Říjen 29, 200915 r teď jsem dostal na prodejnu nové nože do kuchyně od Fiskars a musím říct že jsou teda moc parádní k nahlédnutí sem našel tady
Říjen 29, 200915 r teď jsem dostal na prodejnu nové nože do kuchyně od Fiskars a musím říct že jsou teda moc parádní k nahlédnutí sem našel tady ale ta cena je taky parádní
Říjen 29, 200915 r tak jsem zpět Taky jsem si pochutnal, kuřecí kapsa plněná šunkou a sýrem a pečený brambory věřím že to bylo dobrý,ale tak dobrej oběd jako já si mít nemohl
Říjen 29, 200915 r věřím že to bylo dobrý,ale tak dobrej oběd jako já si mít nemohl četl jsem jak sis ho vychvaloval, taky bych rád ochutnal
Říjen 29, 200915 r ale ta cena je taky parádní tak kvalita něco musí stát,ale pro tebe by byla cena jiná,neboj
Říjen 29, 200915 r četl jsem jak sis ho vychvaloval, taky bych rád ochutnal jako fakt,většinou je jídlo moc dobrý co chodím,ale dnes teda fakt
Říjen 29, 200915 r tak kvalita něco musí stát,ale pro tebe by byla cena jiná,neboj Tak jo, za stovku je beru všechny lol a s tim jídlem, když se najde dobrej podnik, tak to jídlo je pohádka
Říjen 29, 200915 r tak jsem zpět Taky jsem si pochutnal, kuřecí kapsa plněná šunkou a sýrem a pečený brambory To jsi byl az v boleslavi
Říjen 29, 200915 r ale ta cena je taky parádní mají i levnější řady nožů,tu mám sám i já doma,tam vychází menší nože okolo 180,- a velký 450,- až 490,-
Říjen 29, 200915 r Tak jo, za stovku je beru všechny lol a s tim jídlem, když se najde dobrej podnik, tak to jídlo je pohádka tak za100,- určo ne,ale pokud bys něco od Fiskars potřeboval dej vědět,udělám ti cenu,neboj
Říjen 29, 200915 r mají i levnější řady nožů,tu mám sám i já doma,tam vychází menší nože okolo 180,- a velký 450,- až 490,- tak nože zatím nepotřebuju, ale kdyžtak vím kam se obrátit
Říjen 29, 200915 r né jsem ještě pokecal s kámošem Tak to jo, no jinak ten avatar se vyresil ze jsem zmenil priponu toho souboru a slo to
Říjen 29, 200915 r tak za100,- určo ne,ale pokud bys něco od Fiskars potřeboval dej vědět,udělám ti cenu,neboj jj, máme doma sekeru na štípání a je fakt
Říjen 29, 200915 r Tak to jo, no jinak ten avatar se vyresil ze jsem zmenil priponu toho souboru a slo to tak teď už víš ja na to
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.