Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

JJ zustanu u ni a hlavne ty prace i kdyz ta mi nevadi ale toho casu moc neni a jezdit potrebuju :(
Tak mě by to taky bavilo, ale právě ten čas a glavně peníze! :feve:

myslím že ty věci by se daly sehnat za relativně rozumnej peníz,ale toho času a mrdání s tím...né to opravdu nechci ani pomyslet

Ten jsem přesně myslel :smich: :smich: :smich:

si říkám strom jako strom nééé :kol-130:

myslím že ty věci by se daly sehnat za relativně rozumnej peníz,ale toho času a mrdání s tím...né to opravdu nechci ani pomyslet

tak tak, radši na to ani nemyslet......... dobře přiznávám jsem, jsem moc pohodlnej :smich: :smich:

si říkám strom jako strom nééé :kol-130:

no o tom by se dalo polemizovat :p

tak já na tyto věci mám kámoše a ten je mooc šikovnej,ale kdybych mu toto řekl že budem dělat tak mě pošle do řiti lol

hmm tak to vůbec neznám,říkáš že je to prdel...

Hodne heavy serial .)

Koukam sami labuznik s tim sirupem lol

tak já na tyto věci mám kámoše a ten je mooc šikovnej,ale kdybych mu toto řekl že budem dělat tak mě pošle do řiti lol

Tak se ho zeptej kolik by za chtel a ze bychom to mohli spachat :)

Koukam sami labuznik s tim sirupem lol

dal by sis jo? :smich:

Tak me to bavi penize by i na to byli cca mel bych na to 50tis ale tak nevim zda to ma cenu, radsi asi necham fabku, jezdi to lip spotreba mensi a mam uz hromadu veci bez prace :)

dal by sis jo? :smich:

priznam se ze totok opravdu ne lol

Tak me to bavi penize by i na to byli cca mel bych na to 50tis ale tak nevim zda to ma cenu, radsi asi necham fabku, jezdi to lip spotreba mensi a mam uz hromadu veci bez prace :)

přesně, ve fábce máš o hodně lepší motor :palec2:

priznam se ze totok opravdu ne lol

no toto, ty nechceš Ondrův sirup!!?? lol lol

no toto, ty nechceš Ondrův sirup!!?? lol lol

nene to ja radsi damskou smetanku :)lol

nene to ja radsi damskou smetanku :)lol

teď nevím co myslíš tou smetánkou lol to já radši čistou a umytou :smich:

přesně, ve fábce máš o hodně lepší motor :palec2:

No musim na druhou stranu rict ze me docela prekvapilo jak to jede mozna je to i tim jak to ma malo najeto a spotreba neni spatna porad se to drzi kolem 6,5-7 ale porad to neni jak u TDI lol jinak presne ten motor a ta vybava jsem presvedcen ze zustane u fabky, jen jeste ted ty kola, porad premyslim, ze 17 = vyssi spotreba, mensi dynamika, mensi komfort, tak jestli nevzit 16" model Poli jak prodava tady Remus :(

teď nevím co myslíš tou smetánkou lol to já radši čistou a umytou :smich:

No tak to je jasny ze cistou umytou a vyholenou, ale po nejake dobe kdyz si s ni hraje tak neni taky uplne sucha ze lol

Upraveno od Tomas86

Toť otázka, v tom ti moc neporadím, kola si musí vybrat každý sám podle sebe, mě se hodně líbí ty O.Z. jak si ukazoval fotku v tvojem vlákně :palec2:

No tak to je jasny ze cistou umytou a vyholenou, ale po nejake dobe kdyz si s ni hraje tak neni taky uplne sucha ze lol

to máme stejný názor :smich: ale tak smetánkou bych to nenazýval :smich:

JJ ty OZ jsou pecka, no ted jen jestli 16" nebo 17" jestli 16" beru ty od Remuse jestli 17" beru od Piskota, pripadne od toho Hynka,a le jeste uvidime :)

to máme stejný názor :smich: ale tak smetánkou bych to nenazýval :smich:

To ja jen kdyz uz jsme byli v teto terminologii lol:palec2:

Jirko posloucháš Skunk Anansie??

JJ ty OZ jsou pecka, no ted jen jestli 16" nebo 17" jestli 16" beru ty od Remuse jestli 17" beru od Piskota, pripadne od toho Hynka,a le jeste uvidime :)

tak jsetli budeš snižovat, tak bych dal ty 17ky

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.