Květen 7, 200916 r Autor prej ZASE....to já už si docela zvyknul na některé "hlody" tady já vím, jsem banda..
Květen 7, 200916 r Autor Marku,Marku...ze začátku jsem to nepochopil s tou prdeli a pak jsem to přečetl ještě jednou a tlemim se tomu na celej byt!!! To se povedlo! jsem rád že jsem Tě o dovolený pobavil
Květen 7, 200916 r Dovolená na dvě věci...stejně musim do kanclu.Neni nad to vypadnout někam daleko-vypnout mobil a mozek...stejně od rána otravujou na telefon
Květen 7, 200916 r Autor Já mám o dovolený to samý....služební telefon je děs a hrůza....a ještě když jsem nejdůležitější osoba ve firmě...volaj furt...ale co hlavně že makám a dostávám celej slušněj plat...mám služební internet doma....navigavi ...dva telefony....a ostatní různé výhodičky....
Květen 7, 200916 r Jasně.Já se sice stěžuju ale každé ráno děkuju tomu nahoře že mám relativně slušnou práci
Květen 7, 200916 r Kuci: prosím o Vaše hlasování.Díky moc. http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...&start=4850
Květen 7, 200916 r No jo Oskar uz vylez SEm si nevsim .))) ... romane jestli to proserou tak se neznam skocim si dolu vsadit .))))
Květen 7, 200916 r Autor Ty Romane nebejt k Tobě tak deleko, jsem tam jako na koni..jídlo to je moje :-)
Květen 7, 200916 r Autor Jo rád bych, ale manželka při mateřský pracuje a nevychází čas....hlídání prcka....znáš to...
Květen 7, 200916 r Autor Měj se...já pomalu taky..jedu služebně do jedný naší nemovitosti nechat udělat nový okna...chjo....tak večer...
Květen 7, 200916 r jen se vratim z korza po městě tak všici zdrhnou....no nic dam si jedno - dvě ....at je mi večer v práci vesele .-)
Květen 7, 200916 r a co si objevil noveho???..... ja mam nějaky roupy tak taky koukam co bych novyho na toho svyho dabla pořídil
Květen 7, 200916 r To ja taky ... chci tam od Vasi tempomata ale pokazdy kdyz se zamyslim co noveho spomenu si na starou a je po napadu )
Květen 7, 200916 r :D ..... tak to mame podobný...taky mi vymluvila když sem chtěl udělat snížení... :D ....joo tempopat bych taky bral ale bohužel na ten muj model nejde :-( teda to sem vičet u Honzi72 kterej je taky dodělává
Květen 7, 200916 r No k Honzovi sem mel taky namireno , ale mam cestu k vasovi a je o dost levnejsi tak to bych to sfouknul... btw jak to ze nejde???
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.