spineshank Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 ok, máš SZ a přijdou mě asi dva druhy,černej a červenej...ještě uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 jen pár???jsme ti s Jirkou říkali že aspoň 50 musíš tak kolem 20-ti na víc nebyl čas, ale některý byly fakt na Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 a přijdou mě asi dva druhy,černej a červenej...ještě uvidíme tak ten černej je asi na tu slabší verzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 tak ten černej je asi na tu slabší verzi tuším joo,takže pro tebe ten červenej bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 tak kolem 20-ti na víc nebyl čas, ale některý byly fakt na tak je pravda že některý jsou až mi to přijde jako fake Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 taky si myslím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 za kolik dáš ty RS? Ty RS kola jsem se rozhodl ze pujdou za 8tis cena vysoka to neni si myslim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 Ty RS kola jsem se rozhodl ze pujdou za 8tis cena vysoka to neni si myslim i s gumama? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 tak už si se rozhodnul jo? Ano proste to risknu a pujdou tam, kdyz jsem se dival na Ludana jak tam ma taky ty 17", no tak uvidime jak to pujde dyt pak muzou zas jit do sveta, ale me se opravdu líbi tak uvidime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 taky si myslím no některý by snad ani slon nevysral i jemu by to prdel muselo roztrhnout :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 i s gumama? Ano i s pneu, ty predni tak dve sezony vydrzi a ty zadni tak na sezonu ale spis vymenu, ta jedna tam ma malinkou bulku ale nic vaznyho jezdim tak s tim od cervence a pohoda, tak jsou to continentali, zadny blato Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 no je pravda že to tady začínalo zase žít,hlavně jak se probírala hovna Ale tak aspon to tu zilo i tema hovnama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 Ano proste to risknu a pujdou tam, kdyz jsem se dival na Ludana jak tam ma taky ty 17", no tak uvidime jak to pujde dyt pak muzou zas jit do sveta, ale me se opravdu líbi tak uvidime přesně tak, a určitě jí budou slušet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 no některý by snad ani slon nevysral i jemu by to prdel muselo roztrhnout :smich: tak třeba se na tom výtvoru podílelo víc lidí :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 na tvou motorizaci by se 17" neměl být žádnej problám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 Ano i s pneu, ty predni tak dve sezony vydrzi a ty zadni tak na sezonu ale spis vymenu, ta jedna tam ma malinkou bulku ale nic vaznyho jezdim tak s tim od cervence a pohoda, tak jsou to continentali, zadny blato tak i tak je to cena suprová,kdybych je sháněl tak je vezmu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 přesně tak, a určitě jí budou slušet Sice me nekolik lidi rikalo ze tam ty kola zaniknou, ale tak si myslim ze k ty stribrny prave naopak, vcera jsem videl podobny kola na cerny Seat Altea a tam mi prisly ze zanikly, no tak uvidime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 na tvou motorizaci by se 17" neměl být žádnej problám JJ k tomu TDI to snad bude v pohode, ted tam mam tedy 205/45/16 a bude tam 205/40/17 tak zas nepocitam s takovym rozdilem, jinak co by se mi libilo by byl chip ted tam mam 74KW a 250Nm a po chipu by melo byt 96KW a 320Nm, ale tak to nespecha spis jsem nedockavy na ty pruziny Eibach cca 30/30 (u TDI pujde jeste o neco k zemi) aby to nebylo tak nakople na tech 17 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 tak i tak je to cena suprová,kdybych je sháněl tak je vezmu Ja na tech kolech nepotrebuju vydelat, proste chci aby sly rychle a nejsou bez skrabancu nejaka ta oderka tam je, ale tak zas za tu cenu i s pneu by clovek nemohl chtit novotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 JJ k tomu TDI to snad bude v pohode, ted tam mam tedy 205/45/16 a bude tam 205/40/17 tak zas nepocitam s takovym rozdilem, jinak co by se mi libilo by byl chip ted tam mam 74KW a 250Nm a po chipu by melo byt 96KW a 320Nm, ale tak to nespecha spis jsem nedockavy na ty pruziny Eibach cca 30/30 (u TDI pujde jeste o neco k zemi) aby to nebylo tak nakople na tech 17 no ten rozdíl v těch gumách není tak velkej co se týče snížení tak pokud tě to nějak neomezí jdi do toho,já na ty naše cesty na to seru,nemá to smysl pro mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 no ten rozdíl v těch gumách není tak velkej co se týče snížení tak pokud tě to nějak neomezí jdi do toho,já na ty naše cesty na to seru,nemá to smysl pro mě No ja jsem si taky rikal ze to tam uz nepujde, ze uz jsem se z minulych aut pouctil, ale po te co jsem se rozume pobavil s Olinem a jeste s par lidma, tak pruziny Eibach idelani kombinace s origo tlumice, tak Eibach spolupracuje se Skodovkou a da se rict ze to delaji primo na to, tak uvidime, no dyztak se pruziny prodaji a bude ale zas to bude vypadat divne bez nich a na tech kolech no bude se asi zbrojit na novou sezonu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 U TDI bych do chipu šel hned, tam to je znát dost, nad snížením pořád váhám a odkládám to, protože ty cesty u nas taky nejsou nic moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 U TDI bych do chipu šel hned, tam to je znát dost, nad snížením pořád váhám a odkládám to, protože ty cesty u nas taky nejsou nic moc Ja jsem taky vahal a jsem rozhodnut, no jeste jsem uvazoval o komplet podvozku z FRS, to je prej taky super tak uvidime co a jak Jinak dneska asi uz prezuju na zimaky, dneska ma byt posledni teplejsi den od zitrka jiz kosa, tak se asi do toho pustim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 Ja jsem taky vahal a jsem rozhodnut, no jeste jsem uvazoval o komplet podvozku z FRS, to je prej taky super tak uvidime co a jakJinak dneska asi uz prezuju na zimaky, dneska ma byt posledni teplejsi den od zitrka jiz kosa, tak se asi do toho pustim komplet podvozek z FRS bych nedával, myslím že by se to nevyplatilo. Tak to je čas akorat, konec října, začátek listopadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 Ja jsem taky vahal a jsem rozhodnut, no jeste jsem uvazoval o komplet podvozku z FRS, to je prej taky super tak uvidime co a jakJinak dneska asi uz prezuju na zimaky, dneska ma byt posledni teplejsi den od zitrka jiz kosa, tak se asi do toho pustim jen ty plechy dej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.