Marek Vloženo 4. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 Dobre rano vsem No koukam ze ste chlapce na hlodali no jasne ze to ma dobre cervene DI jelikoz uz to je PD no aby ty jsi se nepřidal hned se stejným podpisem....smaraďoši dízlovský Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 Ja chci taky bile sracky tady jen prsi a Ondro uz jsi v pohode? tak hlásím že jsem byl už po 3 na hajzlíku,průjem opět,ale snad to zvládnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 pořád jo, to ti nezávidím , tak ještě že jsi včera zvládl tu poštu bez úhony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 tak hlásím že jsem byl už po 3 na hajzlíku,průjem opět,ale snad to zvládnu a to máš za to, že jsi v mládí trápil zvířátka...žížalky...šneky...ptáčky....sousedce plival na dveře atd..... toaletnímu papíru zdar...nazdar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 pořád jo, to ti nezávidím , tak ještě že jsi včera zvládl tu poštu bez úhony včera v pohodě,na oběd jsem dal smažák.....ale od rána zase blbě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 a to máš za to, že jsi v mládí trápil zvířátka...žížalky...šneky...ptáčky....sousedce plival na dveře atd..... toaletnímu papíru zdar...nazdar hele to si mě asi pleteš s někým....no asi se sebou nejspíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 jinak Máro už máš předobjednaný MW2???už jen týden do vydání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 Brej den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 včera v pohodě,na oběd jsem dal smažák.....ale od rána zase blbě Ty ses jak moje stara ... po ranu jí je taky blbě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 to ale asi není z jídla co???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 jinak Máro už máš předobjednaný MW2???už jen týden do vydání hmmm škoda že nevím o čem píšeš.....asi zase nějaká chytrý hra co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 Brej den čauec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 Ty ses jak moje stara ... po ranu jí je taky blbě hmm to bude min těhotná asi co Jirko??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 hmmm škoda že nevím o čem píšeš.....asi zase nějaká chytrý hra co je to to jediný co tady pořád řešíme,COD:Modern Warfare2 :palec2: :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 (editace) hmmm to jsem opravdu chytřejší......chjo....ale nějak mi to netrápí Editováno: 4. Listopad 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 copak Ondro...kde jsi....prodáváš nebo sedíš na WC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 hmm to bude min těhotná asi co Jirko??? Ja ti nevim , beztak to na me hraje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 myslíš že to hraje??? nebo v to doufáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 dostanu nápovědu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 no co si mám vybrat ... Mě to je jedno ... hlavně ať jí je dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 nech to tak jak to je..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 nech to tak jak to je..... Ji je blbe uz co ji znam to nebude z t*o*h*o* Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 tak je to asi z Tebe :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 copak Ondro...kde jsi....prodáváš nebo sedíš na WC tak tentokrát to bylo pracovní......to druhý už nechci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.