Listopad 5, 200915 r JJ Libore mam a velkou Jinak koukal jsem na foto a moc pekny, premyslim ze kdyz bych objednval zda s motorzaci nebo bez v mem pripade bych mel vsechno cerveny to TDI i ten ctvrecek za tom ale jestli by to tam nebylo uz moc
Listopad 5, 200915 r třeba si zašermovat vid tak to taky ,ale třeba se daj vkládat do různejch otvorů
Listopad 5, 200915 r kua to mi ho vyndej ... ze si dam jesenku a vona je 2 mesice prosla no tak tě vítám do klubu.....z toho se musíš posrat
Listopad 5, 200915 r No a chtelo by to pak Aero sterace Bosch dopredu sice cena 890,- ale vypada to pak o dost lepe s tim zadnim steracem to je fakt pekny co jsem koukal na jiny auta
Listopad 5, 200915 r tj, až ho Ondra bude mít, tak ho beru seš na seznamu,ale zatím nejsou snad do konce roku budou
Listopad 5, 200915 r No a chtelo by to pak Aero sterace Bosch dopredu sice cena 890,- ale vypada to pak o dost lepe s tim zadnim steracem to je fakt pekny co jsem koukal na jiny auta já ty předky sehnal tady z 500,- new a zadní mám od sebe a stíraj a vypadaj
Listopad 5, 200915 r A vymena je v pohode vid, ja jsem cetl ze tam musis neco ulomit a tohle nasadit, nebo je to jinak?
Listopad 5, 200915 r seš na seznamu,ale zatím nejsou snad do konce roku budou tak to by bylo faj , jak jsem tak pátral, tak je prej lepší do něj dát lištu z OII, prej setře větší plochu i s 3tím brzdovým světle, je to tak?
Listopad 5, 200915 r já ty předky sehnal tady z 500,- new a zadní mám od sebe a stíraj a vypadaj A co to bylo za znacku ty predni, no jinak cena je to dobra, to asi byla jednorazova akce vid
Listopad 5, 200915 r Ondro jeste chvilku na nemusis chodit do prace .) dam si te na poradnik )) konkrétně na ty stěrače mám zájemců jak na banány za komančů
Listopad 5, 200915 r A co to bylo za znacku ty predni, no jinak cena je to dobra, to asi byla jednorazova akce vid bylo to origo škoda stěrače tzn.Bosch
Listopad 5, 200915 r konkrétně na ty stěrače mám zájemců jak na banány za komančů až tak jo, tak snad na mě vyjde
Listopad 5, 200915 r bylo to origo škoda stěrače tzn.Bosch Tak to jo, uz si pamatuju ze je tady nekdo prodaval ale uz nejsou , no zeptam se i ve skodovce co tam za to budou chtit, no jinak se skoci nejakm a koupi se primo u Bosche, jinak mam i zkusenost s neorigo aero twinama (noname) a sly rychle pryc po par mesicich pak jsem tam vratil klasicky rameckovy ale origo bosch a tak ted az odejdou tak pujdou bezramovy Bosch
Listopad 5, 200915 r konkrétně na ty stěrače mám zájemců jak na banány za komančů Podpultovka, to je to tak drahy ve skodovce ze se to musi shanet takto? Upraveno Listopad 5, 200915 r od Tomas86
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.