Tomas86 Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 JJ Libore mam a velkou Jinak koukal jsem na foto a moc pekny, premyslim ze kdyz bych objednval zda s motorzaci nebo bez v mem pripade bych mel vsechno cerveny to TDI i ten ctvrecek za tom ale jestli by to tam nebylo uz moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 třeba si zašermovat vid tak to taky ,ale třeba se daj vkládat do různejch otvorů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 kua to mi ho vyndej ... ze si dam jesenku a vona je 2 mesice prosla no tak tě vítám do klubu.....z toho se musíš posrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 tak logo sedlo jak prdel na hrnec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 ja to nedožral ale malem sem se poblil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 ja to nedožral ale malem sem se poblil neboj co si nestihl teď večer doženeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 jooo značek sedííí jako sviňa ... co uděla jinej font to je proste zázrak .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 tj oživí to krásně,ještě new aero stěrač a má to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 tjn ... coveče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 Tak díky hoši za pochvalu, fak ten jinej font udělá hodně, je to takový mladší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 njn jeste ten stěrač .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 tj, až ho Ondra bude mít, tak ho beru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 no tak tě vítám do klubu.....z toho se musíš posrat tak to teda fest Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 No a chtelo by to pak Aero sterace Bosch dopredu sice cena 890,- ale vypada to pak o dost lepe s tim zadnim steracem to je fakt pekny co jsem koukal na jiny auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 Ondro jeste chvilku na nemusis chodit do prace .) dam si te na poradnik )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 tj, až ho Ondra bude mít, tak ho beru seš na seznamu,ale zatím nejsou snad do konce roku budou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 No a chtelo by to pak Aero sterace Bosch dopredu sice cena 890,- ale vypada to pak o dost lepe s tim zadnim steracem to je fakt pekny co jsem koukal na jiny auta já ty předky sehnal tady z 500,- new a zadní mám od sebe a stíraj a vypadaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 A vymena je v pohode vid, ja jsem cetl ze tam musis neco ulomit a tohle nasadit, nebo je to jinak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 seš na seznamu,ale zatím nejsou snad do konce roku budou tak to by bylo faj , jak jsem tak pátral, tak je prej lepší do něj dát lištu z OII, prej setře větší plochu i s 3tím brzdovým světle, je to tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 já ty předky sehnal tady z 500,- new a zadní mám od sebe a stíraj a vypadaj A co to bylo za znacku ty predni, no jinak cena je to dobra, to asi byla jednorazova akce vid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 Ondro jeste chvilku na nemusis chodit do prace .) dam si te na poradnik )) konkrétně na ty stěrače mám zájemců jak na banány za komančů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 A co to bylo za znacku ty predni, no jinak cena je to dobra, to asi byla jednorazova akce vid bylo to origo škoda stěrače tzn.Bosch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 konkrétně na ty stěrače mám zájemců jak na banány za komančů až tak jo, tak snad na mě vyjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 bylo to origo škoda stěrače tzn.Bosch Tak to jo, uz si pamatuju ze je tady nekdo prodaval ale uz nejsou , no zeptam se i ve skodovce co tam za to budou chtit, no jinak se skoci nejakm a koupi se primo u Bosche, jinak mam i zkusenost s neorigo aero twinama (noname) a sly rychle pryc po par mesicich pak jsem tam vratil klasicky rameckovy ale origo bosch a tak ted az odejdou tak pujdou bezramovy Bosch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 (editace) konkrétně na ty stěrače mám zájemců jak na banány za komančů Podpultovka, to je to tak drahy ve skodovce ze se to musi shanet takto? Editováno: 5. Listopad 2009, autor: Tomas86 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.