baris Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 teď to musíš pořádně očistit a pak jen nalepit to až po obědě, musím nabrat sílu jen mě zajímá, jak to tam bude držet, tady to bylo přilepený nějakou gumou či co to je, a na tom novým je jen taková samolepka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 Ondro ten napis fabia je vcelku na spolecne podkladu nebo se to lepi pismenko po pismenku ja ze s moji sikovnsoti na takove veci to neni dvakrat slavne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 teda Tome,se nezdáš :smich: no az takhle teda ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 Ondro ten napis fabia je vcelku na spolecne podkladu nebo se to lepi pismenko po pismenku ja ze s moji sikovnsoti na takove veci to neni dvakrat slavne lepí se to celý najednou, já se toho taky bál, aby mi to nějak nelítalo :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 Ondro ten napis fabia je vcelku na spolecne podkladu nebo se to lepi pismenko po pismenku ja ze s moji sikovnsoti na takove veci to neni dvakrat slavne je to na transp folii vcelku,to abys to nenalepil blbě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 Co si za to říká?? Zeptam se ho me opravdu dava perfektni ceny az je mi trapne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 je to na transp folii vcelku,to abys to nenalepil blbě Takze pro me jak delany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 5. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 Nazdar t-lamy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 to až po obědě, musím nabrat sílu jen mě zajímá, jak to tam bude držet, tady to bylo přilepený nějakou gumou či co to je, a na tom novým je jen taková samolepka ošistíš,odmastíš,nalepíš...drží to jak prase,mám to taky tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 Nazdar chlape tak co jeste se flakame doma? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 tak ty stare jsou na pěnovce ne ?? A ta nová tenká oboustranka ne M? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 Nazdar t-lamy čau to je jako pozdrav od T-mobile??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 Ja prave jak jsem spravoval ty zadni vrata a daval je cele do laku, tak tam nemam nic, no je to takove divne , no nevim jeste kam dat ten napis hodim foto jedny fabky kde to ma, ale ja bych to asi dal do urovne toho znaku skoda, tedy nad hranu nevim co je lepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 Ja prave jak jsem spravoval ty zadni vrata a daval je cele do laku, tak tam nemam nic, no je to takove divne , no nevim jeste kam dat ten napis hodim foto jedny fabky kde to ma, ale ja bych to asi dal do urovne toho znaku skoda, tedy nad hranu nevim co je lepsi Já to dám tam kde byl starej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 Já to dám tam kde byl starej jj dal jsem ho tam taky tak a vypadá to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 Nazdar Mraku včera jsme dě zase trochu drbali neva ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 (editace) na oběd, hlad překonal touhu být tu s váma zatim čau Editováno: 5. Listopad 2009, autor: baris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 A kde ste ten starej meli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 (editace) Videl jsem ten napis tady , tady jsem ja mel i ten puvodni, ktery jsem sundal, a tak nevim zda to patri sem nebo nahoru nad tu hranu diky Editováno: 5. Listopad 2009, autor: Tomas86 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 K cemu jsou ty chromove kolicky co si mu s tim poslal ondro ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 tak takhle se mě to moc nelíbí Tome Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 K cemu jsou ty chromove kolicky co si mu s tim poslal ondro ? ty sem mu neposlal já,ale jsou do dveří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 No me prave taky ne, to tam radsi nebudu mit nic, ja bych to dal nad tu hranu jako to ma Mates, co rikas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 (editace) K cemu jsou ty chromove kolicky co si mu s tim poslal ondro ? je to soucast vnitrniho chrom packetku (kolicky do dveri chormove - tak to mela verze elegance, pak chromove klicky na otevirani dveri a pak chromovy cudl na rucni brzde ) Editováno: 5. Listopad 2009, autor: Tomas86 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 No me prave taky ne, to tam radsi nebudu mit nic, ja bych to dal nad tu hranu jako to ma Mates, co rikas? jj tak to mám i já na svým autě,vypadá to tak fakt líp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.