spineshank Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 teď jsem dostal na prodejnu nové nože do kuchyně od Fiskars a musím říct že jsou teda moc parádní k nahlédnutí sem našel tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 teď jsem dostal na prodejnu nové nože do kuchyně od Fiskars a musím říct že jsou teda moc parádní k nahlédnutí sem našel tady ale ta cena je taky parádní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 tak jsem zpět Taky jsem si pochutnal, kuřecí kapsa plněná šunkou a sýrem a pečený brambory věřím že to bylo dobrý,ale tak dobrej oběd jako já si mít nemohl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 nazdar kluci nazdar draku,nehoň furt ty ženský a taky někdy za náma dojdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 věřím že to bylo dobrý,ale tak dobrej oběd jako já si mít nemohl četl jsem jak sis ho vychvaloval, taky bych rád ochutnal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 ale ta cena je taky parádní tak kvalita něco musí stát,ale pro tebe by byla cena jiná,neboj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 četl jsem jak sis ho vychvaloval, taky bych rád ochutnal jako fakt,většinou je jídlo moc dobrý co chodím,ale dnes teda fakt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 tak kvalita něco musí stát,ale pro tebe by byla cena jiná,neboj Tak jo, za stovku je beru všechny lol a s tim jídlem, když se najde dobrej podnik, tak to jídlo je pohádka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 tak třeba někam jel na výlet s rodinou nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 tak jsem zpět Taky jsem si pochutnal, kuřecí kapsa plněná šunkou a sýrem a pečený brambory To jsi byl az v boleslavi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 ale ta cena je taky parádní mají i levnější řady nožů,tu mám sám i já doma,tam vychází menší nože okolo 180,- a velký 450,- až 490,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 nazdar kluci Ahoj Stando tak jak funguje Rozarka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 nemam co nemáš??? :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 To jsi byl az v boleslavi né jsem ještě pokecal s kámošem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 Tak jo, za stovku je beru všechny lol a s tim jídlem, když se najde dobrej podnik, tak to jídlo je pohádka tak za100,- určo ne,ale pokud bys něco od Fiskars potřeboval dej vědět,udělám ti cenu,neboj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 mají i levnější řady nožů,tu mám sám i já doma,tam vychází menší nože okolo 180,- a velký 450,- až 490,- tak nože zatím nepotřebuju, ale kdyžtak vím kam se obrátit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 né jsem ještě pokecal s kámošem Tak to jo, no jinak ten avatar se vyresil ze jsem zmenil priponu toho souboru a slo to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 né jsem ještě pořádne pokecal kámoše no bagr ty se teda nezdáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 tak za100,- určo ne,ale pokud bys něco od Fiskars potřeboval dej vědět,udělám ti cenu,neboj jj, máme doma sekeru na štípání a je fakt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 no bagr ty se teda nezdáš ty si ale kur.vička Ondro lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 Tak to jo, no jinak ten avatar se vyresil ze jsem zmenil priponu toho souboru a slo to tak teď už víš ja na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 Uz jsem o neco chytrejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 A co tady porad resite s tema logama? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 jj, máme doma sekeru na štípání a je fakt jakej model Handy 1400,1550Pro,2400?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 ty si ale kur.vička Ondro lol díky ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.