka unavila , no už není nejmladší
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.