Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
teď to musíš pořádně očistit a pak jen nalepit :palec2:

to až po obědě, musím nabrat sílu :smich: jen mě zajímá, jak to tam bude držet, tady to bylo přilepený nějakou gumou či co to je, a na tom novým je jen taková samolepka

Vloženo
Ondro ten napis fabia je vcelku na spolecne podkladu nebo se to lepi pismenko po pismenku ja ze s moji sikovnsoti na takove veci to neni dvakrat slavne :D

lepí se to celý najednou, já se toho taky bál, aby mi to nějak nelítalo :smich: :smich:

Vloženo
Ondro ten napis fabia je vcelku na spolecne podkladu nebo se to lepi pismenko po pismenku ja ze s moji sikovnsoti na takove veci to neni dvakrat slavne :D

;)

je to na transp folii vcelku,to abys to nenalepil blbě ;)

Vloženo
to až po obědě, musím nabrat sílu :smich: jen mě zajímá, jak to tam bude držet, tady to bylo přilepený nějakou gumou či co to je, a na tom novým je jen taková samolepka

ošistíš,odmastíš,nalepíš...drží to jak prase,mám to taky tak

Vloženo

Ja prave jak jsem spravoval ty zadni vrata a daval je cele do laku, tak tam nemam nic, no je to takove divne , no nevim jeste kam dat ten napis hodim foto jedny fabky kde to ma, ale ja bych to asi dal do urovne toho znaku skoda, tedy nad hranu nevim co je lepsi :)

Vloženo
Ja prave jak jsem spravoval ty zadni vrata a daval je cele do laku, tak tam nemam nic, no je to takove divne , no nevim jeste kam dat ten napis hodim foto jedny fabky kde to ma, ale ja bych to asi dal do urovne toho znaku skoda, tedy nad hranu nevim co je lepsi :)

Já to dám tam kde byl starej

Vloženo (editace)

Videl jsem ten napis tady , tady jsem ja mel i ten puvodni, ktery jsem sundal, a tak nevim zda to patri sem nebo nahoru nad tu hranu diky :)

post-23001-1257417954_thumb.jpg

Editováno: , autor: Tomas86
Vloženo (editace)
K cemu jsou ty chromove kolicky co si mu s tim poslal ondro ?

je to soucast vnitrniho chrom packetku (kolicky do dveri chormove - tak to mela verze elegance, pak chromove klicky na otevirani dveri a pak chromovy cudl na rucni brzde :) )

Editováno: , autor: Tomas86

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...