Listopad 4, 200915 r Na to jsem pred chvili koukal no jako hodne dobre von Jinak bal jsem se kliknout aby tam byli poo´s tak jsem si ujistil
Listopad 4, 200915 r Na to jsem pred chvili koukal no jako hodne dobre von Jinak bal jsem se kliknout aby tam byli poo´s tak jsem si ujistil Ahoj, tak jsem tu Taky jsem se radši ujistil než jsem kliknul :smich: ty woe,musí být trošku odvážní a furt se nabát nějakýho hovínka
Listopad 4, 200915 r ty woe,musí být trošku odvážní a furt se nabát nějakýho hovínka Jak by rekl Ivan Hlinka, "přece se z toho neposerem"
Listopad 4, 200915 r Ahoj, tak jsem tu Taky jsem se radši ujistil než jsem kliknul :smich: Ahoj tak co na prednasce?
Listopad 4, 200915 r Ahoj tak co na prednasce? Teď mám hodinku volna, tak odpočívám, jinak nuda, teď mě čekají 2 hodiny správního práva a pak trojhodinovka angliny
Listopad 4, 200915 r Tak ta anglina bude v pohode ale trojhodinovka je maso, no jinak ja za chvili mazu na obed to jsem zvedavy za ten vytvor co tam zase bude
Listopad 4, 200915 r Tak ta anglina bude v pohode ale trojhodinovka je maso, no jinak ja za chvili mazu na obed to jsem zvedavy za ten vytvor co tam zase bude při druhý hodině už umírám
Listopad 4, 200915 r Tak ta anglina bude v pohode ale trojhodinovka je maso, no jinak ja za chvili mazu na obed to jsem zvedavy na ten vytvor co po tom bude Obyčejný hovínko
Listopad 4, 200915 r neznas prislovy ze i z hovna se da uplacat kulicka to se dělá ze šušní,néé??? :smich:
Listopad 4, 200915 r no já dnes ani nejdu se ani nedivím, bys jsme pak akorát mohly hodnotit , tak si dej suchej rohlík a žvejkej
Listopad 4, 200915 r jj jdu si asi koupit jen nějaký ovoce,víc asi nedám No dobry by na to mohlo byt jablko , ty jsou dobre na streva
Listopad 4, 200915 r já bych ho nepodceňoval...třeba se pochlapí a předvede se nám Treba se nam v tomto smeru pochlapi a uvidime
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.