Tomas86 Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 Mas nekde foto, nebo nekoho kdo to tak jeste ma? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 Jo takhle to jsou ty kolycky na dverich Ja to tam nemam tak sem si na ne nevzpomel ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 5. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 Nazdar Mraku včera jsme dě zase trochu drbali neva ? neva...ani mě nehučelo v hlavě..takže to bylo slaboučký Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 5. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 Nazdar chlape tak co jeste se flakame doma? už makám...dneska objednán novej NTB HP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 JJ Jirko ty uz se mas, ty uz tam nemas kolicky to ma mamka v ibize a vypada to dobre a mas tam jen diodu u ridicovych dveri tam nahore jak maji byt kolicky No jinak co kdo dneska mate k obedu, nam dneska delaji rizek a salat, no to zas bude, ty salaty jsou tady za trest Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 už makám...dneska objednán novej NTB HP No tak hlavne ze uz ti je lip, no tak super , tak pristi tyden uz budes ficet na novym železe?Takze nakonec jste sli do toho HP? No nas to taky bude cekat, ze se presedla z FSC na HP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 5. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 jo vyhrálo to HP..jak výbavou tak hlavně cenou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 JJ a uz tam budou Wokna 7 vid, no my v praci jedeme porad na XP, je to kvuli SAPu, ktery zatim neni pripraven Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 5. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 jo mám W7.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 maro jaky jsou ty sedmicky ??? )) Tome presne tak je to koliky jsou pro buzeranty .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 5. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 Okna 7 budou příští týden..dnes objednáno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 tak co tu hazis rozumy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 5. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 nikdo tady nic nehází...co to meleš..jen že mám obj novej NTB s W7.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 maro jaky jsou ty sedmicky ??? )) Tome presne tak je to koliky jsou pro buzeranty .) Ale ja bukvice nejsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 Tak hura obed se dal prezit nebyl bramborovy salat ale bram, kase tak aspon ze tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 5. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 Ale ja bukvice nejsem to nikdy s určitostí nevíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 Tome, já mám ten znak nahoře, tak se kdyžtak koukni, jeu mě vidět hned na první stránce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 Maro ale tak tohle zrovna s uricitosti vim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 Tome, já mám ten znak nahoře, tak se kdyžtak koukni, jeu mě vidět hned na první stránce Jj presne takhle nad tou hranou je to dobry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 už makám...dneska objednán novej NTB HP no hlavně ať na něm rozjedeě MW2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 tak já jdu lepit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 tak pánové,segedínek luxusní,dal jsem si jej místo avízované knedly s chlebem a zatím paráda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 5. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 no hlavně ať na něm rozjedeě MW2 tak to jediný tam nepůjde to tě ujišťuju.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 5. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 tak pánové,segedínek luxusní,dal jsem si jej místo avízované knedly s chlebem a zatím paráda no uvidíš co to zelíčko s tebou udělá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 5. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 tak já jdu lepit a jéje to bude něco... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.