Listopad 5, 200915 r teď to musíš pořádně očistit a pak jen nalepit to až po obědě, musím nabrat sílu jen mě zajímá, jak to tam bude držet, tady to bylo přilepený nějakou gumou či co to je, a na tom novým je jen taková samolepka
Listopad 5, 200915 r Ondro ten napis fabia je vcelku na spolecne podkladu nebo se to lepi pismenko po pismenku ja ze s moji sikovnsoti na takove veci to neni dvakrat slavne
Listopad 5, 200915 r Ondro ten napis fabia je vcelku na spolecne podkladu nebo se to lepi pismenko po pismenku ja ze s moji sikovnsoti na takove veci to neni dvakrat slavne lepí se to celý najednou, já se toho taky bál, aby mi to nějak nelítalo :smich:
Listopad 5, 200915 r Ondro ten napis fabia je vcelku na spolecne podkladu nebo se to lepi pismenko po pismenku ja ze s moji sikovnsoti na takove veci to neni dvakrat slavne je to na transp folii vcelku,to abys to nenalepil blbě
Listopad 5, 200915 r to až po obědě, musím nabrat sílu jen mě zajímá, jak to tam bude držet, tady to bylo přilepený nějakou gumou či co to je, a na tom novým je jen taková samolepka ošistíš,odmastíš,nalepíš...drží to jak prase,mám to taky tak
Listopad 5, 200915 r Ja prave jak jsem spravoval ty zadni vrata a daval je cele do laku, tak tam nemam nic, no je to takove divne , no nevim jeste kam dat ten napis hodim foto jedny fabky kde to ma, ale ja bych to asi dal do urovne toho znaku skoda, tedy nad hranu nevim co je lepsi
Listopad 5, 200915 r Ja prave jak jsem spravoval ty zadni vrata a daval je cele do laku, tak tam nemam nic, no je to takove divne , no nevim jeste kam dat ten napis hodim foto jedny fabky kde to ma, ale ja bych to asi dal do urovne toho znaku skoda, tedy nad hranu nevim co je lepsi Já to dám tam kde byl starej
Listopad 5, 200915 r na oběd, hlad překonal touhu být tu s váma zatim čau Upraveno Listopad 5, 200915 r od baris
Listopad 5, 200915 r Videl jsem ten napis tady , tady jsem ja mel i ten puvodni, ktery jsem sundal, a tak nevim zda to patri sem nebo nahoru nad tu hranu diky Upraveno Listopad 5, 200915 r od Tomas86
Listopad 5, 200915 r K cemu jsou ty chromove kolicky co si mu s tim poslal ondro ? ty sem mu neposlal já,ale jsou do dveří
Listopad 5, 200915 r No me prave taky ne, to tam radsi nebudu mit nic, ja bych to dal nad tu hranu jako to ma Mates, co rikas?
Listopad 5, 200915 r K cemu jsou ty chromove kolicky co si mu s tim poslal ondro ? je to soucast vnitrniho chrom packetku (kolicky do dveri chormove - tak to mela verze elegance, pak chromove klicky na otevirani dveri a pak chromovy cudl na rucni brzde ) Upraveno Listopad 5, 200915 r od Tomas86
Listopad 5, 200915 r No me prave taky ne, to tam radsi nebudu mit nic, ja bych to dal nad tu hranu jako to ma Mates, co rikas? jj tak to mám i já na svým autě,vypadá to tak fakt líp
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.