Listopad 5, 200915 r tak sem si prisel zkontrolaovat jestli mi nepomlouvate kdyz vypadnu .) ty woe my a pomlouvat???
Listopad 5, 200915 r tak sem si prisel zkontrolaovat jestli mi nepomlouvate kdyz vypadnu .) Jirko dyt nas znas ze my nikdy
Listopad 5, 200915 r okolo 19hod to foto lupnu sem tak se sem mrkni Tome JJ pripjim se z domova a juknu na to diky moc
Listopad 5, 200915 r na tempomat se uz rok chystam .. porad nic )) 3ka se mi davat nechce .) ale asi to jinak nedopadne .))
Listopad 5, 200915 r ty woe my a pomlouvat??? jenom nedelejte andelicky ) Ja vim ze jste pekný šmedi Upraveno Listopad 5, 200915 r od Evers
Listopad 5, 200915 r To na FI vim ze to dela Honza72 a je to za 1990,-/prace i packa do 20minut odjizdis
Listopad 5, 200915 r To na FI vim ze to dela Honza72 a je to za 1990,-/prace i packa do 20minut odjizdis jj tam sem byl se znamim kdyz mu delal .. ale na FII chce 3k ... jinak hozna profik ... montoval mu palubak + tempomat .. za 2 hodky jsme odjizdeli ... zdrzelo nas akorat to ze mel kamos klasika ... tak musel davat cidla teploty atd..
Listopad 5, 200915 r Aha no me Honza delal MAxidot s FRS budiky a fakt pecka , je to borec, aha na FII asi tam neco bude ze je to drazsi
Listopad 5, 200915 r jj tam sem byl se znamim kdyz mu delal .. ale na FII chce 3k ... jinak hozna profik ... montoval mu palubak + tempomat .. za 2 hodky jsme odjizdeli ... zdrzelo nas akorat to ze mel kamos klasika ... tak musel davat cidla teploty atd.. co je k tomu potřeba,bych se ti poptal?
Listopad 5, 200915 r jenom nedelejte andelicky ) Ja vim ze jste pekný šmedi já neee,ale jsou tady tací :smich:
Listopad 5, 200915 r co je k tomu potřeba,bych se ti poptal? Packa, kabelaz, VAG a nekdo kdo tomu rozumi a umi to
Listopad 5, 200915 r JJ me taky nejde do hlavy proc by to melo byt o 1000,- drazsi nez u FI kdyz material a procedura je stejna
Listopad 5, 200915 r JJ me taky nejde do hlavy proc by to melo byt o 1000,- drazsi nez u FI kdyz material a procedura je stejna uvidíme jestli a popř. za kolik bych sehnal matroš a kolik si řekne za práci
Listopad 5, 200915 r tak se zadařilo? jj všechy čtyři jsou na svém místě A co že tu řešíte, nějak se tu nemůžu orientovat. Tempomat?
Listopad 5, 200915 r uvidíme jestli a popř. za kolik bych sehnal matroš a kolik si řekne za práci Ja si myslim ze to bude dany jen tou packou, nevim zda je stejna i pro jiny modely, proci jen do F1, sla i do dalsich modelu, takze cena mohla byt nizko jelikoz sly dost na odbyt no tady nevim , ale prace to musi byt stejna jako u FI, tak uvidis co pozjistis docela by me to taky zajimalo, kde je rozdil, muj osobni typ jen ze to bude v packach
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.