Listopad 5, 200915 r tak to jediný tam nepůjde to tě ujišťuju.... tak to bych tu předobjednávku zrušil noťas úplně na hovno,bych jim ho rozmlátil o hlavu
Listopad 5, 200915 r no uvidíš co to zelíčko s tebou udělá tak dovnitř šlo krásně tak snad i ven půjde taky tak
Listopad 5, 200915 r tak to bych tu předobjednávku zrušil noťas úplně na hovno,bych jim ho rozmlátil o hlavu Ja jsem doporucoval Markovi od FSC, ale tak HP,taky neni zly a jeste taky DELL ujde,porad lepsi nez nejaky Acer, Asus, nebo nejaky no name
Listopad 5, 200915 r tak dovnitř šlo krásně tak snad i ven půjde taky tak Hele Ondro to se nenadejes a bude to venku ani nebudes vedet jak
Listopad 5, 200915 r jestli já půjdu do novýho železa tak taky přikůpím ty wokna7 ,Máro jak je tam budeš mít písni jaký jsou.
Listopad 5, 200915 r Hele Ondro to se nenadejes a bude to venku ani nebudes vedet jak no asi si budu dnes hrát na hrdiny...jdu si udělat kafe
Listopad 5, 200915 r jestli já půjdu do novýho železa tak taky přikůpím ty wokna7 ,Máro jak je tam budeš mít písni jaký jsou. Obcas me ty Widle serou ale tak kdyz treba delame v praci neco na nejakych serverech a ty jedou na Redhaty, tedy zdrojove Linux, tak obcas zlaty Widle ale jde o zvyk
Listopad 5, 200915 r no asi si budu dnes hrát na hrdiny...jdu si udělat kafe Ty to stesti pokousis dneska tak drzim palce
Listopad 5, 200915 r Autor jestli já půjdu do novýho železa tak taky přikůpím ty wokna7 ,Máro jak je tam budeš mít písni jaký jsou. A NEPÍSNU...NECHÁM SI TO JEN PRO SEBE...ABY TO NEVYPADALO ŽE SE VYTAHUJU...
Listopad 5, 200915 r nikdo tady nic nehází...co to meleš..jen že mám obj novej NTB s W7.... ty kecale .. nemas s W7
Listopad 5, 200915 r no kdyz je mas objednany tak preci nemas NTB s W7. Kdyz ty widle nemas jak je muzes mit .)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.