spineshank Vloženo 26. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2009 něco by měli udělat s tím časem u příspěvků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2009 tak kde ste kdo?už mám po kávě...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2009 hmm,to vypadá že si asi pokecám jen sám se sebou...... takže jak to dneska Ondro jde?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2009 hmm,to vypadá že si asi pokecám jen sám se sebou......takže jak to dneska Ondro jde?? a tak docela joo,dík za optání,ale nějaká nuda dnes tady...nemyslíš...... :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2009 Odro koukám, že je to tu dnes nějaký špatný, když si tu povídáš sám se sebou :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 26. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2009 achoj Ondro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2009 Tak kde je ten prďola co tu čepuje to pivo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 26. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2009 Zdat vsem tak jak se vede, dneska nejak mrtvo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2009 Ani MArek tu nerejpe a to už je co říct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 26. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2009 A Ondra koukam na webky a nebo hodnoti poo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 27. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2009 dobré ráno,doufám že dnes to tu trošku bude žít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 27. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2009 Odro koukám, že je to tu dnes nějaký špatný, když si tu povídáš sám se sebou :smich: jj byl to děs tak co jiný mi zbývalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 27. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2009 Dobre rano dneska je nejaky nudny den asi pujdu zas cvcit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2009 dobré ráno, hmm že by druhý mrtvý den? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 27. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2009 Ahoj, no to snad ne, tak cvicit pujdu az odpoledne ted pojedu asi do Escape6 a zeptat se na pruziny od Eibachu co by za ne chteli a za jak dlouho by tady mely byt nepotrebujete nekdo nejaky ifo na nejaky dily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2009 tak ať se podaří sehnat já zatím nic nepotřebuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 27. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2009 Porad mi vrtaji ve skebly ty piskotovy kola, ale nevim porad jestli 17 jo nebo zda to tam zapisu , nekdo to tam prej ma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2009 tak to nevim no, jedině se tam zastavit a pozeptat a nebo jim zavolat jak je to se zápisem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 27. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2009 dobré ráno, hmm že by druhý mrtvý den? hele bagr ,nestraš dneska snad se to tady trošku pohne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 27. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2009 tak snad koncem týdne budu mít pro tebe to logo FII 16V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2009 hele bagr ,nestraš dneska snad se to tady trošku pohne tak to jsem zvědavej, a kde máš Marka, vždy tu straší už od rána Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 27. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2009 Porad mi vrtaji ve skebly ty piskotovy kola, ale nevim porad jestli 17 jo nebo zda to tam zapisu , nekdo to tam prej ma má je tu zapsáno myslím víc lidí takže by to snad neměl být problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2009 tak snad koncem týdne budu mít pro tebe to logo FII 16V super a za kolik bude? A kde ty vubec pracuješ, abych věděl jakej máš sortiment? Kdyžtak SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 27. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2009 tak to jsem zvědavej, a kde máš Marka, vždy tu straší už od rána tak já ho ještě neviděl a ani sem nepísnul dnes nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2009 tak já ho ještě neviděl a ani sem nepísnul dnes nic tj, každej den je tu první a dneska nic, aso ho herečka unavila , no už není nejmladší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.