Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor
prej ZASE....to já už si docela zvyknul na některé "hlody" tady

já vím, jsem banda.. :smich:

• Autor
Marku,Marku...ze začátku jsem to nepochopil s tou prdeli a pak jsem to přečetl ještě jednou a tlemim se tomu na celej byt!!! :palec2: To se povedlo!

jsem rád že jsem Tě o dovolený pobavil ;)

Dovolená na dvě věci...stejně musim do kanclu.Neni nad to vypadnout někam daleko-vypnout mobil a mozek...stejně od rána otravujou na telefon :aggressive:

• Autor

Já mám o dovolený to samý....služební telefon je děs a hrůza....a ještě když jsem nejdůležitější osoba ve firmě...volaj furt...ale co hlavně že makám a dostávám celej slušněj plat...mám služební internet doma....navigavi ...dva telefony....a ostatní různé výhodičky....

Jasně.Já se sice stěžuju ale každé ráno děkuju tomu nahoře že mám relativně slušnou práci ;)

Brééé ráno :)

Ráno??? Snad poledne Jiřiku!

No jo Oskar uz vylez :) SEm si nevsim .))) ... romane jestli to proserou tak se neznam :) skocim si dolu vsadit .))))

Mám obavu že ano...hele jak s tou neděli? Přijedeš?

No v nedeli je hokej :))

No a? Budeme jist a koukat u mě!

• Autor

Ty Romane nebejt k Tobě tak deleko, jsem tam jako na koni..jídlo to je moje :-)

Marku: tak udělej výlet a přijed ne? Myslim to smrtelně vážně!

:

• Autor

Jo rád bych, ale manželka při mateřský pracuje a nevychází čas....hlídání prcka....znáš to...

• Autor

Simply Clever

Loučím se s Váma :)

• Autor

Měj se...já pomalu taky..jedu služebně do jedný naší nemovitosti nechat udělat nový okna...chjo....tak večer...

jen se vratim z korza po městě tak všici zdrhnou....no nic dam si jedno - dvě ....at je mi večer v práci vesele .-)

Tak je tu mrtvo tak litam po foru :)

a co si objevil noveho???..... ja mam nějaky roupy tak taky koukam co bych novyho na toho svyho dabla pořídil

To ja taky ... chci tam od Vasi tempomata :) ale pokazdy kdyz se zamyslim co noveho spomenu si na starou a je po napadu :))

:D :D :D ..... tak to mame podobný...taky mi vymluvila když sem chtěl udělat snížení... :D :D :D ....joo tempopat bych taky bral ale bohužel na ten muj model nejde :-( teda to sem vičet u Honzi72 kterej je taky dodělává

No k Honzovi sem mel taky namireno , ale mam cestu k vasovi a je o dost levnejsi tak to bych to sfouknul... btw jak to ze nejde???

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.