spineshank Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 Podpultovka, to je to tak drahy ve skodovce ze se to musi shanet takto? ve škodovce tuším vyjde na 720,-+- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 Tak to jeste neni zas tak hrozne, ale predstava ze za to mas predni je sila, no jinak musi se neco bastlit Ondro kdyz to tam instalujes nebo jen stary odmuntujes a tento nasroubujes? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 A vymena je v pohode vid, ja jsem cetl ze tam musis neco ulomit a tohle nasadit, nebo je to jinak? odklopíš krytku,povolíš 13 matku,sundáš starej a nasadíš novej..simply clever Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 odklopíš krytku,povolíš 13 matku,sundáš starej a nasadíš novej..simply clever woow .)) ja kdyz menil gumu na zadnim nez sem to pobral jak to slape nebylo to uplne jednoduche .))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 né opravdu je to naprosto jednoduchý,dělal jsem to sobě i známému,tomu šel ten starej stěrač hůř sundat kvůli tomu že byl na tom trnu pěkně zarostlej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 Tome teď jsem zkoušel jak by vypadal jen samotnej nápis FII a pod to face RS logo a řeknu ti že docela pecka jak to k sobě páslo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 Mas nekde foto Ondro, to me hodne zajima, a mas i na predni masku nejaky znak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 odklopíš krytku,povolíš 13 matku,sundáš starej a nasadíš novej..simply clever Tak to je opravdu parada, no tak to abych se taky zaradil do fronty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 Mas nekde foto Ondro, to me hodne zajima, a mas i na predni masku nejaky znak? hele,můžu ti to vyfotit a dát sem třeba nebo na mail,jak chceš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 Tak to je opravdu parada, no tak to abych se taky zaradil do fronty no já už s tebou taky počítám ,je mi jasný že ho nakonec budeš chtít taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 hele,můžu ti to vyfotit a dát sem třeba nebo na mail,jak chceš? Klidne to hod sem Ondro je to jedno telefon nebo mail poslu tajne to neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 no já už s tebou taky počítám ,je mi jasný že ho nakonec budeš chtít taky Tak to logo ted teda premyslim zda s motorizace / nebo rs znakem, nebo jen tak, Ondro jaky znak se da pouzit na predni masku nebo jak se to tam upevnuje a mas nejake? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 Tak to logo ted teda premyslim zda s motorizace / nebo rs znakem, nebo jen tak, Ondro jaky znak se da pouzit na predni masku nebo jak se to tam upevnuje a mas nejake? na předku je to nalepený na žebrování jsou 3 varianty předku RS,kterej chceš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 Ondro abych se ti priznal znam jen ten klasicky co ma FRS, jaky tam padne nejlip nebo jak vypadaji ty ostatni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 face RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 Ondro abych se ti priznal znam jen ten klasicky co ma FRS, jaky tam padne nejlip nebo jak vypadaji ty ostatni? to poslední je face tak na to klikni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 Tak ten posledni mi prijde moc velky na tu fabcu, ten druhy nevim jak je velky, no ten prvni tedy origo FRS zatim, vede, ale myslim ze ten asi pocka az tam bude skutecny vykon ja ma FRS, abych nebyl za trapaka, ze si to oznacuju tak jak to skutecne nejede, nebo to je muj pohled na vec, ale ten zadni napis Fabia z FII tam prijde urcite jen nevim zda pod to znacek z FRS nebo co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 uvidíš večer to vyfotím a můžeš přemýšlet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 (editace) Oki diky moc, ten zadni napis asi vezmu at to tam neni tak holy, prijde mi to ted nejake divne I kdyz ted jak koukam tak ten druhy je hezky taky proste face jako by byl napis na zadi Editováno: 5. Listopad 2009, autor: Tomas86 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 panové zatahuju zkouska a dom ... cus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 Jirko tak at to jde dobre, jinak sraz jsem naplanoval na pristi ctvrtek 12.11. 2009 od 17:00,tak uvidime jak to komu bude vyhovovat dyztak zmenime, ja jeste hodinu a pul ve worku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 panové zatahuju zkouska a dom ... cus čuss Jirko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 Oki diky moc, ten zadni napis asi vezmu at to tam neni tak holy, prijde mi to ted nejake divne I kdyz ted jak koukam tak ten druhy je hezky taky proste face jako by byl napis na zadi okolo 19hod to foto lupnu sem tak se sem mrkni Tome Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 tak sem si prisel zkontrolaovat jestli mi nepomlouvate kdyz vypadnu .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 Jinak Ondro koukal jsem ze prodavas i vystrelovaky, no premyslel jsem hodne o nich, ja mam tedy origo central jak je podminka mam neorigo dalku s alarmem a prostorovym hlidanim, ale asi comfortku bych potreboval a pak clovek co by to namontoval to se rozhoduju zda toto nebo tempomat pak ten chip jak tak koukam tak na fabku bude asi jeste dost veci pokud finance dovoli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.