Listopad 5, 200915 r Jo takhle to jsou ty kolycky na dverich Ja to tam nemam tak sem si na ne nevzpomel )
Listopad 5, 200915 r Autor Nazdar Mraku včera jsme dě zase trochu drbali neva ? neva...ani mě nehučelo v hlavě..takže to bylo slaboučký
Listopad 5, 200915 r Autor Nazdar chlape tak co jeste se flakame doma? už makám...dneska objednán novej NTB HP
Listopad 5, 200915 r JJ Jirko ty uz se mas, ty uz tam nemas kolicky to ma mamka v ibize a vypada to dobre a mas tam jen diodu u ridicovych dveri tam nahore jak maji byt kolicky No jinak co kdo dneska mate k obedu, nam dneska delaji rizek a salat, no to zas bude, ty salaty jsou tady za trest
Listopad 5, 200915 r už makám...dneska objednán novej NTB HP No tak hlavne ze uz ti je lip, no tak super , tak pristi tyden uz budes ficet na novym železe?Takze nakonec jste sli do toho HP? No nas to taky bude cekat, ze se presedla z FSC na HP
Listopad 5, 200915 r JJ a uz tam budou Wokna 7 vid, no my v praci jedeme porad na XP, je to kvuli SAPu, ktery zatim neni pripraven
Listopad 5, 200915 r maro jaky jsou ty sedmicky ??? )) Tome presne tak je to koliky jsou pro buzeranty .)
Listopad 5, 200915 r maro jaky jsou ty sedmicky ??? )) Tome presne tak je to koliky jsou pro buzeranty .) Ale ja bukvice nejsem
Listopad 5, 200915 r Tak hura obed se dal prezit nebyl bramborovy salat ale bram, kase tak aspon ze tak
Listopad 5, 200915 r Tome, já mám ten znak nahoře, tak se kdyžtak koukni, jeu mě vidět hned na první stránce
Listopad 5, 200915 r Tome, já mám ten znak nahoře, tak se kdyžtak koukni, jeu mě vidět hned na první stránce Jj presne takhle nad tou hranou je to dobry
Listopad 5, 200915 r tak pánové,segedínek luxusní,dal jsem si jej místo avízované knedly s chlebem a zatím paráda
Listopad 5, 200915 r Autor no hlavně ať na něm rozjedeě MW2 tak to jediný tam nepůjde to tě ujišťuju....
Listopad 5, 200915 r Autor tak pánové,segedínek luxusní,dal jsem si jej místo avízované knedly s chlebem a zatím paráda no uvidíš co to zelíčko s tebou udělá
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.