spineshank Vloženo 30. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2009 zase si tu jen ty Ondro jo? Logo už přišlo? hele teď tu byla moje polovička a prej mám doma velkej balík tak snad joo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 30. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2009 velkej balík jo, jen aby to nebyla nafukovací panna a nebo pytel plnej ho.ven lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2009 naf.panna má přijít až ve středu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2009 velkej balík jo, jen aby to nebyla nafukovací panna a nebo pytel plnej ho.ven lol a ten pytel pošlu tobě spolu s tím logem :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 30. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2009 naf.panna má přijít až ve středu třeba poslali dřív, aby tě překvapili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 30. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2009 a ten pytel pošlu tobě spolu s tím logem :smich: když to bude v ceně, tak proč ne :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2009 jí teda asi dám večer co proto,ráno nebude moct ani chodit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 30. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2009 ale než mi je pošleš, tak je nejdřív ohodnoť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2009 když to bude v ceně, tak proč ne :smich: jak dojdu domů napišu ti,ale na 99% to tam budš mít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 30. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2009 jí teda asi dám večer co proto,ráno nebude moct ani chodit jen se nedělej, abys ráno mohl chodit ty, ta toho vydrží mnooooohem víc než ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2009 ale než mi je pošleš, tak je nejdřív ohodnoť ti do každýho prstem udělám známku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 30. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2009 tak to už se těším, ale nezapomeň je polat jako křehký, aby se mi po cestě nepomačkaly a mohl jsem ty čísla přečíst :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2009 hele tak malá ochutnávka jen pro tebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2009 hele jednu pošlu i tobě..myslím tu nafukovací jako bonus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2009 co tahle líbila by se ti?? :_icon_smich2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 30. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2009 a tady seš už v akci co? lol (jen je ta fotka trošku malá) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 30. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2009 co tahle líbila by se ti?? :_icon_smich2: to je kurva hnus :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2009 a tady seš už v akci co? lol (jen je ta fotka trošku malá) ty joo,vůbec mi není vidět do ksichtu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 30. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2009 (editace) ale měl bys pospíchat domu, abys už nafukoval, a ta velikost balíku by odpovídala, nic malýho to asi nebude Editováno: 30. Říjen 2009, autor: baris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2009 ale měl bys pospíchat domu, abys už nafukoval, a ta velikost balíku by odpovídala, nic malýho to asi nebude to si ale fotil teď u sebe,že?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2009 koukám i pěknej červenej koberec máte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 30. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2009 bohužel, zatím mám jen živou, tak čekám, až mi nějakou přibalíš k tomu logu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2009 hele za chvíli valím,takže napíšu tak za hoďku myslím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 30. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2009 ok, tak zatim čau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2009 za chvíli se ozvu,zatím čuss Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.