Listopad 5, 200915 r já letím domů a za chvílku sem picnu to new logo co vyrobím Tak let hlavne opatrne a moc jsem zvedavy na ten vytvor
Listopad 5, 200915 r Tak let hlavne opatrne a moc jsem zvedavy na ten vytvor No Ondrův výtvor se tu už probírá několik dní Upraveno Listopad 5, 200915 r od baris
Listopad 5, 200915 r že by při tom Ondra vytvořil až takové barevné variace? :smich: No zalezi dle denni stravy
Listopad 5, 200915 r No zalezi dle denni stravy tak dnes po tom segedínu to bude hodně zajímavej vytvor, řek bych abstraktní období
Listopad 5, 200915 r To jsou mi ksefty ale tady jsem si dělal srandu , jde to celkem dobře, jen to otočení jde celkem ztuha
Listopad 5, 200915 r tak dnes po tom segedínu to bude hodně zajímavej vytvor, řek bych abstraktní období To bude krajinka v podzimnim hávu
Listopad 5, 200915 r jsem si dělal srandu , jde to celkem dobře, jen to otočení jde celkem ztuha To otoceni je uplne debilni ja u toho mel takovou gumovou nasadu (ne kondom ) a slo to ale jako patent je to debilni nevim proc to nemuze byt normalne sroubovaci Upraveno Listopad 5, 200915 r od Tomas86
Listopad 5, 200915 r To bude krajinka v podzimnim hávu jo, to se docela hodí k probíhajícímu počasí, krajinka zahalená ve srač.kách
Listopad 5, 200915 r To otoceni je uplne debilni ja u toho mel takovou gumovou nasadu (ne kondom ) a slo to ale jako patent je to debilni nevim proc to nemuze byt normalne sroubovaci já taky, a díky bohu aspoň za ní, jako dávat to tam jen taky by nešlo, ale je fakt, že to mohly vymyslet líp
Listopad 5, 200915 r jo, to se docela hodí k probíhajícímu počasí, krajinka zahalená ve srač.kách No snad to Ondru prejde jako tohle je fakt neprijemny a nasledky nedozirne
Listopad 5, 200915 r Snad se to bude zlepsovat na takovou situaci je dobre mi velkou zasobu casopisu na zachod
Listopad 5, 200915 r mno panstvo,jelikož mi začaly skákat stěrače.. mam valeo flat,tak jsem sháněl u autokelly opět flat,ale s grafitama.. mno 530 jedno rameno a druhý kolem 400 .. pche.. zajel jsem to autokombi a koupil grafit gumy .. přehodil,trochu jsem to musel šroubovákem a kombinačkama poupravit,ale jsou tam a fachaj.. a pak že nejde u stěračů flat přehazovat guma.teda podle pána u nás v autekelly .. takže vzkaz pro něj že je :blbec: Upraveno Listopad 5, 200915 r od azriel
Listopad 5, 200915 r akorát jsem čuměl jak ten grafit špiní ... mno dlouho jsem je nepoužíval ... konečně nebudu nervní jak včera cesta kolín č.lípa a zpět v tim chcanci a skákající stěrače sem musel přebít aparaturou co mam v kufru ... takže jsem domů přijel nahluchlej Upraveno Listopad 5, 200915 r od azriel
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.