baris Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 tady taky, se jen kouknu z okna a nikam se mi nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 Ted mi psal Mara, ze u nich taky prsi, ach jo tak to se sem ku Praze urcite taky zene, no jinak aspon by na horach zacalo snezit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 Tady teď začal slejvák a já v tom musím jít ven Tak se tu mějte, okolo jedný jsem tu zpět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 Copak zase nakoupit nebo na prednasku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 na přednášku a na cvičko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 Tak at ti to utece, dneska je to tu nejake mrtve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 Poslušně hlásim příchod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 Tak uz po dovolene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 jojo .. posledni tejden v listopadu si taky vezmu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 No to se nekdo ma a budes tady nebo nekam poletis?a kde jsi byl ted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 Doma sem byl tak spis zarizovali se kapelni zalezitosti - nahravani , promo fotky atd..... budu zase doma - pac se zrovna bude nahravat ( takze spis zavrenej ve zkusebne ) ) njn po tomdle tejdnu mi zbejva jeste 20dni dovolene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 Teda to se nekdo ma to jsi makal cely rok a nic jsi nevybral vid, no tak ale zas dovcu teda travis prijemne vid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 Teda to se nekdo ma to jsi makal cely rok a nic jsi nevybral vid, no tak ale zas dovcu teda travis prijemne vid Ale tak kupodivu mi to prijde ze jo docela sem si bral vzdy tak 1 den a prodluzoval si vikend .)) Ale u nas se na to moc nehraje .. proste volno tak volno .. pak se nakonci mesice nahlasi jestli si mel bo ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 Takze se nahlasi se ze nebylo a je to No jo to prodluzovani a ty pul dne je naprd, to chce si vzit dyl vkuse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 No to ja porad hlasim .)) Ale nejak mi tam z minuleho roku zbylo 20 nevim jak se mi to povedlo .. je fakt ze kdyz sem se zaucoval nemel jsem chut chybet .))) ... s tym dyl v kuse souhlasim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 Tak to mate dobry ze se vam tolik prevadi, u nas jen 5dni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 No minule se nejak povedlo letos uz mzdova rve tak to musim vybrat .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 JJ oni jsou tam pak s tim problemy a muzou mit i pokuty, tak budes ted vybirat o 106 ja mam uz asi jen 7dni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 Tomasi přestaň tady prudit a něco taky dělej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 Tomasi...poslal jsem Ti mejla...tak se mrkni jo...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 tajnůskáři .))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 Jo a dneska k obědu...doma.....brambory....kuřecí řízečky...okurčička..... .....jo a byla výborná nudlová polívčička... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 (editace) tajnůskáři .))) Tak říct to takový drbně jako jsi ty...to bych to rovnou mohl dát do Blesku nebo Aha... Editováno: 2. Listopad 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 to byl jak džouk ? bo jako co ty buřtíku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 ty jsi si pšouk??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.