spineshank Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 JJ zustanu u ni a hlavne ty prace i kdyz ta mi nevadi ale toho casu moc neni a jezdit potrebuju Tak mě by to taky bavilo, ale právě ten čas a glavně peníze! myslím že ty věci by se daly sehnat za relativně rozumnej peníz,ale toho času a mrdání s tím...né to opravdu nechci ani pomyslet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 Ten jsem přesně myslel :smich: si říkám strom jako strom nééé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 myslím že ty věci by se daly sehnat za relativně rozumnej peníz,ale toho času a mrdání s tím...né to opravdu nechci ani pomyslet tak tak, radši na to ani nemyslet......... dobře přiznávám jsem, jsem moc pohodlnej :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 si říkám strom jako strom nééé no o tom by se dalo polemizovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 tak já na tyto věci mám kámoše a ten je mooc šikovnej,ale kdybych mu toto řekl že budem dělat tak mě pošle do řiti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 hmm tak to vůbec neznám,říkáš že je to prdel... Hodne heavy serial .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 Koukam sami labuznik s tim sirupem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 tak já na tyto věci mám kámoše a ten je mooc šikovnej,ale kdybych mu toto řekl že budem dělat tak mě pošle do řiti Tak se ho zeptej kolik by za chtel a ze bychom to mohli spachat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 Koukam sami labuznik s tim sirupem dal by sis jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 myslím že ty věci by se daly sehnat za relativně rozumnej peníz,ale toho času a mrdání s tím...né to opravdu nechci ani pomyslet Tak me to bavi penize by i na to byli cca mel bych na to 50tis ale tak nevim zda to ma cenu, radsi asi necham fabku, jezdi to lip spotreba mensi a mam uz hromadu veci bez prace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 dal by sis jo? priznam se ze totok opravdu ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 Tak me to bavi penize by i na to byli cca mel bych na to 50tis ale tak nevim zda to ma cenu, radsi asi necham fabku, jezdi to lip spotreba mensi a mam uz hromadu veci bez prace přesně, ve fábce máš o hodně lepší motor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 priznam se ze totok opravdu ne no toto, ty nechceš Ondrův sirup!!?? lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 no toto, ty nechceš Ondrův sirup!!?? lol nene to ja radsi damskou smetanku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 nene to ja radsi damskou smetanku teď nevím co myslíš tou smetánkou to já radši čistou a umytou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 přesně, ve fábce máš o hodně lepší motor No musim na druhou stranu rict ze me docela prekvapilo jak to jede mozna je to i tim jak to ma malo najeto a spotreba neni spatna porad se to drzi kolem 6,5-7 ale porad to neni jak u TDI jinak presne ten motor a ta vybava jsem presvedcen ze zustane u fabky, jen jeste ted ty kola, porad premyslim, ze 17 = vyssi spotreba, mensi dynamika, mensi komfort, tak jestli nevzit 16" model Poli jak prodava tady Remus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 (editace) teď nevím co myslíš tou smetánkou to já radši čistou a umytou No tak to je jasny ze cistou umytou a vyholenou, ale po nejake dobe kdyz si s ni hraje tak neni taky uplne sucha ze Editováno: 4. Listopad 2009, autor: Tomas86 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 Toť otázka, v tom ti moc neporadím, kola si musí vybrat každý sám podle sebe, mě se hodně líbí ty O.Z. jak si ukazoval fotku v tvojem vlákně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 No tak to je jasny ze cistou umytou a vyholenou, ale po nejake dobe kdyz si s ni hraje tak neni taky uplne sucha ze to máme stejný názor ale tak smetánkou bych to nenazýval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 JJ ty OZ jsou pecka, no ted jen jestli 16" nebo 17" jestli 16" beru ty od Remuse jestli 17" beru od Piskota, pripadne od toho Hynka,a le jeste uvidime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 to máme stejný názor ale tak smetánkou bych to nenazýval To ja jen kdyz uz jsme byli v teto terminologii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 Tak co chlapi , nepojedete nekdo? http://www.essen-motorshow.de/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 Jirko posloucháš Skunk Anansie?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 JJ ty OZ jsou pecka, no ted jen jestli 16" nebo 17" jestli 16" beru ty od Remuse jestli 17" beru od Piskota, pripadne od toho Hynka,a le jeste uvidime tak jsetli budeš snižovat, tak bych dal ty 17ky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 Tak co chlapi , nepojedete nekdo? http://www.essen-motorshow.de/ to je nějaká gay swingers párty cooo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.