Říjen 30, 200915 r zase si tu jen ty Ondro jo? Logo už přišlo? hele teď tu byla moje polovička a prej mám doma velkej balík tak snad joo
Říjen 30, 200915 r velkej balík jo, jen aby to nebyla nafukovací panna a nebo pytel plnej ho.ven lol a ten pytel pošlu tobě spolu s tím logem :smich:
Říjen 30, 200915 r a ten pytel pošlu tobě spolu s tím logem :smich: když to bude v ceně, tak proč ne :smich:
Říjen 30, 200915 r když to bude v ceně, tak proč ne :smich: jak dojdu domů napišu ti,ale na 99% to tam budš mít
Říjen 30, 200915 r jí teda asi dám večer co proto,ráno nebude moct ani chodit jen se nedělej, abys ráno mohl chodit ty, ta toho vydrží mnooooohem víc než ty
Říjen 30, 200915 r tak to už se těším, ale nezapomeň je polat jako křehký, aby se mi po cestě nepomačkaly a mohl jsem ty čísla přečíst :smich:
Říjen 30, 200915 r a tady seš už v akci co? lol (jen je ta fotka trošku malá) ty joo,vůbec mi není vidět do ksichtu
Říjen 30, 200915 r ale měl bys pospíchat domu, abys už nafukoval, a ta velikost balíku by odpovídala, nic malýho to asi nebude Upraveno Říjen 30, 200915 r od baris
Říjen 30, 200915 r ale měl bys pospíchat domu, abys už nafukoval, a ta velikost balíku by odpovídala, nic malýho to asi nebude to si ale fotil teď u sebe,že??
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.