Tomas86 Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 Na to jsem pred chvili koukal no jako hodne dobre von Jinak bal jsem se kliknout aby tam byli poo´s tak jsem si ujistil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 Ahoj, tak jsem tu Taky jsem se radši ujistil než jsem kliknul :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 Kua tak snad ondra neni uplna svin ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 Na to jsem pred chvili koukal no jako hodne dobre von Jinak bal jsem se kliknout aby tam byli poo´s tak jsem si ujistil Ahoj, tak jsem tu Taky jsem se radši ujistil než jsem kliknul :smich: ty woe,musí být trošku odvážní a furt se nabát nějakýho hovínka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 tak já jsem teď po jídle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 tak já jsem teď po jídle a ?? se bojis ze by te to inspirovalo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 nn, jen si nechci kazit chuť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 neznas prislovy ze i z hovna se da uplacat kulicka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 ty woe,musí být trošku odvážní a furt se nabát nějakýho hovínka Jak by rekl Ivan Hlinka, "přece se z toho neposerem" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 neznas prislovy ze i z hovna se da uplacat kulicka To opravdu ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 Ahoj, tak jsem tu Taky jsem se radši ujistil než jsem kliknul :smich: Ahoj tak co na prednasce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 neznas prislovy ze i z hovna se da uplacat kulicka ne-e bohužel lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 Ahoj tak co na prednasce? Teď mám hodinku volna, tak odpočívám, jinak nuda, teď mě čekají 2 hodiny správního práva a pak trojhodinovka angliny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 Tak ta anglina bude v pohode ale trojhodinovka je maso, no jinak ja za chvili mazu na obed to jsem zvedavy za ten vytvor co tam zase bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 Tak ta anglina bude v pohode ale trojhodinovka je maso, no jinak ja za chvili mazu na obed to jsem zvedavy za ten vytvor co tam zase bude při druhý hodině už umírám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 Tak ta anglina bude v pohode ale trojhodinovka je maso, no jinak ja za chvili mazu na obed to jsem zvedavy na ten vytvor co po tom bude Obyčejný hovínko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 tak já jsem teď po jídle no já dnes ani nejdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 neznas prislovy ze i z hovna se da uplacat kulicka to se dělá ze šušní,néé??? :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 Obyčejný hovínko Vis ze bych se ani nedivil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 no já dnes ani nejdu Porad ty problemy Ondro? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 no já dnes ani nejdu se ani nedivím, bys jsme pak akorát mohly hodnotit , tak si dej suchej rohlík a žvejkej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 Obyčejný hovínko já bych ho nepodceňoval...třeba se pochlapí a předvede se nám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 Porad ty problemy Ondro? jj jdu si asi koupit jen nějaký ovoce,víc asi nedám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 jj jdu si asi koupit jen nějaký ovoce,víc asi nedám No dobry by na to mohlo byt jablko , ty jsou dobre na streva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 já bych ho nepodceňoval...třeba se pochlapí a předvede se nám Treba se nam v tomto smeru pochlapi a uvidime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.