baris Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 to já taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 aaa vidím že vám bylo smutno Bohužel jsem od neděle trošku marodil,prvně to chytla malá a pak já,zvracení,průjem jak prase...nic co bych vám přál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 Ja mam ale problem ze chci vzdycky vsechno hnedka ) Tak to mame stejny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 tak to nebylo nic příjemnýho, hlavně že ti je už líp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 aaa vidím že vám bylo smutnoBohužel jsem od neděle trošku marodil,prvně to chytla malá a pak já,zvracení,průjem jak prase...nic co bych vám přál A uz jste vsichni v pohode? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 tak malou sem včera normálně vezl do školky byla úplně v poho,já pak dojel domů že se nachytám do práce a už to ze mjě zase lítalo takže jsem si vzal radši dovču. Dnes mám ještě trošku divnej pocit v žaludku ale aspoň už nezvracím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 Ondro, jak to vidíš s tím logem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 Ondro koukam ze tam máte veselo .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 Ondro, jak to vidíš s tím logem? to dnes zabalím a pošlu ti to,peníze zatím nedošly ale snad brzo dojdou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 Ondro koukam ze tam máte veselo .. tak jako že trošku joo,teď už to beru s humorem ale ty 2 dny mi moc nebylo do smíchu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 tak jako že trošku joo,teď už to beru s humorem ale ty 2 dny mi moc nebylo do smíchu Jo tomu rozumim .. posledne kdyz me to chytlo pripadal jsem si jako prutokovej ohrejvac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 to dnes zabalím a pošlu ti to,peníze zatím nedošly ale snad brzo dojdou koukám na výpis a včera bylo převedeno, tak uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 jo to dojde,teď to balím a odpoledne dojdu s tím na poštu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 ok, díky a držím palce, ať tě to zas nezastihne na tý cestě na poštu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 Jirko dobrá zpráva Od e-shopu (X)zone (resp. od pana Schovance – manažera obchodu) jsem se dozvěděl velmi dobrou zprávu a to tu, že do Česka by hra měla dorazit 9. listopadu (den před premiérou). Jsou tedy dvě varianty, u kterých závisí v kolik hodin do ČR hra dorazí: a) Dorazí brzy ráno, dopoledne – (X)zone schopný ještě ten den hru přivézt, uskladnit a začít rozesílat. Hra by byla doručována přesně v den vydání, tedy 10. listopadu. Pokud hra dorazí pozdě odpoledne/navečer – rozesílat se začně až 10. listopadu a hru dostaneme až následující den. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 ok, díky a držím palce, ať tě to zas nezastihne na tý cestě na poštu to woe radši nestraš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 to woe radši nestraš tak kdyžtak náhradní trenky s sebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 hele to by asi jen trenky nespravili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 mno ... tak uvidime no .. .) ja predobjednano nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 hele to by asi jen trenky nespravili :smich: tak pak můžeš nafotit, myslím že bys měl dobrý hodnocení lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 mno ... tak uvidime no .. .) ja predobjednano nemam já jdu za chvíli na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 já jdu za chvíli na to Já počkám až mi to orecenzuješ .)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 Ondro, jak to vidíš s tím logem? Copak bude nejaky face logo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 Copak bude nejaky face logo jj bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 hele to by asi jen trenky nespravili tak by jsi rekl ze sis sednul do Nutelly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.