Marek Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 prej ZASE....to já už si docela zvyknul na některé "hlody" tady já vím, jsem banda.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Marku,Marku...ze začátku jsem to nepochopil s tou prdeli a pak jsem to přečetl ještě jednou a tlemim se tomu na celej byt!!! To se povedlo! jsem rád že jsem Tě o dovolený pobavil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Dovolená na dvě věci...stejně musim do kanclu.Neni nad to vypadnout někam daleko-vypnout mobil a mozek...stejně od rána otravujou na telefon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Já mám o dovolený to samý....služební telefon je děs a hrůza....a ještě když jsem nejdůležitější osoba ve firmě...volaj furt...ale co hlavně že makám a dostávám celej slušněj plat...mám služební internet doma....navigavi ...dva telefony....a ostatní různé výhodičky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Jasně.Já se sice stěžuju ale každé ráno děkuju tomu nahoře že mám relativně slušnou práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Brééé ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Ráno??? Snad poledne Jiřiku! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Kuci: prosím o Vaše hlasování.Díky moc. http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...&start=4850 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 No jo Oskar uz vylez SEm si nevsim .))) ... romane jestli to proserou tak se neznam skocim si dolu vsadit .)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Mám obavu že ano...hele jak s tou neděli? Přijedeš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 No v nedeli je hokej ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 No a? Budeme jist a koukat u mě! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Ty Romane nebejt k Tobě tak deleko, jsem tam jako na koni..jídlo to je moje :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Marku: tak udělej výlet a přijed ne? Myslim to smrtelně vážně! : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Jo rád bych, ale manželka při mateřský pracuje a nevychází čas....hlídání prcka....znáš to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 ŠKODA! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Simply Clever Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Loučím se s Váma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Měj se...já pomalu taky..jedu služebně do jedný naší nemovitosti nechat udělat nový okna...chjo....tak večer... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 jen se vratim z korza po městě tak všici zdrhnou....no nic dam si jedno - dvě ....at je mi večer v práci vesele .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Tak je tu mrtvo tak litam po foru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 a co si objevil noveho???..... ja mam nějaky roupy tak taky koukam co bych novyho na toho svyho dabla pořídil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 To ja taky ... chci tam od Vasi tempomata ale pokazdy kdyz se zamyslim co noveho spomenu si na starou a je po napadu ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 :D ..... tak to mame podobný...taky mi vymluvila když sem chtěl udělat snížení... :D ....joo tempopat bych taky bral ale bohužel na ten muj model nejde :-( teda to sem vičet u Honzi72 kterej je taky dodělává Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 No k Honzovi sem mel taky namireno , ale mam cestu k vasovi a je o dost levnejsi tak to bych to sfouknul... btw jak to ze nejde??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.