Evers Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 Cus .... Ondro tak to neklaplo mel sem nejaky povinnosti a ne a ne to zkoncit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 Dobre dopoledne chlapi jak se mate Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 Cus .... Ondro tak to neklaplo mel sem nejaky povinnosti a ne a ne to zkoncit jasný,chápu jen bachca ať si neuděláš pliskejř Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 Dobre dopoledne chlapi jak se mate no docela mě bolí záda,zatím sem se nepsral tak asi dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 no docela mě bolí záda,zatím sem se nepsral tak asi dobře Tak to je pozitivni zprava dne a co uz se to lepsi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 tak ještě takovej divnej pocit přetrvává v břichu,ale snad už bude dobře,uvidíme co po obědě,dnes to vypadá na segedín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 Tome budeš teda chtít je to samost.logo FII???chystám objednávku tak se ptám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 Ahoj lidi, jak se vede. Ondro dáš si dnes segedín, no nevím, to zelí aby neudělalo svoje A logo dnes dorazilo, moc díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 No ja nevim vcera jsem to videl na Fabce na netu mela to po tou hrtanou listy nevim zda je to lepsi nad hranou v urovni znaku skoda na zadnich vratech, no pokud to neni posledni objednavka, tak bych to zatim odlozil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 tak ještě takovej divnej pocit přetrvává v břichu,ale snad už bude dobře,uvidíme co po obědě,dnes to vypadá na segedín Ty jo segedin, no aby pak to nebyl segedin no radsi mlcim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 Ahoj lidi, jak se vede. Ondro dáš si dnes segedín, no nevím, to zelí aby neudělalo svoje A logo dnes dorazilo, moc díky OK jsem rád že to rychle došlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 No ja nevim vcera jsem to videl na Fabce na netu mela to po tou hrtanou listy nevim zda je to lepsi nad hranou v urovni znaku skoda na zadnich vratech, no pokud to neni posledni objednavka, tak bych to zatim odlozil OK stejně ti to objednám,protože to za chvíli stejně budeš chtít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 A co na mě útočíte v mojem vlákně, to vám to nestačí tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 Ahoj lidi, jak se vede. Ondro dáš si dnes segedín, no nevím, to zelí aby neudělalo svoje A logo dnes dorazilo, moc díky hele bublanina taky snad dorazí :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 OK stejně ti to objednám,protože to za chvíli stejně budeš chtít Tak Ondro diky, no asi to bude takova tresnicka potom az tam budou kola, pruziny, folie, sundam bocni listy, bude to takovy clean style a pak jen dezentne novy napis fabia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 hele bublanina taky snad dorazí :smich: A ta pak rychle vyrazi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 A co na mě útočíte v mojem vlákně, to vám to nestačí tady Libora my jsme neutocili to boubela, my jsme se jen ptali nic vic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 hele bublanina taky snad dorazí :smich: ale tu si měl poslad expres, takhle na ní už bude vábný povlak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 Libora my jsme neutocili to boubela, my jsme se jen ptali nic vic jo, já si dělám srandu, mě to nevadí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 Tak je dobre ze to beres sportovne to clovek musi tady je to sranda a fajn lidi, no tak uz se tesim az k vam na sever prijedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 Tak Ondro diky, no asi to bude takova tresnicka potom az tam budou kola, pruziny, folie, sundam bocni listy, bude to takovy clean style a pak jen dezentne novy napis fabia to je jasný bez chrom.čudlu a face loga jako bys nebyl...že Libore Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 ale tu si měl poslad expres, takhle na ní už bude vábný povlak to bude jako hermelín..jemná plíseň na povrchu....delikatesa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 kvůli tomuhle bych se nezrazil tak snad tu nebude vánice, až přijedeš, my tu dnes máme nádherně, jak na jaře Tak musím někde sehnat vlasec a odpoledne se pustím do toho loga Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 to bude jako hermelín..jemná plíseň na povrchu....delikatesa jj už se těším, až si to dám jako zákusek ke kávě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 to je jasný bez chrom.čudlu a face loga jako bys nebyl...že Libore tak tak, já už vše splňuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.