Listopad 3, 200915 r task jsem po o ,no uvidíme kdyz by po o nebyla ta mezera tak by to vypadalo jako poo a to by nebylo dobre
Listopad 3, 200915 r zatim drzak ?? Ja akorat dlabu kure z braborsem .) hele dal jsem test ohněm....smažák,no uvidíme jak se s tím tělo popere
Listopad 3, 200915 r kdyz by po o nebyla ta mezera tak by to vypadalo jako poo a to by nebylo dobre no kdyby to bylo po orálu tak jedině by to bylo výborné
Listopad 3, 200915 r pánové váhám mezi těmito konvicemi,kterou?? http://www.kasa.cz/male-domaci-spotrebice/...emens-tw-911p2/ můj velkej favorit http://www.kasa.cz/male-domaci-spotrebice/...ips-hd-4690-00/
Listopad 3, 200915 r no ty vole ... to sou kusy .)) Ten nerez to je hroznej vomrd ... je to porad vochmatany .)
Listopad 3, 200915 r Ondro obe jsou hodne dobry, zalezi uz jen na osobnim vkusu, me se mozna vic libi ta philips
Listopad 3, 200915 r no ty vole ... to sou kusy .)) Ten nerez to je hroznej vomrd ... je to porad vochmatany .) právě ten Siemens je škrábanej hliník takže to je super na udržování a má jej kámoška už asi 5 let a tenkrát za ni dali skoro 6000,- Teď ta cena je a ještě doprava ppl zadáčo asi půjdu do ní
Listopad 3, 200915 r v rychlovarných nejedu .. mam klasiku na sporák,takže neporadim ahoj,co ten kompl četl si to jak sem se tě ptal??
Listopad 3, 200915 r Ondro obe jsou hodne dobry, zalezi uz jen na osobnim vkusu, me se mozna vic libi ta philips můj favorit je Porsche ten asi objednám
Listopad 3, 200915 r už jsem psal .. .ze 112 bliku dorucili nejakej 60 kecam to bylo GPC ... PPL mi vecne zdrzuje baliky .. treba je to v praze v pondeli na centrale a dodavaj az v patek Upraveno Listopad 3, 200915 r od Evers
Listopad 3, 200915 r tydle balikovky jsou fakt pitchusove .... zatim nejlepsi zkusenost je z TNT ale zase je to drahy jak prase
Listopad 3, 200915 r Jak to nejake spatne zkusenosti s nima? neznám společnost která by nám něco nerozbila nebo neztratila
Listopad 3, 200915 r Tak ale to je na preshubu no tady jezdí jedna fešná paní u PPL a u ní je do spíš minimálně do huby
Listopad 3, 200915 r ahoj,co ten kompl četl si to jak sem se tě ptal?? dokonce jsem ti i odepsal,ale čekal jsem,že mi napíšeš sz jakou máš sestavu :p Upraveno Listopad 3, 200915 r od azriel
Listopad 3, 200915 r no tady jezdí jedna fešná paní u PPL a u ní je do spíš minimálně do huby Na tu nejaky bukkake
Listopad 3, 200915 r Chlapi k sobe do sekce jsem dal jedny kola ktere se mi nasktyly tak nevim psal sem ti tam,ale za mě eee
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.