Říjen 29, 200915 r Jak ted vidite ten muj avatar je tam porad ten stary co? Ja uz to asi rozkopu porad ze to musim zmensit nebo tak a ja to mam dle predpisu a proad nic bych se z toho uz po*ral hele já tam nic nevidím
Říjen 29, 200915 r Tak to uz je v pr*eli ja ted tam mel ze zakladni galerie to letadylko a pak jsem dal nahrat ten muj novy a je tam zas ten stary co byl pred eltadylkem to bych se po*ral
Říjen 29, 200915 r Tak to je uz trosku ouchylo Ty se dávaly jen k FULL, takže marek by pak mohl nahodit fotky jak vypadaj naživo :smich:
Říjen 29, 200915 r Tak to uz je v pr*eli ja ted tam mel ze zakladni galerie to letadylko a pak jsem dal nahrat ten muj novy a je tam zas ten stary co byl pred eltadylkem to bych se po*ral to je fakt nějaký divný
Říjen 29, 200915 r Ty se dávaly jen k FULL, takže marek by pak mohl nahodit fotky jak vypadaj naživo :smich: Tak to potom ja si to tam dat nemuzu, ja nemam FULL a ted jsem docela i rad
Říjen 29, 200915 r Tak to uz je v pr*eli ja ted tam mel ze zakladni galerie to letadylko a pak jsem dal nahrat ten muj novy a je tam zas ten stary co byl pred eltadylkem to bych se po*ral musíš odstranit prvně ten starej
Říjen 29, 200915 r tak ty jsou jako mega hustýýý....takovej barbie styl jsem odhalil důvod, proč si marek kupoval FULL, beztak jen kvůli barbie poklicím
Říjen 29, 200915 r To uz jsem udelal nekolikrat proto jsi tam nic nevidel, jak jsi psal ty woe,co s tím pořád děláš......tedˇzase nic
Říjen 29, 200915 r To uz jsem udelal nekolikrat proto jsi tam nic nevidel, jak jsi psal netuším, čím to může bejt, tak to zkus třeba chvíli nechat bez avataru, zkusit se odhlásit a přihlásit a pak to zkusit, jinak výžně nevím
Říjen 29, 200915 r Tak ted tam nemam nic a pujdu nahrat novy avatar, kteray ma velikost 29Kb a rozmer 150x113 a jestli ne, tak uz nevim, rozkopat to nemuzu, do admin sekce ke stiznostem uz jsem to napsal, tak uz nevim ku*va
Říjen 29, 200915 r Tak ted tam nemam nic a pujdu nahrat novy avatar, kteray ma velikost 29Kb a rozmer 150x113 a jestli ne, tak uz nevim, rozkopat to nemuzu, do admin sekce ke stiznostem uz jsem to napsal, tak uz nevim ku*va třeba je chyba jinde.................mezi židlí a klávesnicí
Říjen 29, 200915 r Tak o tom pochybuju Ondro No tak jsem to udelal a opet tam naskocil ten stary asi ho uplne smazu treba se drzi v nejakem bufferu ale nevim kde
Říjen 29, 200915 r Tak já se prozatím loučím. Tome, snad se ti to povede. Mějte se kam jdeš takto brzo?
Říjen 29, 200915 r Tak o tom pochybuju Ondro No tak jsem to udelal a opet tam naskocil ten stary asi ho uplne smazu treba se drzi v nejakem bufferu ale nevim kde vymaž třeba cockies nebo jak se to jmenuje
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.