Listopad 2, 200915 r Ted mi psal Mara, ze u nich taky prsi, ach jo tak to se sem ku Praze urcite taky zene, no jinak aspon by na horach zacalo snezit
Listopad 2, 200915 r Tady teď začal slejvák a já v tom musím jít ven Tak se tu mějte, okolo jedný jsem tu zpět
Listopad 2, 200915 r Doma sem byl tak spis zarizovali se kapelni zalezitosti - nahravani , promo fotky atd..... budu zase doma - pac se zrovna bude nahravat ( takze spis zavrenej ve zkusebne ) ) njn po tomdle tejdnu mi zbejva jeste 20dni dovolene
Listopad 2, 200915 r Teda to se nekdo ma to jsi makal cely rok a nic jsi nevybral vid, no tak ale zas dovcu teda travis prijemne vid
Listopad 2, 200915 r Teda to se nekdo ma to jsi makal cely rok a nic jsi nevybral vid, no tak ale zas dovcu teda travis prijemne vid Ale tak kupodivu mi to prijde ze jo docela sem si bral vzdy tak 1 den a prodluzoval si vikend .)) Ale u nas se na to moc nehraje .. proste volno tak volno .. pak se nakonci mesice nahlasi jestli si mel bo ne
Listopad 2, 200915 r Takze se nahlasi se ze nebylo a je to No jo to prodluzovani a ty pul dne je naprd, to chce si vzit dyl vkuse
Listopad 2, 200915 r No to ja porad hlasim .)) Ale nejak mi tam z minuleho roku zbylo 20 nevim jak se mi to povedlo .. je fakt ze kdyz sem se zaucoval nemel jsem chut chybet .))) ... s tym dyl v kuse souhlasim
Listopad 2, 200915 r JJ oni jsou tam pak s tim problemy a muzou mit i pokuty, tak budes ted vybirat o 106 ja mam uz asi jen 7dni
Listopad 2, 200915 r Autor Jo a dneska k obědu...doma.....brambory....kuřecí řízečky...okurčička..... .....jo a byla výborná nudlová polívčička...
Listopad 2, 200915 r Autor tajnůskáři .))) Tak říct to takový drbně jako jsi ty...to bych to rovnou mohl dát do Blesku nebo Aha... Upraveno Listopad 2, 200915 r od Marek
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.