spineshank Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 dokonce jsem ti i odepsal,ale čekal jsem,že mi napíšeš sz jakou máš sestavu :p aha tak to sry,sem tu 2 dny nebyl byl jsem marod a nečetl jsem to zpátky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 (editace) dokonce jsem ti i odepsal,ale čekal jsem,že mi napíšeš sz jakou máš sestavu :p hele já bych asi dal starej pc pryč vzal bych celej new ,aT Jestli si to dobře ale pamatuji tak mám AMD A64x2 5000+EE,ATI 3870 s pasivem Accelero,RAM 2Gb v dualu,zdroj mám Corsair VX550 550W,chlazení 4 Noctua,na procáku pasiv Thermaltake CL-P0323 Sonic Tower rev.2+na něm 1 Noctua...snad vše co jsem dohledal Editováno: 3. Listopad 2009, autor: spineshank Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 koukam mas dobryho pamatováka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 koukam mas dobryho pamatováka strejda google mi musel pomáhat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 hehe senile up - podpisu ... dobre ?? .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 Tak jsem nasel jeste nejaky OZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 Tak jsem nasel jeste nejaky OZ jj ty jsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 No uvidime poslal jsem ji nabidku tak uvidime jak zareaguje na jednom serveru mela cenu 15tis, ja jsem poslal o kousek mensi tak uvidime proste jsem omezen financne na auto penize museji tect jinam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 Já sem vydanej do bytu ... na autak prijde rada tak najare Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 hehe senile up - podpisu ... dobre ?? .) podpis dobrej :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 podpis dobrej :smich: Já věděl že ti udělá radost .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 Jirko perfektni podpis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 Já věděl že ti udělá radost .) sem zvědavej kolik lidí to nerozdejchá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 sem zvědavej kolik lidí to nerozdejchá Mraky to je jasný , ale víš co na ně sranda musí bejt , i kdyby fotra věšeli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 hele co dnes,dojdeš?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 hele co dnes,dojdeš?? neblbni .) uterek budu rad ze dojdu dom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 To mi pak napis kolik lidi ti psali co to ma byt za stranky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 neblbni .) uterek budu rad ze dojdu dom navíc dneska narozky, takze pocitam ze se to nejak zvrhne .)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 neblbni .) uterek budu rad ze dojdu dom no začínáš to flákat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 To mi pak napis kolik lidi ti psali co to ma byt za stranky možná jim napsat že po ohodnocení 50 fotek je to přesměruje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 možná jim napsat že po ohodnocení 50 fotek je to přesměruje a to bych radsi uz nechtel vedet kam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 tak konvice objednána,vzal jsem tu Siemens/Porsche Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 Koukal jsem na ni jeste na jinych strankach kde bylo lepsi foto a koupil jsi asi tu nej co sla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 Tak chlapi uz musim mazat, tak se tu mejte nezlobte a zas zitra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 pac a pusu tome ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.