Říjen 29, 200915 r vymaž třeba cockies nebo jak se to jmenuje Tak to je teda moc ten avatar puvodni jsem vymazal a dal novy a vymazal jsem ho i fyzicky z PC, no a porad tam naskakuje, tak to bude nejaky user buffer kde se to drzi musim jit asi vse vycistit a nebo to muze byt i chybou tady serveru ktery to drzi no uvidime Libore tak koukej zas prijit z nakupu a nikde se nezdrzuj
Říjen 29, 200915 r hele napadla mě ještě jedna možnost,nenahrávej hoz PC ale lupni to tam z netu,zkus toto myslím že to bude fungovat
Říjen 29, 200915 r Tak huraaa povedlo se uz jsem se na*ral a zmenil jsem priponu souboru z *.jpg na *.gif a je to
Říjen 29, 200915 r Tak huraaa povedlo se uz jsem se na*ral a zmenil jsem priponu souboru z *.jpg na *.gif a je to to je ten novej???mě přijde stejnej
Říjen 29, 200915 r to je ten novej???mě přijde stejnej Jj je to hodne podobny jen uz jsou tam kliky a krytky mlhovek a zadni lista v laku, no mala zmena, ale tak jsem to chtel jen akutalizovat a slo mi o princip nahravani tak uz vim jak priste na to Uz mam taky hlad a snad uz se pujde na obed tady a co u tebe a jak to jde v praci?
Říjen 29, 200915 r tak teď jsem koukal a dnes mě čeká velká mňamka :Gulášová polívka a Křenová omáčka,uzená krkovice,kned.
Říjen 29, 200915 r tak teď jsem koukal a dnes mě čeká velká mňamka :Gulášová polívka a Křenová omáčka,uzená krkovice,kned. Hmmm tak to tise zavidim ale ja toto myslim ze mam asi zitra no tak uz vyarzim a necham se prekvapit Tak dobrou chut Ondro Jinak v praci ted je klid ale od rana od 7:00 jsem se vubec nezastavil
Říjen 29, 200915 r tak řeknu vám že ten oběd dnes byla úplná harmonie chutí :palec2: vynikající křenovka a to masíčko ňůňo.....k tomu šnitek 11 Starobrna....no prostě labůžo
Říjen 29, 200915 r jako opravdu bych ti přál jít se mnou na ten oběd,fakt taková bašta .Normolně vařej velmi dobře,ale dnes se teda fakt povedla
Říjen 29, 200915 r Tak ze bych si udelal vylet do Brna na obed hele taak není problém a oběd jde na mě
Říjen 29, 200915 r hele taak není problém a oběd jde na mě Tak to jsi moc hodny, no asi si udelam vylet a konecne bychom se i poznali osobne no jinak Mara ma sice dovolenou ale ani se sem neprijde podivat
Říjen 29, 200915 r Tak to jsi moc hodny, no asi si udelam vylet a konecne bychom se i poznali osobne no jinak Mara ma sice dovolenou ale ani se sem neprijde podivat tak třeba někam jel na výlet s rodinou
Říjen 29, 200915 r tak jsem zpět Taky jsem si pochutnal, kuřecí kapsa plněná šunkou a sýrem a pečený brambory
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.