baris Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 ? :smich: nene, když píšu zákusek, tak k jídlu lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 Tome ja spis myslel celkove co do spolehlivosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 a ještě jsem měl jako zákusek jablečnej koláč kdyby aspon tvarohovy totok nebrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 Tome ja spis myslel celkove co do spolehlivosti Abych rekl pravdu nejak jsem neslysel nic na ty "nove " 1.9TDI jediny co tak spolnuji EUIV a ty co mam ja tak EUIII tak pak moc rozdilu nevidim samozrejme technika se bude nejak lisit ale asi ne zasadne, ja slysel kritiku na ty 2.0TDI 103Kw, ale pry uz to vychytali ty mouchy co to melo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 Tome ja spis myslel celkove co do spolehlivosti Abych rekl pravdu nejak jsem neslysel nic na ty "nove " 1.9TDI jediny co tak spolnuji EUIV a ty co mam ja tak EUIII, ja slysel kritiku na ty 2.0TDI 103Kw, ale pry uz to vychytali ty mouchy co to melo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 Tome ja spis myslel celkove co do spolehlivosti Abych rekl pravdu nejak jsem neslysel nic na ty "nove " 1.9TDI jediny co tak spolnuji EUIV a ty co mam ja tak EUIII tak pak moc rozdilu nevidim samozrejme technika se bude nejak lisit ale asi ne zasadne, ja slysel kritiku na ty 2.0TDI 103Kw, ale pry uz to vychytali ty mouchy co to melo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 Tak se omlouvam ze to tu je 3x neco se stalo v praci s prohlizecem zavada odstranena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 Asi někomu přeskočila jehla :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 Tome co to tu spamuješ lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 Omlouvam se a dyztak prosim mody aby to smazly ty dva navic, nevim co se tady s tim deje ta sit je posledni dobou tady silena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 Spáááááááááááámmeeeeeeeer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 to neřeš, jeden příspěvek nebo tři, to je jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 (editace) ja nic ja muzikant to ta sit Editováno: 2. Listopad 2009, autor: Tomas86 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 beztak honí aby měl posty :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 To neni pravda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 beztak honí aby měl posty :smich: tak teď si ho proflák :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 vlk taky sliboval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 vlk taky sliboval to si to rozkous Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 Tak ja myslim ze je to tady o pokecu nez o tom kdo ma kolik postu ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 no nic děvčata,jdu si zahrat,ať se před noční rozhejbu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 Teď jsem tady četl první zkušenosti s devilama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 Teď jsem tady četl první zkušenosti s debilama s timhle mam zkušenost každý den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 to já taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 to já taky ja ne , mam kolem sebe same mile lidi ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 ja ne , mam kolem sebe same mile lidi ... To jsi stastny clovek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.