Listopad 2, 200915 r a ještě jsem měl jako zákusek jablečnej koláč kdyby aspon tvarohovy totok nebrat
Listopad 2, 200915 r Tome ja spis myslel celkove co do spolehlivosti Abych rekl pravdu nejak jsem neslysel nic na ty "nove " 1.9TDI jediny co tak spolnuji EUIV a ty co mam ja tak EUIII tak pak moc rozdilu nevidim samozrejme technika se bude nejak lisit ale asi ne zasadne, ja slysel kritiku na ty 2.0TDI 103Kw, ale pry uz to vychytali ty mouchy co to melo
Listopad 2, 200915 r Tome ja spis myslel celkove co do spolehlivosti Abych rekl pravdu nejak jsem neslysel nic na ty "nove " 1.9TDI jediny co tak spolnuji EUIV a ty co mam ja tak EUIII, ja slysel kritiku na ty 2.0TDI 103Kw, ale pry uz to vychytali ty mouchy co to melo
Listopad 2, 200915 r Tome ja spis myslel celkove co do spolehlivosti Abych rekl pravdu nejak jsem neslysel nic na ty "nove " 1.9TDI jediny co tak spolnuji EUIV a ty co mam ja tak EUIII tak pak moc rozdilu nevidim samozrejme technika se bude nejak lisit ale asi ne zasadne, ja slysel kritiku na ty 2.0TDI 103Kw, ale pry uz to vychytali ty mouchy co to melo
Listopad 2, 200915 r Tak se omlouvam ze to tu je 3x neco se stalo v praci s prohlizecem zavada odstranena
Listopad 2, 200915 r Omlouvam se a dyztak prosim mody aby to smazly ty dva navic, nevim co se tady s tim deje ta sit je posledni dobou tady silena
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.