spineshank Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 task jsem po o ,no uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 zatim drzak ?? Ja akorat dlabu kure z braborsem .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 task jsem po o ,no uvidíme kdyz by po o nebyla ta mezera tak by to vypadalo jako poo a to by nebylo dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 zatim drzak ?? Ja akorat dlabu kure z braborsem .) hele dal jsem test ohněm....smažák,no uvidíme jak se s tím tělo popere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 kdyz by po o nebyla ta mezera tak by to vypadalo jako poo a to by nebylo dobre no kdyby to bylo po orálu tak jedině by to bylo výborné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 pánové váhám mezi těmito konvicemi,kterou?? http://www.kasa.cz/male-domaci-spotrebice/...emens-tw-911p2/ můj velkej favorit http://www.kasa.cz/male-domaci-spotrebice/...ips-hd-4690-00/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 v rychlovarných nejedu .. mam klasiku na sporák,takže neporadim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 no ty vole ... to sou kusy .)) Ten nerez to je hroznej vomrd ... je to porad vochmatany .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 Ondro obe jsou hodne dobry, zalezi uz jen na osobnim vkusu, me se mozna vic libi ta philips Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 kdyz uz tak tu prvni ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 no ty vole ... to sou kusy .)) Ten nerez to je hroznej vomrd ... je to porad vochmatany .) právě ten Siemens je škrábanej hliník takže to je super na udržování a má jej kámoška už asi 5 let a tenkrát za ni dali skoro 6000,- Teď ta cena je a ještě doprava ppl zadáčo asi půjdu do ní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 v rychlovarných nejedu .. mam klasiku na sporák,takže neporadim ahoj,co ten kompl četl si to jak sem se tě ptal?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 hlavne ne PPLko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 Ondro obe jsou hodne dobry, zalezi uz jen na osobnim vkusu, me se mozna vic libi ta philips můj favorit je Porsche ten asi objednám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 hlavne ne PPLko hele to máš jedno,každá přeprava je riziko jak prase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 hlavne ne PPLko Jak to nejake spatne zkusenosti s nima? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 (editace) už jsem psal .. .ze 112 bliku dorucili nejakej 60 kecam to bylo GPC ... PPL mi vecne zdrzuje baliky .. treba je to v praze v pondeli na centrale a dodavaj az v patek Editováno: 3. Listopad 2009, autor: Evers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 Tak ale to je na preshubu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 tydle balikovky jsou fakt pitchusove .... zatim nejlepsi zkusenost je z TNT ale zase je to drahy jak prase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 Chlapi k sobe do sekce jsem dal jedny kola ktere se mi nasktyly tak nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 Jak to nejake spatne zkusenosti s nima? neznám společnost která by nám něco nerozbila nebo neztratila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 Tak ale to je na preshubu no tady jezdí jedna fešná paní u PPL a u ní je do spíš minimálně do huby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 (editace) ahoj,co ten kompl četl si to jak sem se tě ptal?? dokonce jsem ti i odepsal,ale čekal jsem,že mi napíšeš sz jakou máš sestavu :p Editováno: 3. Listopad 2009, autor: azriel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 no tady jezdí jedna fešná paní u PPL a u ní je do spíš minimálně do huby Na tu nejaky bukkake Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 Chlapi k sobe do sekce jsem dal jedny kola ktere se mi nasktyly tak nevim psal sem ti tam,ale za mě eee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.