Listopad 3, 200915 r Koukal jsem na ni jeste na jinych strankach kde bylo lepsi foto a koupil jsi asi tu nej co sla taky si myslím
Listopad 3, 200915 r jj setmelo jentak tak sem stihl nasoukat letnaky do auticka a hura je odvest zachvily na uskladneni
Listopad 3, 200915 r kuava tys mě dal,tady sněží jak prase a já ti to šel poslat ooo děkuji ti, moc si toho vážím u nás jenom prší
Listopad 3, 200915 r ooo děkuji ti, moc si toho vážím u nás jenom prší sem došel jako sněhulák,ale stejně se to hned rozpouští a sou z toho akorát sračky
Listopad 3, 200915 r sem došel jako sněhulák,ale stejně se to hned rozpouští a sou z toho akorát sračky to je nejhorší, ty sračky uplně nesnášim
Listopad 3, 200915 r sem šel pěšky a musel jsem dávat bacha jinak mě ty auta nahodily jak prase,u krajů sou kaluže
Listopad 3, 200915 r xeny nevim ty jak jsou zamluveny za tu cenu bych je bral, ale jinac nevim, pak na tom aukru nekdo psal a tam jsou za deset to mi prijde zase drahy, asi to necham az na jaro, nma smysl je asi kupovat do zimy no nevíím
Listopad 3, 200915 r xeny nevim ty jak jsou zamluveny za tu cenu bych je bral, ale jinac nevim, pak na tom aukru nekdo psal a tam jsou za deset to mi prijde zase drahy, asi to necham az na jaro, nma smysl je asi kupovat do zimy no nevíím za10??jsou fungl new?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.