Tomas86 Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 jj bude jenom napis Fabia z FII nebo i s oznaceni motorizace z FII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 jenom napis Fabia z FII nebo i s oznaceni motorizace z FII kompletní, i s motorizací Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 kompletní, i s motorizací A co tam das HTP trosku provokovat ostatni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 A co tam das HTP trosku provokovat ostatni :smich: to né, zachovám červenej 16V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 :smich: to né, zachovám červenej 16V tak to jo, ja jsem premyslel ze kdyz bych upravoval motor, tak pak dozadu HTP a cely cerny jako byli ty 40Kw ale tak zas to tam lepit kdyz je to po laku, to se mi nechce , lepsi bez oznaceni motorizace a vseho, proste clean style:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 (editace) já to chtěl taky sundat a nechat to prázdný, ale zalíbilo se mi to nový logo Editováno: 3. Listopad 2009, autor: baris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 Je pravda kdyz jsem videl na Matesove cerne fabce jak tam ma jen ten napis Fabia z FII, tak to vypadalo pekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 já ještě uvidím, vzal jsem to jako celek, tak buď tam dám jenom nápis a nebo celý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 No kdyz uz mas jako celek tak bych to tam dal cely Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 No kdyz uz mas jako celek tak bych to tam dal cely uvidím jak to bude vypadat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 Tak pak hlavne nahod foto a kdy se na to chystas?Jinak uz jsi sehnal lakyru na ty narazniky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 Já počkám až mi to orecenzuješ .)) tak mám objednáno :kol-143: :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 tak to jo, ja jsem premyslel ze kdyz bych upravoval motor, tak pak dozadu HTP a cely cerny jako byli ty 40Kw ale tak zas to tam lepit kdyz je to po laku, to se mi nechce , lepsi bez oznaceni motorizace a vseho, proste clean style:) Tome to face logo vypadá na FI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 (editace) Tak pak hlavne nahod foto a kdy se na to chystas?Jinak uz jsi sehnal lakyru na ty narazniky? Až to přijde a nebude pršet tak se na to vrhnu Tak asi to dám k lakýrovi, kde jsem nechal dělat ten podběh, ale ještě jsem s ním nemluvil Editováno: 3. Listopad 2009, autor: baris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 Tome to face logo vypadá na FI Ja ted premyslim jen nad logem bez oznaceni motorizace jde to kazde zvlast nebo musim to vzit a vlastne kdyz bych to vzal tak by tam byli vsechny tri pismena cerveny u ty verze mojeho TDI a jeste jsem premyslel jestli tam nedat znak RS z kratky az tam bude ten vykon Ondro na kolik by vysel jen napis fabia bez motorizace pokud to tak jde klidne pres SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 Až to přijde a nebude pršet tak se na to vrhnu Tak asi to dám k lakýrovi, kde jsem nechal dělat ten podběh, ale ještě jsem s ním nemluvil má to smysl dělat to teď na zimu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 Až to přijde a nebude pršet tak se na to vrhnu Tak asi to dám k lakýrovi, kde jsem nechal dělat ten podběh, ale ještě jsem s ním nemluvil No je lepsi mit od toho ted pokoj, no jestli pak budes chtit tak to spolu prohodime za hodinku bychom meli oba narazniky max dve hodky ale uz to mam nacviceny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 má to smysl dělat to teď na zimu? je uplne jedno kde to delas a kdy, kdyz jsou dobre prostory a lakyra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 má to smysl dělat to teď na zimu? no to nevím, ale jaro je moc daleko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 Kuci sem vam ani nerek .. ze sem fabcu procpal na foceni kalendare pro Mitsubishi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 Ja ted premyslim jen nad logem bez oznaceni motorizace jde to kazde zvlast nebo musim to vzit a vlastne kdyz bych to vzal tak by tam byli vsechny tri pismena cerveny u ty verze mojeho TDI a jeste jsem premyslel jestli tam nedat znak RS z kratky az tam bude ten vykon Ondro na kolik by vysel jen napis fabia bez motorizace pokud to tak jde klidne pres SZ cena bez označení je 120,- s označením 150,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 je uplne jedno kde to delas a kdy, kdyz jsou dobre prostory a lakyra no šlo mě o to že v zimě je riziko úrazu mnohem větší u auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 No je lepsi mit od toho ted pokoj, no jestli pak budes chtit tak to spolu prohodime za hodinku bychom meli oba narazniky max dve hodky ale uz to mam nacviceny No nárazníky nechám na jaro určitě, teď na zimu by to nemělo cenu, šutry a sajrajt na silnici by mi je hned omlátil. Tak zadní nárazník jsem už sundaval sám, ten je v pohodě, předná snad bude taky, ale kdyžtak dám vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 Ja ted premyslim jen nad logem bez oznaceni motorizace jde to kazde zvlast nebo musim to vzit a vlastne kdyz bych to vzal tak by tam byli vsechny tri pismena cerveny u ty verze mojeho TDI a jeste jsem premyslel jestli tam nedat znak RS z kratky az tam bude ten vykon Ondro na kolik by vysel jen napis fabia bez motorizace pokud to tak jde klidne pres SZ už jsem to taky někomu na FI prodával,dal tam jen nápis face a k tomu face RS logo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 no šlo mě o to že v zimě je riziko úrazu mnohem větší u auta to jsme si asi nerozuměli já myslel to logo, nárazníky samo nechám na jaro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.