Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
JJ zustanu u ni a hlavne ty prace i kdyz ta mi nevadi ale toho casu moc neni a jezdit potrebuju :(
Tak mě by to taky bavilo, ale právě ten čas a glavně peníze! :feve:

myslím že ty věci by se daly sehnat za relativně rozumnej peníz,ale toho času a mrdání s tím...né to opravdu nechci ani pomyslet

Vloženo
myslím že ty věci by se daly sehnat za relativně rozumnej peníz,ale toho času a mrdání s tím...né to opravdu nechci ani pomyslet

tak tak, radši na to ani nemyslet......... dobře přiznávám jsem, jsem moc pohodlnej :smich: :smich:

Vloženo
tak já na tyto věci mám kámoše a ten je mooc šikovnej,ale kdybych mu toto řekl že budem dělat tak mě pošle do řiti lol

Tak se ho zeptej kolik by za chtel a ze bychom to mohli spachat :)

Vloženo

Tak me to bavi penize by i na to byli cca mel bych na to 50tis ale tak nevim zda to ma cenu, radsi asi necham fabku, jezdi to lip spotreba mensi a mam uz hromadu veci bez prace :)

Vloženo
Tak me to bavi penize by i na to byli cca mel bych na to 50tis ale tak nevim zda to ma cenu, radsi asi necham fabku, jezdi to lip spotreba mensi a mam uz hromadu veci bez prace :)

přesně, ve fábce máš o hodně lepší motor :palec2:

Vloženo
přesně, ve fábce máš o hodně lepší motor :palec2:

No musim na druhou stranu rict ze me docela prekvapilo jak to jede mozna je to i tim jak to ma malo najeto a spotreba neni spatna porad se to drzi kolem 6,5-7 ale porad to neni jak u TDI lol jinak presne ten motor a ta vybava jsem presvedcen ze zustane u fabky, jen jeste ted ty kola, porad premyslim, ze 17 = vyssi spotreba, mensi dynamika, mensi komfort, tak jestli nevzit 16" model Poli jak prodava tady Remus :(

Vloženo (editace)
teď nevím co myslíš tou smetánkou lol to já radši čistou a umytou :smich:

No tak to je jasny ze cistou umytou a vyholenou, ale po nejake dobe kdyz si s ni hraje tak neni taky uplne sucha ze lol

Editováno: , autor: Tomas86
Vloženo
No tak to je jasny ze cistou umytou a vyholenou, ale po nejake dobe kdyz si s ni hraje tak neni taky uplne sucha ze lol

to máme stejný názor :smich: ale tak smetánkou bych to nenazýval :smich:

Vloženo
JJ ty OZ jsou pecka, no ted jen jestli 16" nebo 17" jestli 16" beru ty od Remuse jestli 17" beru od Piskota, pripadne od toho Hynka,a le jeste uvidime :)

tak jsetli budeš snižovat, tak bych dal ty 17ky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...