Tomas86 Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 No tak to je hezky dva tydny volno a tak dej info o sneho snad brzo dorazi i k nam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 mno když bude čas,tak to i nafotim.. přecijen mam dovču nedovču .. budu tam behat s kolečkem a betonem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 jak pro koho .. ale nejlepší na tim je že ještě dneska jdu na noc a mam 14 dní válendo Asi se pojedu podívat do rakous na sníh jak to tam vypadá Nevim no ... bych rek ze snih bude vsude stejnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 A do toho hodnoti poo No tak to je dobre ze si to beres jinak by tam clovek asi usnul vid jj, bez něj bych to tam nepřežil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 dobré ráno panstvo no dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 (editace) no ono neni sníh jako sníh ... tam to je mazec... večer nic a ráno nenajdeš auto ... loni jsem ho doloval ze sněhu 2,5 hodiny Editováno: 2. Listopad 2009, autor: azriel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 a já si jdu dát konečně oběd, řízeček se salátem, mňam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 no ono neni sníh jako sníh ... tam to je mazec... večer nic a ráno nenajdeš auto ... loni jsem ho doloval ze sněhu 2,5 hodiny nebylo to zbytecne , beztak si v te kalamite nikam nedojel ne ? .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 a já si jdu dát konečně oběd, řízeček se salátem, mňam Hmm to se nekdo ma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 no ono neni sníh jako sníh ... tam to je mazec... večer nic a ráno nenajdeš auto ... loni jsem ho doloval ze sněhu 2,5 hodiny To asi nic moc, proto jsem rikal ze prsot auto chci asi jedine 4x4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 Hmm to se nekdo ma A jáá tu hniju s párkama a rohlíkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 jak chceš... ty na mě řízkem? .. já tu mam domácího králíčka na slanině s česnekem a orestovanýma bramborama na jarní cibulce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 A jáá tu hniju s párkama a rohlíkem Porad lepsi nez ten hroznej karbanetka hrouznou bram. kasi co jsme meli dneska v praci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 jak chceš... ty na mě řízkem? .. já tu mam domácího králíčka na slanině s česnekem a orestovanýma bramborama na jarní cibulce chlapi neserte ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 To asi nic moc, proto jsem rikal ze prsot auto chci asi jedine 4x4 tady nešlo o to jestli máš 4x4 ale o to vůbec to auto najít a odhazet 60cm sněhu + to co tam natlačily cestáři jinak 4kolka je paráda... líbila by se mi Octa2 v kombajnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 Tu cibulku bych vynechal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 (editace) tady nešlo o to jestli máš 4x4 ale o to vůbec to auto najít a odhazet 60cm sněhu + to co tam natlačily cestářijinak 4kolka je paráda... líbila by se mi Octa2 v kombajnu Az takhle tak to je neco Ano presne tak to bych si chtel koupit po fabce OII 4x4 1.9TDI a nebo Yetiho 4x4 zda to financne pujde Editováno: 2. Listopad 2009, autor: Tomas86 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 Azi : Očko v kombíku jojo ) to bráát Tome : bez cibule nebrat !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 Tome skodajen ze ty 1,9 uz nejsou co bejvaly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 Ja tu cibul dvakrat nemusim a navic ma takove vedlejsi efekty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 Ja tu cibul dvakrat nemusim a navic ma takove vedlejsi efekty S timhle tematen pockat na zahradníka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 Tome skodajen ze ty 1,9 uz nejsou co bejvaly JJ kdyz si vezmu ze v ty OII 4x4 je motor 1.9 TDI PD 77KW a ja mam to sami i kroutek jen to ma 74KW, tak si rikam jestli to na tu OII nebude malo preci jen je tezsi sama o sobe a navic ta 4x4, kdyby tam byl ten 2.0TDI, ale to bych pak musel so scoutu a ten zas toho tolik navic nenabidne oproti klasicke 4x4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 A jáá tu hniju s párkama a rohlíkem a ještě jsem měl jako zákusek jablečnej koláč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 a ještě jsem měl jako zákusek jablečnej koláč ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 Ano presne tak to bych si chtel koupit po fabce OII 4x4 1.9TDI a nebo Yetiho 4x4 zda to financne pujde Yeti se mi taky líbí,ale ty nekřesťanský peníze co za to chtěj... hrůza octu 4x4 v těchto lesích a hájích neseženeš.. a když,tak docela balík peněz... jedině dotáhnout z venu,ale tam zase riskuješ že to bude nějaká šmelina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.