Marek Vloženo 5. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 Maro ale tak tohle zrovna s uricitosti vim vážně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 tak to jediný tam nepůjde to tě ujišťuju.... tak to bych tu předobjednávku zrušil noťas úplně na hovno,bych jim ho rozmlátil o hlavu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 tak já jdu lepit A pak honem fotku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 no uvidíš co to zelíčko s tebou udělá tak dovnitř šlo krásně tak snad i ven půjde taky tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 tak to bych tu předobjednávku zrušil noťas úplně na hovno,bych jim ho rozmlátil o hlavu Ja jsem doporucoval Markovi od FSC, ale tak HP,taky neni zly a jeste taky DELL ujde,porad lepsi nez nejaky Acer, Asus, nebo nejaky no name Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 tak dovnitř šlo krásně tak snad i ven půjde taky tak Hele Ondro to se nenadejes a bude to venku ani nebudes vedet jak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 jestli já půjdu do novýho železa tak taky přikůpím ty wokna7 ,Máro jak je tam budeš mít písni jaký jsou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 vážně JJ ja jsem na zeny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 Hele Ondro to se nenadejes a bude to venku ani nebudes vedet jak no asi si budu dnes hrát na hrdiny...jdu si udělat kafe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 jestli já půjdu do novýho železa tak taky přikůpím ty wokna7 ,Máro jak je tam budeš mít písni jaký jsou. Obcas me ty Widle serou ale tak kdyz treba delame v praci neco na nejakych serverech a ty jedou na Redhaty, tedy zdrojove Linux, tak obcas zlaty Widle ale jde o zvyk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 no asi si budu dnes hrát na hrdiny...jdu si udělat kafe Ty to stesti pokousis dneska tak drzim palce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 5. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 jestli já půjdu do novýho železa tak taky přikůpím ty wokna7 ,Máro jak je tam budeš mít písni jaký jsou. A NEPÍSNU...NECHÁM SI TO JEN PRO SEBE...ABY TO NEVYPADALO ŽE SE VYTAHUJU... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 5. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 JJ ja jsem na zeny NO JEN ABY SE TAM NEOBJEVILO TAKY NĚJAKÝ ZVÍŘÁTKO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 JJ ja jsem na kluky tedáááááááááááááá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 5. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 tak a je to venku Tomasi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 nikdo tady nic nehází...co to meleš..jen že mám obj novej NTB s W7.... ty kecale .. nemas s W7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 5. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 ach jo....mám obj widle 7.....ale vyvracet ti to nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 no kdyz je mas objednany tak preci nemas NTB s W7. Kdyz ty widle nemas jak je muzes mit .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 5. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 dobře tak znovu: MÁM OBJ NTB S OS W7...stačí!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 no vidis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 za kolik ten noťas je?W7 stojej tuším okolo 2500,- že Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 tedáááááááááááááá Jsem cekal kdo to prvni prepise ale tipoval jsem Marka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 za kolik ten noťas je?W7 stojej tuším okolo 2500,- že Ten uz ti nic nerekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 kua hlad .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 NO JEN ABY SE TAM NEOBJEVILO TAKY NĚJAKÝ ZVÍŘÁTKO Nene zadny zviratko tam neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.