spineshank Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 Koukal jsem na ni jeste na jinych strankach kde bylo lepsi foto a koupil jsi asi tu nej co sla taky si myslím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 Tak chlapi uz musim mazat, tak se tu mejte nezlobte a zas zitra čauec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 co teď ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 čéče nevím,musím ještě zajít bagrovi na poštu poslat balíček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 Va fix mi ani neříkej že zdrháš taky --- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wejw Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 ahoooj koukam moc lidi tu neni :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 Va fix mi ani neříkej že zdrháš taky --- ne jen na 10 min odskočím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 ahoooj koukam moc lidi tu neni :-) je ti jen HC jádro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 To vis se setmelo -.. tak vsichni mazali dom -- ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wejw Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 jj setmelo jentak tak sem stihl nasoukat letnaky do auticka a hura je odvest zachvily na uskladneni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wejw Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 taky u vas snezi ? hruza des bes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 Praha dobra .. tady tak divne chcije .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 Nic pánové já se loučim a zejtra na šíchtě .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 Ahoj, já jsem tu a všichni odcházej Jirko, dobrej podpis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wejw Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 zdar baris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 kuava tys mě dal,tady sněží jak prase a já ti to šel poslat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 (editace) wejw: Ahoj, tak co xeny? Editováno: 3. Listopad 2009, autor: baris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 Praha dobra .. tady tak divne chcije .. buď rád tady padá sněhu jak sfiňa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 kuava tys mě dal,tady sněží jak prase a já ti to šel poslat ooo děkuji ti, moc si toho vážím u nás jenom prší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 ooo děkuji ti, moc si toho vážím u nás jenom prší sem došel jako sněhulák,ale stejně se to hned rozpouští a sou z toho akorát sračky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 sem došel jako sněhulák,ale stejně se to hned rozpouští a sou z toho akorát sračky to je nejhorší, ty sračky uplně nesnášim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 sem šel pěšky a musel jsem dávat bacha jinak mě ty auta nahodily jak prase,u krajů sou kaluže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wejw Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 xeny nevim ty jak jsou zamluveny za tu cenu bych je bral, ale jinac nevim, pak na tom aukru nekdo psal a tam jsou za deset to mi prijde zase drahy, asi to necham az na jaro, nma smysl je asi kupovat do zimy no nevíím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wejw Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 buď rád tady padá sněhu jak sfiňa odkud jses souradnice mi nic nerikaji :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 xeny nevim ty jak jsou zamluveny za tu cenu bych je bral, ale jinac nevim, pak na tom aukru nekdo psal a tam jsou za deset to mi prijde zase drahy, asi to necham az na jaro, nma smysl je asi kupovat do zimy no nevíím za10??jsou fungl new? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.