Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

vymaž třeba cockies nebo jak se to jmenuje

Tak to je teda moc ten avatar puvodni jsem vymazal a dal novy a vymazal jsem ho i fyzicky z PC, no a porad tam naskakuje, tak to bude nejaky user buffer kde se to drzi musim jit asi vse vycistit a nebo to muze byt i chybou tady serveru ktery to drzi no uvidime :)

Libore tak koukej zas prijit z nakupu a nikde se nezdrzuj :)

no je pravda,blíží se nám doba oběda....mám docela hlad

hele napadla mě ještě jedna možnost,nenahrávej hoz PC ale lupni to tam z netu,zkus toto myslím že to bude fungovat ;)

To uz jsem taky zkousel a nic :(

Tak ja uz se z toho totalne podelam porad je tam ten stary ktery uz v PC nemam :(

Tak huraaa povedlo se uz jsem se na*ral a zmenil jsem priponu souboru z *.jpg na *.gif a je to :)

Tak huraaa povedlo se uz jsem se na*ral a zmenil jsem priponu souboru z *.jpg na *.gif a je to :)

to je ten novej???mě přijde stejnej

to je ten novej???mě přijde stejnej

Jj je to hodne podobny jen uz jsou tam kliky a krytky mlhovek a zadni lista v laku, no mala zmena, ale tak jsem to chtel jen akutalizovat a slo mi o princip nahravani :( tak uz vim jak priste na to :)

Uz mam taky hlad a snad uz se pujde na obed tady a co u tebe a jak to jde v praci?

tak v práci docela pohodička,žádnej blázinec

tak teď jsem koukal a dnes mě čeká velká mňamka :palec2: :Gulášová polívka a Křenová omáčka,uzená krkovice,kned.

tak teď jsem koukal a dnes mě čeká velká mňamka :palec2: :Gulášová polívka a Křenová omáčka,uzená krkovice,kned.

Hmmm tak to tise zavidim ale ja toto myslim ze mam asi zitra :D no tak uz vyarzim a necham se prekvapit :)

Tak dobrou chut Ondro :)

Jinak v praci ted je klid ale od rana od 7:00 jsem se vubec nezastavil :(

Přišel sem vás zkontrolovat :ú))

Přišel sem vás zkontrolovat :ú))

a hele ho dovolenkáře ;) ...nazdar tak jak je?

Ahoj Jirko, tak jak je a co noveho?

tak řeknu vám že ten oběd dnes byla úplná harmonie chutí :palec2: :palec2: vynikající křenovka a to masíčko ňůňo.....k tomu šnitek 11 Starobrna....no prostě labůžo

Ondro ty mi ale delas chute :) No ja dnes hruza Klatovský zaviteka ryze ani nemluvim :(

jako opravdu bych ti přál jít se mnou na ten oběd,fakt taková bašta .Normolně vařej velmi dobře,ale dnes se teda fakt povedla :palec2:

Tak ze bych si udelal vylet do Brna na obed :D

Tak ze bych si udelal vylet do Brna na obed :D

hele taak není problém a oběd jde na mě :palec2:

hele taak není problém a oběd jde na mě :palec2:

Tak to jsi moc hodny, no asi si udelam vylet a konecne bychom se i poznali osobne :) no jinak Mara ma sice dovolenou ale ani se sem neprijde podivat

po D1 seš tady hned lol najíš se ,pokecáme a jedeš dom...slušně prožitej den

Tak to jsi moc hodny, no asi si udelam vylet a konecne bychom se i poznali osobne :) no jinak Mara ma sice dovolenou ale ani se sem neprijde podivat

tak třeba někam jel na výlet s rodinou

tak jsem zpět :) Taky jsem si pochutnal, kuřecí kapsa plněná šunkou a sýrem a pečený brambory ;)

tak už se to konečně povedlo Tome co :palec2:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.