Tomas86 Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 kua hlad .. Jsi jeste nebyl na obede? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 Jsi jeste nebyl na obede? eee ani sem nesnidal .) Tak se ted odbejvam 6 parkama zaleju to Cokapikem a pak si dam jesenku .-) s kavou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 eee ani sem nesnidal .) Tak se ted odbejvam 6 parkama zaleju to Cokapikem a pak si dam jesenku .-) s kavou brý rano :smich: furt žereš párky? .. já těd měl k obídku obalovaný kuřecí stehýnka s bramboškovim salátem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 S tou Jesenkou bych tady nakladal opatrne aby se to nepouzilo proti tobe Jinak Jirko nevim jak muzes fungovat bez snidani a jeste obeda to je teda sila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 brý rano :smich: furt žereš párky? .. já těd měl k obídku obalovaný kuřecí stehýnka s bramboškovim salátem jsi nam prisel delat chute? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 brý rano :smich: furt žereš párky? .. já těd měl k obídku obalovaný kuřecí stehýnka s bramboškovim salátem Bry odpoledne ,,, no sem linej skocit na poradny zraso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 Bry odpoledne ,,, no sem linej skocit na poradny zraso pořádně se přežrat až nebudeš moc dýchat a každý nádech doprovází zátěž 10G na břicho... to je to pravý .. takový blahodárný pocit ti nikdo v tomhle státě neukradne :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 prezrat se dá i párkama .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 (editace) vim o čem mluvíš .. já byl na párkách asi tak 7 měsíců,když jsem jezdil makat do němec. edit: ( pro rejpaly parkách jako na jídle .. na dojčlandských vocasech fakt ne ) Editováno: 5. Listopad 2009, autor: azriel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 vim o čem mluvíš .. já byl na párkých asi tak 7 měsíců,když jsem jezdil makat do němec. Tak znas to ... samotnymu se mi ddo knajpy nechce Ale zase bych tam mohl chlastat tocenaky )) No neva ale je to nuda ... tak se odbejvam klasikou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 (editace) Tak znas to ... samotnymu se mi ddo knajpy nechce Ale zase bych tam mohl chlastat tocenaky )) No neva ale je to nuda ... tak se odbejvam klasikou z jiného soudku...zítra mam 25.narozky,takže pomalu nachlazuju domácí hruškovici,slovenskou slivku a valim do rakous.. u kolečka s betonem se výborně chlastá,takže oslava bude pracovní,ale zato masivní :smich: Editováno: 5. Listopad 2009, autor: azriel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 eee ani sem nesnidal .) Tak se ted odbejvam 6 parkama zaleju to Cokapikem a pak si dam jesenku .-) s kavou hel že ty chceš vypadat jako modelka že nejíš?? Jinak párky pokud jsou z masa tak s dobrou hořčicí jsou mňamka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 Bry odpoledne ,,, no sem linej skocit na poradny zraso máš si nechat něco přivézt.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 Prave minividenske parecky z opravdoveho masa z horcici Heinz a krasne krupave pecivo treba rohlik no tak to je lahoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 hel že ty chceš vypadat jako modelka že nejíš?? Jinak párky pokud jsou z masa tak s dobrou hořčicí jsou mňamka jedine kremžská bo křen )) No jasně , nechám si udělat kozy a příští rok zkusim Miss ĆR .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 prezrat se dá i párkama .) no s párkama se daj dělat i jiný věci..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 (editace) no s párkama se daj dělat i jiný věci..... třeba si zašermovat vid Editováno: 5. Listopad 2009, autor: Evers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 vim o čem mluvíš .. já byl na párkách asi tak 7 měsíců,když jsem jezdil makat do němec.edit: ( pro rejpaly parkách jako na jídle .. na dojčlandských vocasech fakt ne ) hele ten edit si teda nemusel dávat kol1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 musim se pochlubit fotkou,jak se jeden borec od nás stěhoval .. samozřejmě jeho fotrík je antiPC maniak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 máš si nechat něco přivézt.... tjn .. ale to je drahy jako pes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 Ari : tak to vsechno nej .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 co se týče párků a klobás tak ty objednávám od známého,jsou to mixované dom.z vepřového a králičío masa,dělá pikant a obyč,za studena,na grilu,nebo jen ohřátej.....jíst se daj na všechny způsoby,fakt mňamka Dále dělá vy\nikájící dom.paštiky,uzené i salámy..je to machr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 musim se pochlubit fotkou,jak se jeden borec od nás stěhoval .. samozřejmě jeho fotrík je antiPC maniak :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 Prave minividenske parecky z opravdoveho masa z horcici Heinz a krasne krupave pecivo treba rohlik no tak to je lahoda :palec2: mám na ně teď chuť jak to píšeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 kua to mi ho vyndej ... ze si dam jesenku a vona je 2 mesice prosla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.