Tomas86 Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 já letím domů a za chvílku sem picnu to new logo co vyrobím Tak let hlavne opatrne a moc jsem zvedavy na ten vytvor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 boubela: jj super, tak budeš instalovat taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boubela Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 si tě pozvu na v íkend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 (editace) Tak let hlavne opatrne a moc jsem zvedavy na ten vytvor No Ondrův výtvor se tu už probírá několik dní Editováno: 5. Listopad 2009, autor: baris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 to 'Tomas86' se nebojím jen blbě snáším pomluvy Tady to musis brat s nadsazkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 si tě pozvu na v íkend za kilo ti to namontuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 No Ondrův výtvor se tu už probírá několik dní malíř Lada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 malíř Lada že by při tom Ondra vytvořil až takové barevné variace? :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 za kilo ti to namontuju To jsou mi ksefty ale tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 že by při tom Ondra vytvořil až takové barevné variace? :smich: No zalezi dle denni stravy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 No zalezi dle denni stravy tak dnes po tom segedínu to bude hodně zajímavej vytvor, řek bych abstraktní období Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 To jsou mi ksefty ale tady jsem si dělal srandu , jde to celkem dobře, jen to otočení jde celkem ztuha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boubela Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 to 'baris' za kilo?? počkej ty kluku vysokej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 tak dnes po tom segedínu to bude hodně zajímavej vytvor, řek bych abstraktní období To bude krajinka v podzimnim hávu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 (editace) jsem si dělal srandu , jde to celkem dobře, jen to otočení jde celkem ztuha To otoceni je uplne debilni ja u toho mel takovou gumovou nasadu (ne kondom ) a slo to ale jako patent je to debilni nevim proc to nemuze byt normalne sroubovaci Editováno: 5. Listopad 2009, autor: Tomas86 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 To bude krajinka v podzimnim hávu jo, to se docela hodí k probíhajícímu počasí, krajinka zahalená ve srač.kách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 To otoceni je uplne debilni ja u toho mel takovou gumovou nasadu (ne kondom ) a slo to ale jako patent je to debilni nevim proc to nemuze byt normalne sroubovaci já taky, a díky bohu aspoň za ní, jako dávat to tam jen taky by nešlo, ale je fakt, že to mohly vymyslet líp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 jo, to se docela hodí k probíhajícímu počasí, krajinka zahalená ve srač.kách No snad to Ondru prejde jako tohle je fakt neprijemny a nasledky nedozirne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 jo, tak des psal, že už je to lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 Snad se to bude zlepsovat na takovou situaci je dobre mi velkou zasobu casopisu na zachod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 to jo a hlavně se nevzdalovat, abys stihl doběhnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 (editace) mno panstvo,jelikož mi začaly skákat stěrače.. mam valeo flat,tak jsem sháněl u autokelly opět flat,ale s grafitama.. mno 530 jedno rameno a druhý kolem 400 .. pche.. zajel jsem to autokombi a koupil grafit gumy .. přehodil,trochu jsem to musel šroubovákem a kombinačkama poupravit,ale jsou tam a fachaj.. a pak že nejde u stěračů flat přehazovat guma.teda podle pána u nás v autekelly .. takže vzkaz pro něj že je :blbec: Editováno: 5. Listopad 2009, autor: azriel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 Cesky clovek si poradi se vsim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 (editace) akorát jsem čuměl jak ten grafit špiní ... mno dlouho jsem je nepoužíval ... konečně nebudu nervní jak včera cesta kolín č.lípa a zpět v tim chcanci a skákající stěrače sem musel přebít aparaturou co mam v kufru ... takže jsem domů přijel nahluchlej Editováno: 5. Listopad 2009, autor: azriel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 Tak se tu mejte chlapi a zas zitra cao ja mazu z prace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.