Tomas86 Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 vymaž třeba cockies nebo jak se to jmenuje Tak to je teda moc ten avatar puvodni jsem vymazal a dal novy a vymazal jsem ho i fyzicky z PC, no a porad tam naskakuje, tak to bude nejaky user buffer kde se to drzi musim jit asi vse vycistit a nebo to muze byt i chybou tady serveru ktery to drzi no uvidime Libore tak koukej zas prijit z nakupu a nikde se nezdrzuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 no je pravda,blíží se nám doba oběda....mám docela hlad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 hele napadla mě ještě jedna možnost,nenahrávej hoz PC ale lupni to tam z netu,zkus toto myslím že to bude fungovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 To uz jsem taky zkousel a nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 Tak ja uz se z toho totalne podelam porad je tam ten stary ktery uz v PC nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 Tak huraaa povedlo se uz jsem se na*ral a zmenil jsem priponu souboru z *.jpg na *.gif a je to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 Tak huraaa povedlo se uz jsem se na*ral a zmenil jsem priponu souboru z *.jpg na *.gif a je to to je ten novej???mě přijde stejnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 to je ten novej???mě přijde stejnej Jj je to hodne podobny jen uz jsou tam kliky a krytky mlhovek a zadni lista v laku, no mala zmena, ale tak jsem to chtel jen akutalizovat a slo mi o princip nahravani tak uz vim jak priste na to Uz mam taky hlad a snad uz se pujde na obed tady a co u tebe a jak to jde v praci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 tak v práci docela pohodička,žádnej blázinec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 tak teď jsem koukal a dnes mě čeká velká mňamka :Gulášová polívka a Křenová omáčka,uzená krkovice,kned. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 tak teď jsem koukal a dnes mě čeká velká mňamka :Gulášová polívka a Křenová omáčka,uzená krkovice,kned. Hmmm tak to tise zavidim ale ja toto myslim ze mam asi zitra no tak uz vyarzim a necham se prekvapit Tak dobrou chut Ondro Jinak v praci ted je klid ale od rana od 7:00 jsem se vubec nezastavil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 Přišel sem vás zkontrolovat :ú)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 Přišel sem vás zkontrolovat :ú)) a hele ho dovolenkáře ...nazdar tak jak je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 Ahoj Jirko, tak jak je a co noveho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 tak řeknu vám že ten oběd dnes byla úplná harmonie chutí :palec2: vynikající křenovka a to masíčko ňůňo.....k tomu šnitek 11 Starobrna....no prostě labůžo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 Ondro ty mi ale delas chute No ja dnes hruza Klatovský zaviteka ryze ani nemluvim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 jako opravdu bych ti přál jít se mnou na ten oběd,fakt taková bašta .Normolně vařej velmi dobře,ale dnes se teda fakt povedla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 Tak ze bych si udelal vylet do Brna na obed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 Tak ze bych si udelal vylet do Brna na obed hele taak není problém a oběd jde na mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 hele taak není problém a oběd jde na mě Tak to jsi moc hodny, no asi si udelam vylet a konecne bychom se i poznali osobne no jinak Mara ma sice dovolenou ale ani se sem neprijde podivat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 po D1 seš tady hned najíš se ,pokecáme a jedeš dom...slušně prožitej den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 Tak to jsi moc hodny, no asi si udelam vylet a konecne bychom se i poznali osobne no jinak Mara ma sice dovolenou ale ani se sem neprijde podivat tak třeba někam jel na výlet s rodinou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 tak jsem zpět Taky jsem si pochutnal, kuřecí kapsa plněná šunkou a sýrem a pečený brambory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 tak už se to konečně povedlo Tome co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 nazdar kluci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.