spineshank Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 tak sem si prisel zkontrolaovat jestli mi nepomlouvate kdyz vypadnu .) ty woe my a pomlouvat??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 tak sem si prisel zkontrolaovat jestli mi nepomlouvate kdyz vypadnu .) Jirko dyt nas znas ze my nikdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 okolo 19hod to foto lupnu sem tak se sem mrkni Tome JJ pripjim se z domova a juknu na to diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 na tempomat se uz rok chystam .. porad nic )) 3ka se mi davat nechce .) ale asi to jinak nedopadne .)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 (editace) ty woe my a pomlouvat??? jenom nedelejte andelicky ) Ja vim ze jste pekný šmedi Editováno: 5. Listopad 2009, autor: Evers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 To na FI vim ze to dela Honza72 a je to za 1990,-/prace i packa do 20minut odjizdis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 To na FI vim ze to dela Honza72 a je to za 1990,-/prace i packa do 20minut odjizdis jj tam sem byl se znamim kdyz mu delal .. ale na FII chce 3k ... jinak hozna profik ... montoval mu palubak + tempomat .. za 2 hodky jsme odjizdeli ... zdrzelo nas akorat to ze mel kamos klasika ... tak musel davat cidla teploty atd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 nic panove , tak ja mazu )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 Aha no me Honza delal MAxidot s FRS budiky a fakt pecka , je to borec, aha na FII asi tam neco bude ze je to drazsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 jj tam sem byl se znamim kdyz mu delal .. ale na FII chce 3k ... jinak hozna profik ... montoval mu palubak + tempomat .. za 2 hodky jsme odjizdeli ... zdrzelo nas akorat to ze mel kamos klasika ... tak musel davat cidla teploty atd.. co je k tomu potřeba,bych se ti poptal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 jenom nedelejte andelicky ) Ja vim ze jste pekný šmedi já neee,ale jsou tady tací :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 co je k tomu potřeba,bych se ti poptal? Packa, kabelaz, VAG a nekdo kdo tomu rozumi a umi to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 tak pokud je to jen toto zkusim poptat za kolik by se dali sehnat na FII, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 tak jsem zas tu a mám pro dnešek hotovo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 JJ me taky nejde do hlavy proc by to melo byt o 1000,- drazsi nez u FI kdyz material a procedura je stejna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 tak jsem zas tu a mám pro dnešek hotovo tak se zadařilo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 JJ me taky nejde do hlavy proc by to melo byt o 1000,- drazsi nez u FI kdyz material a procedura je stejna uvidíme jestli a popř. za kolik bych sehnal matroš a kolik si řekne za práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boubela Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 mám sem vůbec nakouknout když si tady dáváte do těla?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 tak se zadařilo? jj všechy čtyři jsou na svém místě A co že tu řešíte, nějak se tu nemůžu orientovat. Tempomat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 jj tempo pro Jirky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 No urcite jen se neboj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 já letím domů a za chvílku sem picnu to new logo co vyrobím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boubela Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 to 'baris' za 129,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 uvidíme jestli a popř. za kolik bych sehnal matroš a kolik si řekne za práci Ja si myslim ze to bude dany jen tou packou, nevim zda je stejna i pro jiny modely, proci jen do F1, sla i do dalsich modelu, takze cena mohla byt nizko jelikoz sly dost na odbyt no tady nevim , ale prace to musi byt stejna jako u FI, tak uvidis co pozjistis docela by me to taky zajimalo, kde je rozdil, muj osobni typ jen ze to bude v packach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boubela Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 to 'Tomas86' se nebojím jen blbě snáším pomluvy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.