Listopad 2, 200915 r No tak to je hezky dva tydny volno a tak dej info o sneho snad brzo dorazi i k nam
Listopad 2, 200915 r mno když bude čas,tak to i nafotim.. přecijen mam dovču nedovču .. budu tam behat s kolečkem a betonem
Listopad 2, 200915 r jak pro koho .. ale nejlepší na tim je že ještě dneska jdu na noc a mam 14 dní válendo Asi se pojedu podívat do rakous na sníh jak to tam vypadá Nevim no ... bych rek ze snih bude vsude stejnej
Listopad 2, 200915 r A do toho hodnoti poo No tak to je dobre ze si to beres jinak by tam clovek asi usnul vid jj, bez něj bych to tam nepřežil
Listopad 2, 200915 r no ono neni sníh jako sníh ... tam to je mazec... večer nic a ráno nenajdeš auto ... loni jsem ho doloval ze sněhu 2,5 hodiny Upraveno Listopad 2, 200915 r od azriel
Listopad 2, 200915 r no ono neni sníh jako sníh ... tam to je mazec... večer nic a ráno nenajdeš auto ... loni jsem ho doloval ze sněhu 2,5 hodiny nebylo to zbytecne , beztak si v te kalamite nikam nedojel ne ? .)
Listopad 2, 200915 r no ono neni sníh jako sníh ... tam to je mazec... večer nic a ráno nenajdeš auto ... loni jsem ho doloval ze sněhu 2,5 hodiny To asi nic moc, proto jsem rikal ze prsot auto chci asi jedine 4x4
Listopad 2, 200915 r jak chceš... ty na mě řízkem? .. já tu mam domácího králíčka na slanině s česnekem a orestovanýma bramborama na jarní cibulce
Listopad 2, 200915 r A jáá tu hniju s párkama a rohlíkem Porad lepsi nez ten hroznej karbanetka hrouznou bram. kasi co jsme meli dneska v praci
Listopad 2, 200915 r jak chceš... ty na mě řízkem? .. já tu mam domácího králíčka na slanině s česnekem a orestovanýma bramborama na jarní cibulce chlapi neserte ...
Listopad 2, 200915 r To asi nic moc, proto jsem rikal ze prsot auto chci asi jedine 4x4 tady nešlo o to jestli máš 4x4 ale o to vůbec to auto najít a odhazet 60cm sněhu + to co tam natlačily cestáři jinak 4kolka je paráda... líbila by se mi Octa2 v kombajnu
Listopad 2, 200915 r tady nešlo o to jestli máš 4x4 ale o to vůbec to auto najít a odhazet 60cm sněhu + to co tam natlačily cestářijinak 4kolka je paráda... líbila by se mi Octa2 v kombajnu Az takhle tak to je neco Ano presne tak to bych si chtel koupit po fabce OII 4x4 1.9TDI a nebo Yetiho 4x4 zda to financne pujde Upraveno Listopad 2, 200915 r od Tomas86
Listopad 2, 200915 r Ja tu cibul dvakrat nemusim a navic ma takove vedlejsi efekty S timhle tematen pockat na zahradníka
Listopad 2, 200915 r Tome skodajen ze ty 1,9 uz nejsou co bejvaly JJ kdyz si vezmu ze v ty OII 4x4 je motor 1.9 TDI PD 77KW a ja mam to sami i kroutek jen to ma 74KW, tak si rikam jestli to na tu OII nebude malo preci jen je tezsi sama o sobe a navic ta 4x4, kdyby tam byl ten 2.0TDI, ale to bych pak musel so scoutu a ten zas toho tolik navic nenabidne oproti klasicke 4x4
Listopad 2, 200915 r A jáá tu hniju s párkama a rohlíkem a ještě jsem měl jako zákusek jablečnej koláč
Listopad 2, 200915 r Ano presne tak to bych si chtel koupit po fabce OII 4x4 1.9TDI a nebo Yetiho 4x4 zda to financne pujde Yeti se mi taky líbí,ale ty nekřesťanský peníze co za to chtěj... hrůza octu 4x4 v těchto lesích a hájích neseženeš.. a když,tak docela balík peněz... jedině dotáhnout z venu,ale tam zase riskuješ že to bude nějaká šmelina
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.